GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[OPEN] Adonis Roleplay - "Hiçbir başarı tesadüf değildir!"

Başlatan Jexsy, 23 Eylül 2020, 04:26:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jexsy

Ek Bilgi: Yakın zamanda açılış sağlıyacak olan Adonis Roleplay'ın son Testleri sağlanmaktadır. Şu anda TeamSpeak 3 hazır bir halde kullanıma müsait, Forum ise eklemeler  sağlanarak daha iyi bir konuma getiriliyor. Yakın zamanda sizinle birlikte olacağımız için sabırsızlanıyoruz :kral:

Anarchy

Hell is empty and all the Devils are here.
-W. Shakespeare

neastroncan

Tüm iyi yorumlar için ekip adına teşekkür ediyorum.
Son düzenlenme: 09 Ekim 2020, 14:13:36 Neastron!

lilzeysamp

Başarılar

Ekleme olarak söyleyeyim, diğer sunuculardan farklı bir yapıya sahipsiniz. Umarım ki çok iyi şeyler olacak.
Son düzenlenme: 09 Ekim 2020, 16:28:11 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: lilzeysamp - 09 Ekim 2020, 12:30:21
Başarılar

Ekleme olarak söyleyeyim, diğer sunuculardan farklı bir yapıya sahipsiniz. Umarım ki çok iyi şeyler olacak.
Bu görüşünüz hem kendi hem de ekibim adına çok teşekkür ederim. İşlerimizi durmaksızın yapmaya devam ediyoruz, sunucumuzu özenle hazırlayıp siz değerli oyuncularımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz. Yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim.(z)
Son düzenlenme: 09 Ekim 2020, 16:28:31 Sypnosis. Sebep: Silinmiş iletinin alıntılandığı kısım silinmiştir.

Riki

Alıntı yapılan: lilzeysamp - 09 Ekim 2020, 12:30:21
Başarılar

Teşekkür ediyorum(z).
Son düzenlenme: 09 Ekim 2020, 16:29:09 Sypnosis. Sebep: Silinmiş iletinin alıntılandığı kısım silinmiştir.

kumite

Alıntı yapılan: Filozof | Murat - 28 Eylül 2020, 18:33:09
Alıntı yapılan: dreamer - 28 Eylül 2020, 17:42:39
"Hiç bir başarı tesadüf değildir." yazıp Impulse Roleplay'in mottosunu çalmak. evet hiç bir çalınt-, pardon hiç bir başarı tesadüf değildir.

Hiçbir başarı tesadüf değildir! Cümlesini o arkadaşlar mı buldu ? Hayır. Ah be güzel kardeşim, eleştirmek için eleştiriyorsun. Biz " Çalma " İşlemini yapmıyoruz. İstersen başka sunucuların tanıtımına bak, çalmış mıyız, çalmışlar mı ? :)
önce bi düzgün noktalama işareti koy la anlamak için 5 kez okudum her kelimenin baş harfi de büyük yazılmaz.

Alıntı yapılan: Neastron! - 28 Eylül 2020, 18:28:00
"Hiç bir başarı tesadüf değildir." yazıp Impulse Roleplay'in mottosunu çalmak. evet hiç bir çalınt-, pardon hiç bir başarı tesadüf değildir.
Impulse Roleplay'ın eski ortağı olarak onunda pek araştırılıp derin bir şekilde koyulduğunu söyleyemem. Platformda yeni sloganlar getirip insanların aklını karıştırmaksa, kendi yolumuzu temsil edecek sözler kullanabilmemizi normal olarak karşılıyorum. Bir sloganı başka bir insan kullandı diye bizim kullanmamızı " çalmak " olarak görüyorsanız size kalmış. Yorum için teşekkürler.
yalanını seveyim ortakmış, 1 gün ortaklık yaptın neyin ortağısın? hadi diyelim ortaksın Hope'un kendi başına kendi emekleriyle yazdığı tanıtımı kullanmak haddine değil, bir emeğin yok.

Ben orada "hiç bir başarı tesadüf değildir." yazısını çaldınız demedim? Daha Türkçeyi doğru dürüst okuyup anlayamıyorsunuz, mottoyu oradan alıyorsunuz başlığa "hiç bir başarı tesadüf değildir." yazıyorsunuz. allright skrt skrrrrrrrrrrrt samp zaten bitmiş bir de şu çocuklar gelmiş ya neyse khont en iyi mcdir.

Alıntı yapılan: Jexsy - 28 Eylül 2020, 18:47:08

Hocam öncelikle şöyle söyleyeyim, sloganı ben tercih ettim. Fakat dediğiniz sunucunun kullandığını bilseydim kesinlikle başta böyle bir slogan tercih etmezdim.
Fakat şöyle bir sorun var ki?, Bir sunucu Global olan bir sözü kendi sunucusuna "Slogan" olarak eklemesi onun anlamına gelmiyor. Eğer tescilli ve onaylı o sözü aldığına dair belgesi varsa mahkemede görüşebiliriz.
hocam slogana lafım yok benim?
Son düzenlenme: 14 Ekim 2020, 00:32:35 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

neastroncan

Alıntı yapılan: dreamer - 12 Ekim 2020, 19:00:54

Hiçbir başarı tesadüf değildir! Cümlesini o arkadaşlar mı buldu ? Hayır. Ah be güzel kardeşim, eleştirmek için eleştiriyorsun. Biz " Çalma " İşlemini yapmıyoruz. İstersen başka sunucuların tanıtımına bak, çalmış mıyız, çalmışlar mı ? :)
önce bi düzgün noktalama işareti koy la anlamak için 5 kez okudum her kelimenin baş harfi de büyük yazılmaz.

Impulse Roleplay'ın eski ortağı olarak onunda pek araştırılıp derin bir şekilde koyulduğunu söyleyemem. Platformda yeni sloganlar getirip insanların aklını karıştırmaksa, kendi yolumuzu temsil edecek sözler kullanabilmemizi normal olarak karşılıyorum. Bir sloganı başka bir insan kullandı diye bizim kullanmamızı " çalmak " olarak görüyorsanız size kalmış. Yorum için teşekkürler.
yalanını seveyim ortakmış, 1 gün ortaklık yaptın neyin ortağısın? hadi diyelim ortaksın Hope'un kendi başına kendi emekleriyle yazdığı tanıtımı kullanmak haddine değil, bir emeğin yok.

Ben orada "hiç bir başarı tesadüf değildir." yazısını çaldınız demedim? Daha Türkçeyi doğru dürüst okuyup anlayamıyorsunuz, mottoyu oradan alıyorsunuz başlığa "hiç bir başarı tesadüf değildir." yazıyorsunuz. allright skrt skrrrrrrrrrrrt samp zaten bitmiş bir de şu çocuklar gelmiş ya neyse khont en iyi mcdir.
Şöyle söylüyeyim yukarıdaki yazımda o sözü Impulse Roleplay'dan aldık veya onlardan esindik diye bir şey falan mı dedim? 1 günlük ortaklık diyorsunda 1 gün olduğuna falan emin misin? Emek vermediğimi söylüyorsun, bunu bence diğer kurucular ile görüşsen daha iyi olur sana detaylı açıklamayı yaparlar. Impulse Roleplay'ın mottosunu çaldınız dedikten sonra çalmadım demen ve karşındaki insanları tanımadan veya onlarla belirli bir sohbete girmeden " çocuklar " demen trajikomik bir durum. Bu konuları Adonis Roleplay tanıtımı üzerinde tartışmayacağım ama önce benim yazdığım şeyleri dikkatlice okumanı öneririm.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2020, 11:47:31 Neastron!

kumite

Alıntı yapılan: Neastron! - 13 Ekim 2020, 11:44:49
Alıntı yapılan: dreamer - 12 Ekim 2020, 19:00:54

Şöyle söylüyeyim yukarıdaki yazımda o sözü Impulse Roleplay'dan aldık veya onlardan esindik diye bir şey falan mı dedim? 1 günlük ortaklık diyorsunda 1 gün olduğuna falan emin misin? Emek vermediğimi söylüyorsun, bunu bence diğer kurucular ile görüşsen daha iyi olur sana detaylı açıklamayı yaparlar. Impulse Roleplay'ın mottosunu çaldınız dedikten sonra çalmadım demen ve karşındaki insanları tanımadan veya onlarla belirli bir sohbete girmeden " çocuklar " demen trajikomik bir durum. Bu konuları Adonis Roleplay tanıtımı üzerinde tartışmayacağım ama önce benim yazdığım şeyleri dikkatlice okumanı öneririm.
okay boom-, level 5 admin. level 6 oldun mu bu savunmadan sonra?

mEhMet163

Kısa zamanda fazlasıyla çıkış yapıcağını düşünüyorum. Şahsen torpilli server yerine çoğu kişinin bu serveri tercih ediceğine çoğu kişinin şüphesi yoktur. Açılmasını bekliyorum(z).

neastroncan

Alıntı yapılan: mEhMet163 - 13 Ekim 2020, 17:40:53
Kısa zamanda fazlasıyla çıkış yapıcağını düşünüyorum. Şahsen torpilli server yerine çoğu kişinin bu serveri tercih ediceğine çoğu kişinin şüphesi yoktur. Açılmasını bekliyorum(z).
Yorum ve destek için ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum açılış için çok kısa bir süre kaldı, beklediğinize değecek.

mtb

Şu sunucuda tek saygı duyduğum Emir'dir geri kalan hepsi diğer sunucuları kötüleme peşinde.

2017-2026

Edis

Alıntı yapılan: M T B - 15 Ekim 2020, 17:46:20
Şu sunucuda tek saygı duyduğum Emir'dir geri kalan hepsi diğer sunucuları kötüleme peşinde.
Çoğul kullanmazsanız sevinirim. Şuan sizin yaptığınız Emir hariç diğer adminleri kötülemek. Benim bu konu dışında başka sunuculara yorumum bile olmadı. Kısacası söylediğinizi, kendinizde yapıyorsunuz.

mtb

Alıntı yapılan: Edis - 15 Ekim 2020, 18:36:13
Alıntı yapılan: M T B - 15 Ekim 2020, 17:46:20
Çoğul kullanmazsanız sevinirim. Şuan sizin yaptığınız Emir hariç diğer adminleri kötülemek. Benim bu konu dışında başka sunuculara yorumum bile olmadı. Kısacası söylediğinizi, kendinizde yapıyorsunuz.
Ben sunucuyu kötülemiyorum,diğer sunucuların discord adreslerine gelip sövmek veya konu altına dalga geçecek şekilde yanıt yapan ekip arkadaşlarından bahsediyorum.Onlar kendilerini biliyorlar.Ben sizin sunucunuzu kötülemem bir iş yapıyorsunuz ve emek veriyorsunuz ben emeğe ve saygıya hiç bir şey demem fakat sizin sunucunuzda istisnalar var.Ekibe ben karışamam ama yerinizde olsam onları sunucunuzda bulundurmam.

2017-2026