GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Creative Gaming Hırsız Polis Sunucu AKTİF

Başlatan sDahdal, 23 Eylül 2020, 01:23:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rexiun

Allah Alllah sunucudada bir kesinti var amma
Son düzenlenme: 29 Eylül 2020, 02:18:11 Coiner Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

_Toretto

Alıntı yapılan: HELLBOY - 28 Eylül 2020, 13:33:14
yaptıkları tekşey hazır mod VASAT anadolu modu ile para kazanmak için açılmış bir sunucu.ANTİ hileleri berbat tüm hileler çalışıyor fixid yazıyor 30 skor yapmışlar 30 skor kasan herkez hile kullanabilir.
Konuya üst üste yorum atmanın sebebini anlıyorum bizi rakip olarak görüyorsun ama biz seni rakip olarak görmüyoruz çünkü 5 kişilik sunucuna 30'da bot atınca hal ortada başka yerde ha***.

Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Eylül 2020, 19:19:01

Sunucuda sistemsel sıkıntılardan dolayı oluşan lagı kendin yapmıs olarak gösteriyorsun oda güzel ancak kendinizi böyle avutursunuz ! SUNUCU AKTİF
Son düzenlenme: 29 Eylül 2020, 02:23:50 Coiner Sebep: Flood iletiler birleştirildi

Rexiun

Allah Alllah sunucudada bir kesinti var amma[
Şeker okursan anlarsın sistemselmi değilmi :)
Son düzenlenme: 29 Eylül 2020, 02:19:24 Coiner

sDahdal

Alıntı yapılan: Rexiun - 29 Eylül 2020, 01:05:37
Şeker okursan anlarsın sistemselmi değilmi :)
Tekrar yapsana o zaman? Burda bize vaaz vericegine tekrar yap
Son düzenlenme: 29 Eylül 2020, 02:19:39 Coiner
"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

sDahdal

Vatan Hırsız Polis - Güncelleme 27.09.2020
- Anti hile sistemi geliştirildi.
- Grafikler güncellendi.
- Wasted yazısı eklendi.
- Alt textdraw güncellendi.
- 30 skor altı oyuncular hasar alma ve verme aktif hale getirildi.
- Mapları optimize edildi.
- Sunucudaki ufak çaplı buglu komutlar düzenlendi.
- İşyeri sistemi aktif hale getirildi.
- Polis olmak için 50 skor şartı getirildi.
@everyone

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Rexiun

sDahdal

Alıntı yapılan: Rexiun - 30 Eylül 2020, 15:58:03
Her Gün Bakımmı Olur Ya ?
Her gün bakım olmaz doğru diyorsun ama geçeleri müsait olamıyoruz anlarsın ya bizde büğünlük bir kaç şey ekliyelim dedik. Bu arada Özelden engellemişşin dediklerim hoşuna gitmedi sanırsam sistem buğuna "biZ yapTık Abe" diyorsun ya gel yap bir daha bakalım. Bu Arada "HELLBOY" banlanmiş çok üzüldüm
Son düzenlenme: 30 Eylül 2020, 23:22:04 Mütemadiyen

Alp.

Eleştiri ve tartışmalarınızı sunucunun sahip olduğu fonksiyonların dışına çıkartmamaya özen gösterin ki forumdan uzaklaştırılmak zorunda kalmayın.

Matite

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

sDahdal

Alıntı yapılan: Matite - 01 Ekim 2020, 12:58:31
Başarılar.
Teşekkürler,
Sunucu R4 Sürümüne taşınıcak şuanda bakımdadır.

Holmes

sDahdal

Alıntı yapılan: Fester.27 - 02 Ekim 2020, 22:27:16
Basarilar :gtasa:
Teşekkürler,

Konu kilit, sunucu adı "Creative" olarak değiştirildi. Tekrardan bir konu acıcam