GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rexiun

HELLBOY

Alıntı yapılan: Backup - 28 Eylül 2020, 19:15:16
Alıntı yapılan: Zeynel - 27 Eylül 2020, 13:07:38
Vasat
Dedi ve alıntılarla doldurulmuş moduyla discord sunucularında reklam yaparak çektiği geçici oyuncularla dolu sunucusuna giriş yaptı.
yokmu bide tehtidleri siteni çalarım onu yaparım bunu yaparım :D

sDahdal

Aghh, bize alinti mod diyorsun seninki ne? Araç sistemi,GPS sistemi,bakiye sistemi,çete sistemi,etk sistemi  ve daha çok bir sistem ek olan butin sistemler alıntı ahh buragkk ahh anti hile güçlendirdin diye modun alinti olmuyor değil mi¿
Bu arada sanada botlarinada başarılar, sunucu 4 yıldır açık ama çektiği oyuncuya bak tavsiye etmiyorum görüntü ortada girin sunucuya oyuncu göremezsiniz ama sunucun 20 kişi :)
Son düzenlenme: 29 Eylül 2020, 11:13:02 sDahdal
"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Alpaslan

Alıntı yapılan: sDahdal - 29 Eylül 2020, 01:40:49
Aghh, bize alinti mod diyorsun seninki ne? Araç sistemi,GPS sistemi,bakiye sistemi,çete sistemi,etk sistemi  ve daha çok bir sistem ek olan butin sistemler alıntı ahh buragkk ahh anti hile güçlendirdin diye modun alinti olmuyor değil mi¿
Bu arada sanada botlarinada başarılar, sunucu 4 yıldır açık ama çektiği oyuncuya bak tavsiye etmiyorum görüntü ortada girin sunucuya oyuncu göremezsiniz ama sunuuc 20 kişi :)
Az sakin ol bro Türkçeyi katlettin  :dur:

Caner K.

Alıntı yapılan: Backup - 28 Eylül 2020, 19:15:16
Alıntı yapılan: Zeynel - 27 Eylül 2020, 13:07:38
Vasat
Dedi ve alıntılarla doldurulmuş moduyla discord sunucularında reklam yaparak çektiği geçici oyuncularla dolu sunucusuna giriş yaptı.

Buna sunucu diyebilceğimizden eminmiyiz xd

Holmes

GTA-TR net | #2026

Alp.

Rexiun

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Louixe

Rexiun

Rexiun