GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Nostaji Roleplay (2008-2010) AKTİF!!

Başlatan BiqLesh, 25 Eylül 2020, 21:06:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiqLesh

185.255.94.116:7777  (AKTİFF)

Öyle bir server açtık ki yıl sanki 2008-2010 samp roleplay i geri getirdik. O dönemleri seven, özleyen herkesi bekliyoruz. Serverı aktif ettik tanıtım konumuzuda aynı dakikada açtık. İşte size vaad ettiklerimiz.

2010 yılı özelliklerimiz

1- Başvuruymuş, siteymiş, forummuş, karakter paneliymiş bilmem ne öyle yeni yetme şeyler yok. IP adresini kaydet karakter adını yazıp gir.
2- vip satışı, bağışçı gibi saçma sapan oyuncuları sömürecek işler yok.
3-Karakterini oluşturup adminlerle iletişime geç ne rolü yapmak istediğini söyle seni oraya yönlendirelim.
4- Eskisi gibi 3 kişi getirene çete, 5 kişi getirene mafya birliği vermek gibi yöntemler var.
5- Serverda bi tane bile meslek yok. Sadece rol ve maaş ile para kazanacaksınız.
6- Ballas, Grove, Vagos, Aztecas gibi hazır çeteler bulunuyor.
7- Bu kadar yeter başka birşey aklıma gelmiyo.

Sistemlerde eksiğimiz var fazlamız yok. Yanlış anlamayın o eksikleri de 2010 yılındaki serverlar gibi olsun diye bilerek yaptık.

Server Bilgileri

IP Adress: 185.255.94.116:7777  (AKTİFF)
Player: 0/100
Mode: Nostalji RP
Language: Her Dil Var
Versiyon: 0.3DL
discord: https://discord.gg/x8w2eJ8

Serverdan görüntüler

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum[/size][/size]
Son düzenlenme: 25 Eylül 2020, 22:07:29 BiqLesh

Hata

Forum açmamak için bahane arıyorumdur:

BiqLesh

Alıntı yapılan: Hata - 25 Eylül 2020, 21:09:35
Forum açmamak için bahane arıyorumdur:

Teşekkür ederim

belimde.45lik

Normalde girip hiç bir sunucuyu bu platform üzerinden eleştirmem, genelde eleştirmem ama sizin tanıtımınızı gördüm.

Sizin tanıtınımızdan anladığım kadarıyla bayram harçlığı alınmış VDS alınmış sunucu açılmış forum açmamak içinde bütçeniz olmadığı için açamıyorsunuz. Bir kaç ay öncesine kadar çoğu küçük yaşında arkadaşlar harçlığıyla VDS alıp sunucu açardı sonra karakter ismini yazar girerdin. Günde 50 tane hileyle uğraşırdın ama VIP satışı olurdu. Sadece adminler kendisine verirdi ve AP'nin dibine vururdu. "Karakterini oluşturup adminlerle iletişime geç ne rolü yapmak istediğini söyle seni oraya yönlendirelim" - Hemen zengin rolü yapmak isteyen birisi beni milyarder yap dese ne olacak? Sence fazla saçma değil mi? "Bu kadar yeter başka birşey aklıma gelmiyo." Başka bir şey olmadığındandır.
Son düzenlenme: 26 Eylül 2020, 08:55:21 belimde.45lik

BiqLesh

Yorumunuz sayesinde konu üstte kalıyor. Biraz daha eleştirirseniz sevinirim  :D

Aspera

Roleplay sunucuları çoğalıyor sunucular arasında hoş bir rekabet olması dileğiyle başarılar!

kumite

gta 5 ya da mta rp gibi aynı. sampı bozan tipten bir server, bu arada yazılar çok küçük biraz büyütün.

BiqLesh

Sampı bozan kişiler akşama kadar meslek kastırıp, vip satışı yapanlar. Biz eskiye döndük diye low rp mi oluyoruz :d

Xchatt

Akşama kadar tırcılık yapıp bisiklet satmaktan iyi gibi duruyor ha adamım?

Sa-Mp 2014-2020

Rodeiun

Trigger

Sunucu sahibinin sergilediği tutumla, ne kadar kötü bir sunucu olabileceğini düşünebiliyorum.

lazes

Şablon göze hitap edecek bir şekilde güncellenebilir.

I'm dying of the cold, my daughter

HasanEfe

"Language: Her Dil Var"

seç beğen al gibi krdşm o ney la

şaka şaka çok güzel olmuş (oyuna girmedim fakat almanca - ingilizce - türkçe diye dialog gelse seçsek falan iyi olur şuanlık bilmiyorum sadece söylüyorum)

Artorias

Kankam önce konu tasarımına dikkat et gözünü seveyim.

Artı olarak, sunucudan görüntüler yazmışsın sadece karakter fotoğrafları var, onlar ne öyle? :D

Son düzenlenme: 27 Eylül 2020, 20:05:30 Artorias

Oner

Saçma buluyorum, freeroam sunucusu. Başarılar.

Discord: Ascendency#7970