GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rodeiun DM Server - İşleyiş, Sistemler, Mantık hk.

Başlatan Rodeiun, 12 Ekim 2020, 21:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

Merhabalar. Öncelikle bu konu hakkında çok kişiye bahsetmedim sadece yakınımdaki insanlar biliyor ancak bu konuyu kamuoyuna duyurmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Sıfırdan yapımına başladığım bir DM Modu. Bu modu daha test edemedim bile buglarını fixleyip sistem eklerken. Şuanlık zaten sistem eklemeyi durdurdum eklediklerimi tamamlıyorum. Sunucu modunu Kokys DM sunucusundan esinlendim. Sistem olarak Zoxy in paylaşıma sürdüğü Vote ve Müzik sistemini kullanacağım. Anti hile kapsamında ise SAMP-AC kullanacağımı düşünüyorum gelişmiş bir anti hilesi bulunmamakta. Sadece başlıca bikaç anti hile ekledim çok gelişmiş değil hatta gelişmiş bile değil. Anti Hile olarak Adminlerime güveneceğim. Kayıt sistemi olaraktan MySQL bilgim olmadığından INI kayıt sistemini tercih edeceğim.

Sistemler HK.

VIP Sistemi HK.

Genel İşleyiş HK.

Öncelikle Oyun modunda DM sisteminden bahsedicek olursak;
Oyun modunda birinci, ikinci, üçüncü gibi sıralamalar bulunmakta,
LOL'deki gibi Skill sistemi bulunmakta(Beşte Beş - Dörtte Dört),
Klasik DM Sistemi seçtiğiniz mapta başlıyorsunuz. Oda doluluk oranı bulunmakta. Herkes Tek sistemi. Aynı birlikte bulunduğunuz oyunculara [sadece 'DM' modunda] ateş açamaz veya hasar veremezsiniz. C-BUG, Car Surfing gibi Low-RP sistemler tamamen serbesttir.

TDM modunda ise iki adet farklı takım bulunmakta[A takımı ve B Takımı];
Skill sistemi geçerlidir üstteki herşey geçerlidir. Klasik TDM sistemi.

Freeroam sisteminde ise ateş etmek yasaktır KOKYS'in birebir aynısı.

Düello sistemide kokysdeki gibi.

Gaviria