GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Unbiased Roleplay - San Fierro

Başlatan Liccores, 16 Ağustos 2020, 00:37:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Paradise Roleplay

Alıntı yapılan: SuloBey - 16 Ağustos 2020, 18:07:33
Sonunda güzel bir proje ve SA:MP oyuncuları değişikliği sever.

teşekkürler. Sizler için hızlıca geliyoruz. ✓

Paradise Roleplay

Pexqy

Hep Los Santos'u görmekten bıkmıştım, başarılar dilerim.

Chombilly

Alıntı yapılan: Pexqy - 18 Ağustos 2020, 20:24:07
Hep Los Santos'u görmekten bıkmıştım, başarılar dilerim.
Değerli yorumun için teşekkürler.

Unbiased Tester
Chombilly.

Liccores

Konuda değişiklikler yapıldı, göze daha uygun gelen görseller eklenildi ve kendimizi daha detaylı anlatabileceğimiz yazılar eklendi. Sıfırdan oyun modu yaptığımızın bilincinde olmanızı istedik, sizleri bekletiyoruz çünkü sağlam bir mod hedefliyoruz.

Pexqy

.

Son düzenlenme: 07 Eylül 2020, 13:40:10 Pexqy

TheMertcaN

Başarılar, farklı olmak her zaman başarı getirir :)

Gang shit no lame shit

Liccores

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Cowingwa

Ooo, Furkan kardeşim sunucuda varsa tutar.

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

VeroThere

Tanıtımı biraz daha geliştirmeniz gerekiyor,farklı bir şehirde olmasıda size + yönde gelecektir,başarılar..

Liccores

Öncelikle, sunucumuzun açılış tarihi net olmamakla birlikte. Henüz daha oyun modumuz tamamlanmadı ve oyun modunu sıfırdan yapmayı planlıyoruz, bu süreçte ise haliyle erken açılım bekleyemezsiniz. O yüzden ise IP paylaşımı gerçekleştirmedik, forum servislerimiz yapım aşamasında olduğundan dolayı ise linki buraya paylaşmıyoruz. Arkaplanda temamız hazırlansa bile daha domain ve host alınmadı. Erkenden almak zaten mantıksız olurdu, çünkü herhangi bir geliştirme verilmezdi ve sadece girilebilirliği olurdu, biz ise developer kadrosunu tamamladıktan ve gelişmeye açık olarak oyun modumuzu tamamladıktan sonra buradan IP ve Forum adreslerini paylaşacağız, bu süreçte ise konu o yüzden pasif kaldı.
Son düzenlenme: 21 Eylül 2020, 19:27:23 Liccores

Cowingwa

Açılışta sunucuda olacağım, konsept güzel. Başarılar dilerim.

Jexsy

Tasarım ve Konu başvurusu güzel görünüyor, başarılar.

Liccores

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.