GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 01:22:23

High5 Roleplay

Başlatan goose, 05 Ekim 2020, 03:10:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

goose

Highfive Roleplay

Highfive Roleplay, temelini LS-RP'dan esinlenmiş bir SA-MP roleplay sunucusudur. Kurallarımız ve ekonomimiz pek benzemeyecek. Çünkü öyle bir ekonomiye türk oyuncuların neredeyse çoğu alışık değil. Benzer bir ekonomi yaratmaya çalışacağız. Tabii ki kimseyi yormayacağız, herkesi role teşvik edeceğiz.

Neden Biz?

Highfive veya High5 roleplay, tamamen rol odaklı bir sunucu olmaktadır. Oyuncuları mesleklerden uzaklaştırıp, rollere odaklamak bizim amacımız. Bu yüzden ekibimizi en iyi şekilde kurduk. Her adminin farklı bir görevi olmakla birlikte, çoğu admin rollerde oyunculara yardımcı olmakla yükümlüdür. Bir oyuncunun legal bir projesi mi olacak? Highfive ekibi ona elinden gelen desteği sağlayıp legal rollere en iyi desteği sunmayı amaçlıyor.

Ekonomi?

Sunucu ekonomisi için birkaç şey diyecek olursam, şunları belirtebilirim. Oyuncuları boğmayacak bir ekonomimiz var. Mesela, Idlewood'da bir evi 15.000$ ila 25.000$ arası alabilirsiniz. Peki yıkık ve eskimiş bir evde oturmak? Bu size 5.000$'a patlayacak. Sadece 5.000$. Peki araba almak istiyorum, ne yapacağım? Fiyatlar nasıl olacak? Fiyatlar şu şekilde, düşük, orta, yüksek seviyeler halinde. Tek bir galeride tüm araçlar yok. Bu araçları, farklı noktalardan farklı dükkanlardan alacaksınız. Örneğin lüks bir araç istiyorsanız, uğrayacağınız nokta Grotti olmalı. Eğer ki orta seviye bir araba istiyorum diyorsanız, Commerce Dealership size yardımcı olacaktır.

Forum ve Oyun Modu Açılışı?

Forum ve oyun modumuz neredeyse tamamlandı. Forum ve oyun açılışı ortalama 2-3 hafta içerisinde tamamlanacak ve startı vereceğiz.

Sunucu ve Discord Bilgileri

sa-mp server: BAKIM

Forum: Foruma Gitmek İçin Tıkla

Discord:Discorda Gitmek İçin Tıkla

Son düzenlenme: 06 Ekim 2020, 22:37:30 goose

Torenocuk

Shestyorka

Kısa ve öz, ayrıca ciddi. Beklemedeyiz.

Liccores

Konu üzerindeki görseller hiç göze hoş gözükmüyor, tasarımlarınız daha güzel yapılırsa insanların ilgisini çekebilirsiniz, en azından konuya girdiğimizde güzel gözüküyor diyebilmek gerekiyor.

Dicsord: licores#3422

Profesyonel tasarım için bana ulaşabilirsiniz.

Oner

Discord: Ascendency#7970

Alpmg

Pehhğ,tanıtıma uğraş verilmemişken bilemedim..

Red County Roleplay Turkey I Management I

Vupsen

Konu, sahibinin isteği ile kilitlenerek arşive taşınmıştır.