GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[OPEN] Adonis Roleplay - "Hiçbir başarı tesadüf değildir!"

Başlatan Jexsy, 23 Eylül 2020, 04:26:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Filozof | Murat

Tüm iyi yada kötü yorumlarınız ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederiz. Oyuncularımızın beğendiği bir sunucu olmak için elimizden geleni ardına koymadık, koymayacağızda. Çalışmaya devam edeceğiz.  :kalp:

Gaviria

Aspectt

Eleştirileriniz için çok teşekkür ederiz.

ADC

Hmm, Tük konsept mi? Hadi bakalım bekliyorum açılışı.

lazes

Trendlerde yükselişimize yardımcı olduğunuz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

I'm dying of the cold, my daughter

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: ADC - 24 Eylül 2020, 23:02:05
Hmm, Tük konsept mi? Hadi bakalım bekliyorum açılışı.

Bomba gibi geliyoruz diyebilirim, tek yapmanız gereken beklemede kalın. Sizler için çalışıyoruz.

EseLLoN

lazes

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

MerveC

lazes

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 25 Eylül 2020, 20:34:07
Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

2 Gün içinde FORUM bağlanacaktır, bilgilendirme için teşekkürler.

drawser