GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

YourSelf Roleplay - Los Santos'da yaşam! [02.10.2020 - 14:00'da AKTİF!]

Başlatan Cowingwa, 02 Ekim 2020, 00:19:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cowingwa

Alıntı yapılan: mode. - 02 Ekim 2020, 00:19:33
1.1 - YourSelf Roleplay Hakkında
04.09.2020 yılında PawnSelf tarafından kurulan ve Renthor tarafından geliştirilen bir Roleplay sunucusudur. Mod hakkında biraz bahsetecek olursak modu baştan kodlamadık paylaşılmış bir modun buglarını fixleyerek sizlere sunmaya karar verdik, açılış tarihimiz 28 gün çalışmanın ardından 02.10.2020 - 14:00'da açmaya karar verdik sunucumuzu.

1.2 - Neleri vaad ediyorsunuz?
Gelişmiş sistemlerimizle eğlenerek rol yapacağınızı vaad ediyoruz, anti-hile konusunda vaad edecek olursak Silah hilesi fixlendi, Money Hack hilesi fixlendi, airbreak ve fly hack fixlendi, aimbot konusuna gelecek olursak. Aimbot'u tam olarak fixliyemedik çünkü tam olarak fixlenmesi çok zor bir sürü türü var ve bir sürü aimbot var o yüzden tam olarak fixliyemedik. Diğer fixlediğimiz bazı hilelerde geçmez demiyoruz ama önüne gelen o hileleri geçiremez.

1.3 - Sistemleriniz Hakkında
Gelişmiş bir PET sistemimiz vardır, PET'i OOC Market'den satın alarak kullanabilirsiniz karşınıza satın alınca bir menü gelecek oradan köpeğinizin adını ve türünü seçeceksiniz ve sonra /pet komutuyla PET'inizi kontrol edebileceksiniz, PET'inizi yönetebileceksiniz, PET'inizi takip ettirebileceksiniz.

Gelişmiş bir Yat sisteminiz vardır, Santa Maria Sahilinde deniz fenerine gidiyoruz ve orada bir NPC var ona ALT basıp Yat'ı kiralayabilirsiniz ve Yat'ı sürerek rol yapabilirsiniz.

Gelişmiş bir LSPD sistemimiz vardır. Gelişmiş MDC, drone, CCTV Kameraları mevcuttur. CCTV Kameralarına bakmak için LSPD Binasına giriyorsun ve LSPD olman gerekiyor girdikten sonra CCTV Kameralarına bakma yerine gidiyorsun ve /cctv yazıyorsunuz karşınıza bir menü çıkıyor oradan CCTV Kamerasını seçiyorsunuz ve CCTV'ye bakıyorsunuz.

1.4 - Sunucu Bilgileri
SAMP:193.160.215.207:7777[02.10.2020 - 14:00 AKTİF!]
Forum: Yakında aktif!
Son düzenlenme: 02 Ekim 2020, 16:52:43 Mütemadiyen

Cowingwa

Tanıtım biraz kötü oldu, anlayışınız için teşekkürler. Yakında düzelteceğiz. :kalp:

Paradise Roleplay

Cowingwa

Dreandy

Cowingwa

Alıntı yapılan: Dreandy - 02 Ekim 2020, 00:29:20
Başarılar dilerim, açılışta uğruyacağım, tutar.
Yorumunuz için teşekkürler, açılışta bekliyoruz. :kalp:

Oner

Forumunuz olmadan sunucuyu aktifleştirmeyi planlıyorsunuz. Tanıtım vasat, reklamınızı da hiçbir yerde göremedim. Üstelik yaşadığınız ülkenin resmi ve birincil dilini de bilmiyorsunuz. Daha ne diyeyim?

Discord: Ascendency#7970

Cowingwa

Alıntı yapılan: Oner - 02 Ekim 2020, 01:26:47
Forumunuz olmadan sunucuyu aktifleştirmeyi planlıyorsunuz. Tanıtım vasat, reklamınızı da hiçbir yerde göremedim. Üstelik yaşadığınız ülkenin resmi ve birincil dilini de bilmiyorsunuz. Daha ne diyeyim?
Tanıtımımızın kötü olduğunu biliyoruz biraz düzenlemeler yaptım ileride daha iyi yapacağız tanıtımımızı, reklam konusuna gelecek olursak yakında reklam vermeyi bazı Discord sunucularında planlıyoruz, konumuzdaki yazım ve noktalama işareti hatalarımızı düzelttik özür dileriz bu yüzden, forum konusuna gelecek olarak yeni nesil imkanlarına bakacak olursak Discord'u foruma çevirme mevcut Ticket sistemi yapabiliyoruz Discord'da politikaları, kurallarıda kendi ellerimizle yazmayı planlıyoruz ama ilerleyen zamanlarda forum aktif olabilir, yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 02 Ekim 2020, 11:07:14 mode.

Cowingwa

Sunucunun açılışına son 4 saat, hepinizi bekliyoruz. :kalp:
Son düzenlenme: 02 Ekim 2020, 10:09:42 mode.

lazes

2'de aktif diyorsunuz fakat Forum daha aktif değil, konu tasarımı üzerine de düşülmemiş pek olumlu görmedim aceleye getirilerek açılmış gibi.

I'm dying of the cold, my daughter

Cowingwa

Alıntı yapılan: lazes - 02 Ekim 2020, 10:28:09
2'de aktif diyorsunuz fakat Forum daha aktif değil, konu tasarımı üzerine de düşülmemiş pek olumlu görmedim aceleye getirilerek açılmış gibi.
Forumu dediğimiz gibi yeni nesil imkanlarına göre Discord foruma çeviriliyor Ticket sistemi hazır zaten şikayet veya mülk kayıbında Ticket açabilirsiniz politikaları  ve kuralları kendi ellerimizle açacağız, tasarım konusuna gelecek olursak evet kötü yakında daha iyi bir tasarım yapacağız ve tanıtımı düzenliyeceğiz, yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: mode. - 02 Ekim 2020, 15:11:04
Sunucu açılışı biraz gecikti beyler, yeni güncellemeler yapılıyor 5 dakikaya aktif sunucu! :kalp:
Alıntı yapılan: mode. - 02 Ekim 2020, 15:32:13
Sunucu aktif! Herkesi bekliyoruz, şimdiden 13 kişi olduk bile.
SAMP IP:193.160.215.207:7777
Son düzenlenme: 02 Ekim 2020, 16:56:22 Mütemadiyen

Alp.

Flood(spam) iletilerinizi bu seferlik ben tek iletide topladım, bu alışkanlığın devamı halinde konunuzu 'kilitli konular' bölümüne taşıyacağım. Açılışınız hayırlı olsun, başarılar dilerim.

Cowingwa

Sunucu açılışta 20 kişi oldu, bizi destekleyen herkese teşekkürler. Sunucu bakıma girdi Bug/Fix yapılıyor. :kalp:

deust

Konu okunmayalım diye atılmış tutmaz.
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 15:01:13 deust
dad