GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

South Central Türkiye | Los Santos'un çeşitli yaşamının yansıması!

Başlatan Hypnos, 08 Ekim 2020, 11:35:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hypnos

Sunucu Bilgileri
Sunucu adı: South Central Türkiye | www.scrp-tr.com
Sunucu Adresi: samp.scrp-tr.com
Mod Sürümü: v1
Harita: San Andreas (Los Santos)
İstemci: 0.3.DL
Durum: BAKIM
Website: www.scrp-tr.com

South Central Türkiye hakkında bilgilendirme;

South Central Türkiye, dinamik mod anlayışı ve farklı sistemlerin Türkiye'de sizlerle buluşması için çalışmalar sürdürecek bir misyona sahiptir. Bu misyonu desteklemek için farklı ülkelerde ki mod anlayışları ve rol fikirlerini sizin huzurunuza sunacağız. Los Santos şehrinde rol çeşitliliği ve görülmemiş sistemler veyahutta sistemlerin detayları ile karşınızdayız.
Sunucu içerisinde karşılacağınız sistemlerin anlatımları ve sizlerin onların nasıl kullanması gerektiğine dair her zaman açıklamalar forumumuzda mevcut olacaktır. Kendini sürekli geliştiren rol hayatı ve gamemodu çevresinde şekillenen bir şehrin içinde eğlenmek sizlere kalmaktadır.

Modunuz sıfır mı? Modunuz alıntı mı?
Evet, modumuz sıfırdan geliştiriliyor. South Central modunu alıntı olarak kullanmadık. Kendimiz dinamik ve kullanışlı bir mod yapıyoruz. Ve bu ölçüde gelişmiş ve dinamik sistemleri içerisinde barındıran bir mod hazırlayıp sizlere yansıtacağız. Türkiyede eşi benzeri olmayan sistemleri sizlerle buluşturmak için elimizden geleni yapacağız.

Neden South Central Roleplay Türkiye ismi?
South Central modunun ruhunu ve o kültürün işleyişini zenginliğini kimsenin vermediğini düşünüyorum. Karmaşık işleyişlerin olmadığı ama gelişmiş bir hizmet anlayışını sizlere yansıtmak için çalışacağız.

South Central Roleplay'den izin durumu ya da onlar kim?
South Central Roleplay bir mod adı ve bir kültür adı. Sabit bir sunucu değil maalesef. Farklı farklı ülkelerde kullanılmış bir ad. Los Santos, East Coast gibi bir harita lokasyonu San Andreas ülkesinde.

Yönetim Ekibi

Management Staff

Hypnos (Kurucu)

Developer Staff

Muteo (Kurucu, PAWN Coder, Web Developer)
Valkarin (Kurucu, Web Developer)

Head Admin Team

-

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 08 Ekim 2020, 12:17:52 Hypnos

Alice.

Daxy

Yetkili ekibinden gördüğüm şeyler üzerine yorum yapıyorum, muteo bundan önce ki açtığı "Reverse Roleplay" projesini geliştirdi. 50 kişi gördü. Sunucu güzel ilerliyordu onlara göre, fakat bir anda sunucu kapatıldı ve mod satıldı. Ne kadar geliştirirseniz geliştirin, canınız sıkılınca sunucuyu kapatıp modu satacaksınız. Proje tutsa veya tutmasa bile. Client getireceksiniz canınız sıkılacak onuda satacaksınız. Gördüğüm şeyler üzerine yorum yaptım. Sonra bir iki kişi çıkıp sunucuyu kötülüyorsun demesinler. Tutacağını sanmıyorum iyi günler.

Milli Savunma Üniversitesi

Muteo

Alıntı yapılan: Alice. - 08 Ekim 2020, 14:17:54
tutma ihtimali yok be. yinede başarılar.  :kral:
Görüşünüzü bildirdiğiniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Daxy - 08 Ekim 2020, 16:01:28
Yetkili ekibinden gördüğüm şeyler üzerine yorum yapıyorum, muteo bundan önce ki açtığı "Reverse Roleplay" projesini geliştirdi. 50 kişi gördü. Sunucu güzel ilerliyordu onlara göre, fakat bir anda sunucu kapatıldı ve mod satıldı. Ne kadar geliştirirseniz geliştirin, canınız sıkılınca sunucuyu kapatıp modu satacaksınız. Proje tutsa veya tutmasa bile. Client getireceksiniz canınız sıkılacak onuda satacaksınız. Gördüğüm şeyler üzerine yorum yaptım. Sonra bir iki kişi çıkıp sunucuyu kötülüyorsun demesinler. Tutacağını sanmıyorum iyi günler.
Reverse Roleplay Jarveus'a aitti. Sunucuyu kapatmaya o karar verdi. Modu satmamıda Jarveus istedi.
UCP üzerinden başvuru sistemi ve iyi bir serverside anticheat'a sahip olduğumuz için client getirmeyi düşünmüyoruz.
Ben projeden ayrılsam bile diğer kurucu arkadaşlar sunucuyu yürütmeye devam edecek.
Oyuncularımız destek verdikçe uzun bir süre kapatmayı düşünmüyoruz.

Alp.

Alıntı yapılan: Muteo - 08 Ekim 2020, 16:32:36
Reverse Roleplay Jarveus'a aitti. Sunucuyu kapatmaya o karar verdi. Modu satmamıda Jarveus istedi.
UCP üzerinden başvuru sistemi ve iyi bir serverside anticheat'a sahip olduğumuz için client getirmeyi düşünmüyoruz.
Ben projeden ayrılsam bile diğer kurucu arkadaşlar sunucuyu yürütmeye devam edecek.
Oyuncularımız destek verdikçe uzun bir süre kapatmayı düşünmüyoruz.
Çok iyi bir eleştiri ve çok iyi bir yanıt. Forumu forum yapan da budur işte, yapıcı eleştiri. Bu kaliteli yaklaşımınız bile proje için gelecek vaad ediyor. Bunun dışında, lütfen bir hafta içerisinde Web sitesi, IP adresi ya da bir TS3 ile referans edinin. İstediklerinizi elde etmenizi diliyorum, başarılar.
Son düzenlenme: 08 Ekim 2020, 16:53:24 Mütemadiyen

Oner

Discord: Ascendency#7970

Jexsy

Jarveus'un kendi kendine kapatıp/açma kararı aldığı o sunucunun hiç olma derecesi gerçekten yüksekti ve öylede oldu. Ve o yönetimde olan Jarveus'un dibinden ayrılmayan Y**uf diye birisi vardı. O adam o sunucuda olmasın çalışırdı herkes, hayatımda böyle bir insan görmedim. Yaptığı tehditlerin ve lafların içerisindeki vukuatları görmeliydiniz.
O sunucu tutmamış ise Başlangıcı Y**uf, bitişi ise yeni gelen Yönetim sağlamıştır.
Son düzenlenme: 09 Ekim 2020, 10:29:01 Jexsy

Arda..

diverse

Aile sistemine anlam veremedim fakat, birşeyler yapmak istediğinizi gayet açık şekilde anladım. Başarılar dilerim.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Hypnos

Teşekkürler tüm yorumlar için. Her gün spoilerlar (forum-ucp-mod) paylaşacağız. 3. gün spoilerini ekte göreceksiniz.

Muteo

Son düzenlenme: 11 Ekim 2020, 00:17:23 Muteo

OnlySimon

Sistemler heyecan verici ve aşırı detaycı olucak gibi duruyor, oyuncular bu detayların içinde boğulabilir, iyi rehber ve pratik sistemler ile bu sorun çözülebilir. Başarılar.

mtb

Alıntı yapılan: Muteo - 10 Ekim 2020, 20:48:08

Eee bu tema Reverse teması.Muhtemelen mod da Reverse modu olacak sadece bir kaç şeyi değiştireceksiniz.

2017-2025

Muteo

Alıntı yapılan: M T B - 14 Ekim 2020, 20:51:29
Alıntı yapılan: Muteo - 10 Ekim 2020, 20:48:08

Eee bu tema Reverse teması.Muhtemelen mod da Reverse modu olacak sadece bir kaç şeyi değiştireceksiniz.
Inferno temasını düzenledik, reverse'in veritabanı kurulu sadece.
Mod sıfırdan yazılıyor, discord sunucumuza katılarak update-blog kanalını takip edebilirsiniz.