GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Mysql verileri kaydedilmiyor

Başlatan Batuhan337tr, 21 Eylül 2020, 01:52:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan337tr

Elimdeki bir kaç tane hırsız polis modu ile wamp olsun, hostingin veritabanı olsun bağlantıyı sağlıyorum. fakat oyuna kayıt olduğum takdirde hiç bir veri, veritabanına kaydedilmiyor. oyundan çıkış yapıp tekrar girince tekrar kayıt olmamı istiyor yardımcı olur musunuz?

S W E S T

Xampp veya başka bir program ile bağlamayı denerseniz olucaktır

Batuhan337tr

Alıntı yapılan: S W E S T - 21 Eylül 2020, 08:08:56
Xampp veya başka bir program ile bağlamayı denerseniz olucaktır

Xampp'ı denedim veriler kayıt olmuyor. veri çekmede sıkıntı yok. Ayrıca üstte belirttiğim gibi hosting veritabanını da denedim. Başka bir bilgisayarla da denedim yine sonuç olumsuz. Ayrıca bu işlemleri 2 3 farklı mod ile denedim.

HasanEfe

Wamp sistem tepsisinde ne renk gözüküyor

yeşil ise: sql dosyasını kontrol edin - eğer sql dosyasını kurduysanız veritabanı adına bakınız
Sarı ise : sıkıntı var wamp a sağ tıklayın ordan reinstall all services'e tıklayın
Kırmızı ise : sıkıntı var

Batuhan337tr

Alıntı yapılan: HasanEfe - 21 Eylül 2020, 17:38:05
Wamp sistem tepsisinde ne renk gözüküyor

yeşil ise: sql dosyasını kontrol edin - eğer sql dosyasını kurduysanız veritabanı adına bakınız
Sarı ise : sıkıntı var wamp a sağ tıklayın ordan reinstall all services'e tıklayın
Kırmızı ise : sıkıntı var

Yeşil ve sql dosyaları kurulu sanırım sorunu anlatamıyorum veritabanındaki verileri oyun içerisinde görüyor fakat kayıt olunca ve soygun yeri vs. ekleyince veritabanına kaydolmuyor.

Akro

Oyun modu içerisinde kayıt yapılan bölümleri inceleyin bir yerde mutlaka hata vardır.

Akro

Batuhan337tr

Alıntı yapılan: Akro - 21 Eylül 2020, 18:18:37
Oyun modu içerisinde kayıt yapılan bölümleri inceleyin bir yerde mutlaka hata vardır.

https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/gelismis-creation-arena-hp-modu-(bugsuz-gelismis)/

Mod bu mod bir sıkıntı var mı çözemedim.

HasanEfe

Alıntı yapılan: Batuhan337tr - 21 Eylül 2020, 18:47:19
Alıntı yapılan: Akro - 21 Eylül 2020, 18:18:37

https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/gelismis-creation-arena-hp-modu-(bugsuz-gelismis)/

Mod bu mod bir sıkıntı var mı çözemedim.

Dostum sen en iyisi şu modu kur

ikiside neredeyse aynıdır tabanları aynı

Yamac

Xampp kurmayı denediniz mi? eğer denediyseniz modda olan bir sıkıntı'da olabilir.

flareoNNN

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.
K/A