GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay - www.beta-roleplay.com

Başlatan Gaviria, 18 Ekim 2020, 20:32:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

Alıntı yapılan: Liccores - 18 Ekim 2020, 20:55:54
Alıntı yapılan: Gaviria - 18 Ekim 2020, 20:53:03
Alıntı yapılan: Liccores - 18 Ekim 2020, 20:50:04
Banner şahsıma ait, izin almadan kullanamazsınız. Yetkililerin ilgilenmesini istiyorum, çalışmamın üzerine siyah bir renk tonu ekleyip. BETA ROLEPLAY yazarak benden izin almadan kullanmışlar, gereken yapılsın.
Kanıt verirmisin?

Verdim bile :)
Halledeceğim, bilgilendirme için sağol.

Gaviria

Daxy

Sunucunun yazıları alıntı. 2 yazı yazmaya mı üşendiniz bro?

Milli Savunma Üniversitesi

Gaviria

Alıntı yapılan: Daxy - 18 Ekim 2020, 21:09:05
Sunucunun yazıları alıntı. 2 yazı yazmaya mı üşendiniz bro?
Miami Roleplay'da bize aitti, ondan almak istedim.

Hispania

Başarılar bize.   #REZ  :helal: 

Paradise Roleplay

Banner şahsıma ait, izin almadan kullanamazsınız. Yetkililerin ilgilenmesini istiyorum, çalışmamın üzerine siyah bir renk tonu ekleyip. BETA ROLEPLAY yazarak benden izin almadan kullanmışlar, gereken yapılsın.

hayir kardeşim şahsına ait değil Unbiased Roleplay benim projem ve Sunucum ve ben bu projede bütün haklarımı kendime aldığım için onlara kullanmaları üzerine bizzat ben izin verdim sana ne oluyor?

Liccores

Alıntı yapılan: BoxHunter - 18 Ekim 2020, 23:10:28

hayir kardeşim şahsına ait değil Unbiased Roleplay benim projem ve Sunucum ve ben bu projede bütün haklarımı kendime aldığım için onlara kullanmaları üzerine bizzat ben izin verdim sana ne oluyor?

Verdiğiniz yanıtı okudum, çok gülünç geldi. Proje sizin diye tasarımlar sizin olmuyor, örnek vermek gerekirse. SAMP adı altında sunucu açıyorsanız, samp serveri sahibi oluyorsunuz. Ama gidipte sampın genel sahibi olmuyorsunuz, en basit örnekle birlikte bunu tanımlayabilirim. Tasarımı yapan kişi benim, şahsıma ait. Unbiased Roleplay üzerinde kullanabilmek için tasarladım, Beta Roleplay için değil. Benden izin almadan, proje senin olsa bile şahsıma ait tasarımları kullanamazsın. Olay bu kadar basit, konuyu devam ettirip Beta Roleplay adı altında açılmış samp sunucu tanıtımını kirletmek istemiyorum.

Paradise Roleplay

Alıntı yapılan: Liccores - 18 Ekim 2020, 23:13:47
Alıntı yapılan: BoxHunter - 18 Ekim 2020, 23:10:28

Verdiğiniz yanıtı okudum, çok gülünç geldi. Proje sizin diye tasarımlar sizin olmuyor, örnek vermek gerekirse. SAMP adı altında sunucu açıyorsanız, samp serveri sahibi oluyorsunuz. Ama gidipte sampın genel sahibi olmuyorsunuz, en basit örnekle birlikte bunu tanımlayabilirim. Tasarımı yapan kişi benim, şahsıma ait. Unbiased Roleplay üzerinde kullanabilmek için tasarladım, Beta Roleplay için değil. Benden izin almadan, proje senin olsa bile şahsıma ait tasarımları kullanamazsın. Olay bu kadar basit, konuyu devam ettirip Beta Roleplay adı altında açılmış samp sunucu tanıtımını kirletmek istemiyorum.
seni gerçekten iyi anlıyorum daha demin burada kahkaha patlattım gerçekten daha neyin olduğunu bilmeden yorum yapmışsın ayriyetten birde örnek vermişsin madem projeyi bu kadar koruyacaktın onu şimdi değil önceden yapacaktın ben dediğim gibi izin verdim. Lütfen birdaha böyle şeyler yazma iyi günler iyi formlar.

Liccores

Gerekli yetkililerin yapılması gerekeni yapacağını düşünüyorum, o yüzden fazla bir şey söylemeye gerek yok. Beta Roleplay´in Unbiased Roleplay ile alakası yok, bir sunucu açtın diye sunucunun içerisinde başkası tarafından yapılan tasarımı, kendin yapmışsın olarak algılayamazsin, kendine sahiplendiremezsin. Ben yaptıysam, bana aitdir. Konu bu kadar basit, uzatma.

Gaviria

Sakin, banner'i değiştirdik. Kavga edip konuyu kirletmeye hiç gerek yok.

Paradise Roleplay

Yetkililer umarım benim Unbiased Roleplay proje sahibi olduğumu anlarlar ve konuyu kitlemezler Liccores sana tavsiyem eğer bunları yapacaksan insanlara yardım etme iyi forumlar.

OnlySimon

Alıntı yapılan: BoxHunter - 19 Ekim 2020, 00:32:11
Yetkililer umarım benim Unbiased Roleplay proje sahibi olduğumu anlarlar ve konuyu kitlemezler Liccores sana tavsiyem eğer bunları yapacaksan insanlara yardım etme iyi forumlar.
Başkasının yaptığı banneri benim Sunucum için yapıldı diyip başkasına vermek mi? Çok iyi laan. Buna en kabaca dolandırıcılık deniliyor.

Hispania

Arkadaşlar daha fazla bu konuyu uzatıp tanıtımı kirletmeyelim. Banner'ı değiştirdik zaten. Teşekkürler.

Alp.

@Liccores Size ait olan tasarımlar değiştirildi mi?

Liccores