GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[OPEN] Adonis Roleplay - "Hiçbir başarı tesadüf değildir!"

Başlatan Jexsy, 23 Eylül 2020, 04:26:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: Neastron! - 26 Eylül 2020, 23:35:56

26.09.2020 itibariyle mod üzerinde başlanılan bug/fix çalışmalarına başlanmıştır.

Buglarımız yavaş yavaş çözülmekte, bomba gibi gelmekteyiz. Hazır mısınız ?

dossx

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: dossx - 28 Eylül 2020, 01:05:47
Güzel olacak gibi duruyor.

Elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya çalışıyoruz. Sizler ile beraber Güzel yerlere geleceğimize inanıyorum.  :kalp:
Son düzenlenme: 28 Eylül 2020, 01:13:37 Filozof | Murat

lazes

Alıntı yapılan: dossx - 28 Eylül 2020, 01:05:47
Güzel olacak gibi duruyor.

Çok teşekkürler, bir şeyler çabalıyoruz.

I'm dying of the cold, my daughter

belimde.45lik

türk rp sevmem ama tofaş var dediler

lazes

Filozof | Murat

kumite

"Hiç bir başarı tesadüf değildir." yazıp Impulse Roleplay'in mottosunu çalmak. evet hiç bir çalınt-, pardon hiç bir başarı tesadüf değildir.

lazes

Alıntı yapılan: dreamer - 28 Eylül 2020, 17:42:39
"Hiç bir başarı tesadüf değildir." yazıp Impulse Roleplay'in mottosunu çalmak. evet hiç bir çalınt-, pardon hiç bir başarı tesadüf değildir.

Impulse Roleplay ile ne alakası var bu olayın? Hayatımı etkilemiş bir insanın dediği bir sözü koyamayacak mıyım ben?

neastroncan

Impulse Roleplay'ın eski ortağı olarak onunda pek araştırılıp derin bir şekilde koyulduğunu söyleyemem. Platformda yeni sloganlar getirip insanların aklını karıştırmaksa, kendi yolumuzu temsil edecek sözler kullanabilmemizi normal olarak karşılıyorum. Bir sloganı başka bir insan kullandı diye bizim kullanmamızı " çalmak " olarak görüyorsanız size kalmış. Yorum için teşekkürler.

Filozof | Murat

Hiçbir başarı tesadüf değildir! Cümlesini o arkadaşlar mı buldu ? Hayır. Ah be güzel kardeşim, eleştirmek için eleştiriyorsun. Biz " Çalma " İşlemini yapmıyoruz. İstersen başka sunucuların tanıtımına bak, çalmış mıyız, çalmışlar mı ? :)

TheWish

"Çalma" ağır kaçmış bir kelime. Benim veya sizin kullandığınız Kelimeler, cümleler benzerlik gösterebilir. Ortada bir emek veyahut başka bir şey alınmamış. Bu yüzden bu durumun uzamasını istemeyiz. Sunucunuz da başarılar.

Impulse Roleplay: Management

Jexsy

Hocam öncelikle şöyle söyleyeyim, sloganı ben tercih ettim. Fakat dediğiniz sunucunun kullandığını bilseydim kesinlikle başta böyle bir slogan tercih etmezdim.
Fakat şöyle bir sorun var ki?, Bir sunucu Global olan bir sözü kendi sunucusuna "Slogan" olarak eklemesi onun anlamına gelmiyor. Eğer tescilli ve onaylı o sözü aldığına dair belgesi varsa mahkemede görüşebiliriz.

Jexsy

Bilgi: Konu içerisindeki Görseller bölümünde görmüş olduğunuz (Balıkçı - İskele) tasarımı sunucu çalışmasından çıkartılmış ve iptal edilmiştir. Daha büyük ve daha konforlu bir halde iki katına çıkartılmış ve iskelemizin her noktasından her noktasına, her detayından detayına eklenme sağlanmıştır. Sadece genel olarak maplerimizin yapımı günler sürmekte ve hepsi özel olarak sıfırdan yapılmaktadır. Bir çok haritamız ayarlanmış ve hali hazırda bekliyor olsada her geçen gün daha fazla ekleme sağlıyarak daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyüruz. Fakat Haritalarımızı paylaşmama kararımızın sonucunda sadece sunucu açıldığı zaman sizi bekleyen süprizlerimizi görebileceksiniz.. Fakat Sistemler bölümü her daim açık kalacak ve eklenen sistemler Not/Rapor halinde düşülecektir.

lazes

Forum çalışmaları hızla sürmektedir;

-Genel Forum Teması/Şablonu değiştirildi.
-UCP Panel eklendi.
-Karakter bağlantıları entegre edildi.
-Ranklar güncellendi.

Buglar kapatılarak çalışmalar devam etmektedir.
Son düzenlenme: 01 Ekim 2020, 15:56:22 lazes Sebep: Yazım hatası.