GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay - www.beta-roleplay.com

Başlatan Gaviria, 18 Ekim 2020, 20:32:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hispania

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 19 Ekim 2020, 19:13:00
Alıntı yapılan: Gaviria - 19 Ekim 2020, 19:11:47
Alıntı yapılan: TheMertcaN - 19 Ekim 2020, 19:10:32
Alıntı yapılan: Gaviria - 19 Ekim 2020, 19:09:23
de o projede Senior Admin olarak görev aldın. Bunları demen cidden çocukça bir davranış Mertcan dostu
Unutma, güzel kardeşim. Proje açılmadan kapandı ve ben buranın kapanacağını da düşünüyorum aynı şekilde. Sunucuya 1 kere girdim sen Minigun ile adamları taradın sonra çıktım zaten, Sobeitciler ile iş yapılmaz ;)
Santos Roleplay'da kanka sende o cleo nasıl çalışıyo yahuu diyen bendim değil mi brocum? Komiksin vallaha aga atışmak güzel oluyo
Santos Roleplay ayrı, bu konu ayrı. Konuyu karıştırma ciğerim ;) Sayfa kasmayın diye bir daha yazmayacağım. Son yazım birazdan olacak.

Tutmaz, başarılar dilemeye pek gerek yok gibi zaten. 1 Haftaya kapanacak sunucu gibi duruyor.

Bırakın da bunu oyuncu arkadaşlar belirlesin. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 19:46:02 Sypnosis. Sebep: Silinmiş iletinin alıntılandığı için düzenlenmiştir.

Gaviria

Beta Roleplay R.İ.P ;

Selamlar, konuyu kapatma kararı aldım nedenini size söyle aktarayım. Eleştiri kaldıramamak gibi bir durum söz konusu değil, şunu bir açıklayayım. triper'in param var param var demesi sunucunun sonunu yavaş yavaş getirdi, osur*anız kapanıcak bir sunucu. Uzun lafın kısası verilen emeğe ve paraya yazık oldu, kendinize iyi bakın. Artık projede yokum ve bir dahada olmayacağım kendi halinde takılsın sunucusunu açsın bir şeyler öğrensin. @Gavirilia respect

(boş yazdım arkdslar)

Gaviria

yazcaklarınız varsa yazın, açık.

Hispania

Olayları yanlı anlatmanın bir anlamı yok. Management olan arkadaşımız serveri açmak için uğraşırken, sözde forumu kuracak arkadaş arkadaşlık ilişkilerini kullanarak ve bu işi ciddiye almadığı , forumu açmamak için sürekli bahaneler uydurdu. Ayrıca kimseye hiçbir saygısı yoktu. Sen de torpilli bir şekilde yetkili olmuştun zaten. Hiçbir yararın da olmadığı halde High Senior Admin olmuştun. O yüzden bu konu hakkında konuşabileceğini düşünmüyorum(z)... Bu olaylar yüzünden herkesten özür diliyor , yeni ve güvenilir Admin kadromuzla yolumuza devam ediyoruz.

Gaviria

Alıntı yapılan: Hispania - 19 Ekim 2020, 20:06:54
Olayları yanlı anlatmanın bir anlamı yok. Management olan arkadaşımız serveri açmak için uğraşırken, sözde forumu kuracak arkadaş arkadaşlık ilişkilerini kullanarak ve bu işi ciddiye almadığı , forumu açmamak için sürekli bahaneler uydurdu. Ayrıca kimseye hiçbir saygısı yoktu. Sen de torpilli bir şekilde yetkili olmuştun zaten. Hiçbir yararın da olmadığı halde High Senior Admin olmuştun. O yüzden bu konu hakkında konuşabileceğini düşünmüyorum(z)... Bu olaylar yüzünden herkesten özür diliyor , yeni ve güvenilir Admin kadromuzla yolumuza devam ediyoruz.
0:24'den dinle

Belkide Gameover

Serverin ismi bana Ait Orda Yazılan Web Site Bana Ait Ve Benim Discordum Var Konuyu Ben Kendi Hesabımdan Açacağım Konunun Kaldırılmasını İstiyorum.

bloodsucker

Belkide Gameover

Gaviria Adlı Arkadaş Admin Kadromuzdan Çıkartıldı Saygısızlık Yaptığı İçin.

bloodsucker

Gaviria

Tasarım ve yazılar bize ait. Boşuna uğraşma canım.

Gaviria

asD:ASDSADSADASDASDAS komedi beta-roleplay.com
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 23:06:24 Gaviria

Gavirilia

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 19 Ekim 2020, 21:43:51
Serverin ismi bana Ait Orda Yazılan Web Site Bana Ait Ve Benim Discordum Var Konuyu Ben Kendi Hesabımdan Açacağım Konunun Kaldırılmasını İstiyorum.
Sunucunun ismide bize ait, ne hikmetse.

Gavirilia

Alıntı yapılan: Gaviria - 19 Ekim 2020, 19:31:38

Beta Roleplay R.İ.P ;

Selamlar, konuyu kapatma kararı aldım nedenini size söyle aktarayım. Eleştiri kaldıramamak gibi bir durum söz konusu değil, şunu bir açıklayayım. triper'in param var param var demesi sunucunun sonunu yavaş yavaş getirdi, osur*anız kapanıcak bir sunucu. Uzun lafın kısası verilen emeğe ve paraya yazık oldu, kendinize iyi bakın. Artık projede yokum ve bir dahada olmayacağım kendi halinde takılsın sunucusunu açsın bir şeyler öğrensin. @Gavirilia respect

(boş yazdım arkdslar)
@Gaviria Kardeşimin respectini alıyorum, burdan kendisine selamlar.

Bu sunucu "Nemesis Roleplay" adıyla ilerliyordu, discordlarına girdim yardım ettim. Sunucu adı önerdim, discord yaptım, ts3 yaptım ve son olarak index + forumu ayarladım. Fakat kişiler bi "Tasarımcı" bile denilemeyecek şahsiyette kişiye diğer adminlerin emeğini hiçe saymaksızın yüksek yetki verdi. Buna karşı çıktım, sonrasında management'in bana kurduğu cümleler şunlar; "Tasarım yapsın sonra s**tiri çekeriz." Kendisi hiç bir şey yapmayıp, tüm her şeyi adminlerinden bekleyip gün boyu uyuyor ve forum konularını bile hazırlamaya üşeniyor. Burdan kendisine başarılar diliyoruz. (burdan ben yetkiliyken peşimden ayrılmayan Beta Roleplay'in adminlerine selamlar olsun)
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 23:15:02 Gavirilia

Gaviria

Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 23:15:05 Gaviria