GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay - www.beta-roleplay.com

Başlatan Gaviria, 18 Ekim 2020, 20:32:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

Ön Söz

Beta Roleplay temelleri 2019'da atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur. Sadece roleplay olarak hizmet vermeyip gaming olarakda hizmet veren Beta Roleplay asıl amaçlarından birisi dürüst ve adaletli olmaktır. Olgun yaş kitlesine sahip olan Beta Roleplay Admin Power'ın olmaması için dikkatli ve özenli bir şekilde admin kadrosunu seçmekte. Sunucumuz Los Santos haritasında geçmektedi.

Hakkımızda

Kalıcılık & Sizden beklentilerimiz
Sunucu açılımında bir takım etkinlikler yapmayı planlıyoruz, fakat bu aktifliğe göre değişebilir. Sunucu açılımında sizlere bir takım çekilişimiz olacaktır. Üstelik olarak aktiflik sayısını elde tutabilirsek, sizlere sık sık çekiliş yapacağımızı belirtmek isteriz.

Yetkili ve Oyuncu İlişkileri Nasıl Olacak?

Beta Roleplay yönetim ekibi'nin hedeflediği en büyük şeylerden birisi daha iyi ve düzenli bir roleplay ortamı kurmak ve, görevimizi en iyi derece icra etmeye çalışıyoruz. Adminlerimiz'in, Helper kadromuzun oyuncularımızdan hiç bir üstünlüğü olmadığını sizlere buradan belirtmek isterim. Herkes eşittir. Ayrı olarak gerek üst yönetim gerek yönenetim ekibi gerek helper ekibi egosuz, veya kalp kırıcı sözler kullanmamaya özen gösterecekler. Yönetim kadromuz yıllarca roleplay çatısında toplanarak tecrübelerini öne süren kişilerden oluşmaktadır. Sizlere en güzel roleplay ortamını sağlamak için buradayız. Admin Power'ı ortadan kaldırmak için sürekli olarak helper ve admin kadrosu üst yönetim tarafından gözetimlenecektir. Sizlere Admin Power yapılmayacağına söz verebiliriz, yapıldığı tespit edilirse kişileri yasaklayacağız.

Beta Roleplay ekibi tam olarak neyi amaçlıyor?

Hedeflediğimiz en önemli şeylerden birisi, sizlere adaletli ve düzgün bir rol ortamı sağlamak. Admin Power'ı en az derece düşürmek.

Sistemleri görebilir miyiz?
Şuanda maalesef ki sistemleri görmeniz mümkün değildir, fakat discord adresimiz üzerinden güncelleme kanallarından sık sık sistemlerden kesitler koyabiliriz, ve sizde bunları görebilirsiniz.

Diğer sunuculardan farkınız ne olacak?
Admin kadromuzun oyuncularla içli/dışlı olmasını istemiyoruz. Çünkü admin kadromuzun ezilmesini ve dalga geçilmesini istemiyoruz, herkese eşit davrandırtmaya çalışıyoruz. Tabii ki bu sizlere sert davranacağımız anlamına gelmiyor, sizlere tabii ki iyi davranacağız, fakat diğer sunuculardaki gibi admin kadrosunun, helper kadrosunun ezilmesini istemiyoruz. Sunucunumuz da olan mod yıllardır geliştirmiş olduğumuz emek vermiş olduğumuz moddur sadece Vine Roleplay üzerinden çeşitli şeyler eklenmiştir. Yani bu sayede güzel bir şekilde rollerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca sunucumuzda eşitligi ön planda tutmaya çalışıyoruz, hiçbir oyuncumuz ezilmeyecek ve göz ardı edilmeyecektir.

Blacklist ; MTB  , DaXy , Deust , OnR

Tanıtım Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 00:13:09 Gaviria

Gaviria

Başarıya doğru, adım adım.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 00:37:51 Gaviria

onurtoker

Sayanora

Başarılar Dilerim Umarım Güzel Günler Görürüz. #REZZ

★·.·´¯`·.·★ sᴀʏᴀɴᴏʀᴀ ★·.·´¯`·.·★

Gaviria

Gaviria

Belkide Gameover

Bu İşin Hakkını Vereceğiz Dostum. :)

bloodsucker

Gaviria

Shestyorka

heves, kolay gelsin.
bknz: imla kurallari

Gaviria

Alıntı yapılan: Shestyorka - 18 Ekim 2020, 20:40:29
heves, kolay gelsin.
bknz: imla kurallari

Sağolasın Batu, düzenleyeceğim.

Rodeiun

Gaviria

Liccores

Banner şahsıma ait, izin almadan kullanamazsınız. Yetkililerin ilgilenmesini istiyorum, çalışmamın üzerine siyah bir renk tonu ekleyip. BETA ROLEPLAY yazarak benden izin almadan kullanmışlar, gereken yapılsın.

Son düzenlenme: 18 Ekim 2020, 20:55:24 Liccores

Gaviria

Alıntı yapılan: Liccores - 18 Ekim 2020, 20:50:04
Banner şahsıma ait, izin almadan kullanamazsınız. Yetkililerin ilgilenmesini istiyorum, çalışmamın üzerine siyah bir renk tonu ekleyip. BETA ROLEPLAY yazarak benden izin almadan kullanmışlar, gereken yapılsın.
Kanıt verirmisin?

Liccores

Alıntı yapılan: Gaviria - 18 Ekim 2020, 20:53:03
Alıntı yapılan: Liccores - 18 Ekim 2020, 20:50:04
Kanıt verirmisin?

Verdim bile :)