GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 07:55:49

SA:MP Client (Visual Studio C#)

Başlatan SadeceDarly, 07 Ekim 2020, 19:43:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SadeceDarly

Öncelikle herkese merhaba ben Özben, kendi sunucunuz için nasıl Client 0'dan yapabilirsiniz, hataları nasıl çözersiniz, bildiğim kadarıyla sizlere aktarıcam. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu bir seridir, bir video serisidir, 0 dan oluşturduğum bir projeyi sürekli olarak isteklere göre düzenleyip geliştirip kaynak kodlarını discord sunucumuzda paylaşıyorum böylelikle herkes bu konudan yararlanıyor.

Bu bir video serisi olduğu için YouTube kanalımı ve Discord adresimizi takip etmelisiniz aksi taktirde kodlara ulaşamayabilirsiniz, takipten kastım abone falan değil.

Client sürekli olarak gelişiyor her yeni bir video çekip attığımda buraya yükleyeceğim.

Yeni Discord Adresimiz, diğer discord kapatıldı. Buraya gelerek aldığınız hatalarda sizlere yardımcı olup aynı zamanda buralarda paylaşmayıp orada paylaştığımız 3.parti yazılım ve c++, c# , php, html, pawno kodlara ulaşabilirsiniz. : https://discord.gg/uRsnH37Uke

Bölüm 1

https://www.youtube.com/watch?v=yXz3PniKQ3Q&t=104s

Bölüm1 'de ne oldu ? : Form oluşturup giriş yapma gibi fonksiyonları ekledik, oyun açıksa zaten açık gibi hatalar belirttik.

Bölüm 2

https://www.youtube.com/watch?v=VlBJdH0HFOI&t=39s

Bölüm2 'de ne oldu ? : Regeditten SAMP kurulu olan klasörün verisini çektik, kısaca oyun dizinini tanımladık.

Bölüm 3

https://www.youtube.com/watch?v=Bst4qgYJ9ec

Bölüm 3'de ne oldu? : Anti-Cheat mantıgını bi nevi göstermiş oıldum, buradan ilerlersiniz.

Bölüm 4

https://www.youtube.com/watch?v=JsTxfmC7hjg

Blöüm 4'de ne oldu? : Anti-Cheat mantığını Bolum 3 de anlatmıştım, bu mantık üzerinden ilerleyerek Dosya izinleme yaptık. asi,cleo,dll bunları izinleme mantığını anlatıp kodlarını yazdık, daha sonrasında nasıl izin kodunu alacağınızı anlatıp izinleme işlemini yaptık.

Diğer bölümler çekilip paylaşıldığında buraya eklenecek.

- Umarım basitçe yapabilir herkes, her sunucuda 1 client görmek istiyorum ;) herkese başarılar. (Not: hazır clientleri kullanmamanızı öneririm videodaki gibi 0 dan kendi clientinizi yazarsanız daha sağlıklı olur yazdığım projeyi kullanıp üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.) 
Son düzenlenme: 23 Şubat 2021, 20:47:31 SadeceDarly Sebep: N/A

HasanEfe

MaRVeL

Çok güzel bir seri geliyor o hâlde, başarılar.

Rodeiun

Pegasus

Başarılar, sesli anlatım olsa daha başarılı olacağına inanıyorum.

Amper

Kodlama mimarisi tam anlamıyla yok edilmiş. Lütfen, lütfen ama lütfen sektördeki insanlara bu tarz bir kodlama tarzıyla / mimarisiyle öğretim videoları çekmeyin. Bu videoları izleyerek bu sektöre giriş yapacak ve bu ezberle devam edecek on insan tipi tanıyorum yapmayın etmeyin sadece bize zarar veriyor.

Bu sektöre profesyonel anlamda hakim olduktan sonra bu tarz öğretim videoları çekin. Bu konuyu okuyan arkadaşlara da tavsiyem bu tarz videolar izleyerek kendinizi geliştirmeye çalışmayın. Dökümler okuyun.

Gaviria

SadeceDarly

Bilinmeyen Bey

Çok Güzel bir Anlatım olmuş , elinize sağlık. Birilerinin ihtiyaçı olur buna  :helal:  :serefe:

$moked

Güzel ve iyi ilerliyor, Özbenin discord sunucusunda yaptığı şeyleri paylaşmasıda bir çok arkadaş için oldukça iyi. Fakat özbenin paylaştığı şeyleri editleyerek kendinin gibi gösteren çok arkadaş var ne yazık ki, başarılar dilerim.

SadeceDarly

Konu guncellendi. Bolum 4 eklendi.

SadeceDarly

Alıntı yapılan: Pegasus - 12 Ekim 2020, 00:39:36
Başarılar, sesli anlatım olsa daha başarılı olacağına inanıyorum.

Yorumunuz dikkate alınarak Bolum 4 de gercekleştirildi, onumuzdeki diğer bolumlerde sesli olacak.

Sulozzy

Alıntı yapılan: Amper - 12 Ekim 2020, 01:57:18
Kodlama mimarisi tam anlamıyla yok edilmiş. Lütfen, lütfen ama lütfen sektördeki insanlara bu tarz bir kodlama tarzıyla / mimarisiyle öğretim videoları çekmeyin. Bu videoları izleyerek bu sektöre giriş yapacak ve bu ezberle devam edecek on insan tipi tanıyorum yapmayın etmeyin sadece bize zarar veriyor.

Bu sektöre profesyonel anlamda hakim olduktan sonra bu tarz öğretim videoları çekin. Bu konuyu okuyan arkadaşlara da tavsiyem bu tarz videolar izleyerek kendinizi geliştirmeye çalışmayın. Dökümler okuyun.
O zaman antir kontir sıfır modu beş bin liraya kodlarım yaparım diyeceğine anlatımlı ve deneyimli bir video çekersin yazılıma başlıyacak arkadaşlarında işine yarar ampercim :)

!Uzi

Alıntı yapılan: Sulozzy - 25 Mayıs 2021, 16:04:21
Alıntı yapılan: Amper - 12 Ekim 2020, 01:57:18

O zaman antir kontir sıfır modu beş bin liraya kodlarım yaparım diyeceğine anlatımlı ve deneyimli bir video çekersin yazılıma başlıyacak arkadaşlarında işine yarar ampercim :)
sen çeksene oğlum sonuçta (PHP HTML JS CSS C# C++) biliyon aa ayıp ayıb

Impeccable

Elinize sağlık faydalı bir konu.:helal: