GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Önceliklerim(z)?
➥ Önceliğimiz senin için çeşitli rol kaynağı ve rol ortamları sağlamak yani eğlenceli vakit geçirmen için elimizden gelen her şeyi dökeceğiz.

Yetkili Kadromuz
➥ Öncelikle şunu söylemek isterim ki burada bir oyun platformu içerisindeyiz. Yetkililerimiz de bunun bilincinde olup senin oyun deneyimini ellerinden geldiği kadar üst düzeyde tutacak, daha önceden deneyimli olan kişilerden oluşuyor. Sabah, öğlen,  gece falan fark etmeden her saat karşında muhattap bulabileceğin bir ekip içeride seni bekliyor olacak.

Zorluk Düzeyi
➥ Sunucu içerisindeki sanal dünyamızın ekonomisi oyuncuları bezdirecek şekilde olmayacak, ilk başta bunu belirtelim. Fakat, her ne kadar bezdirmekten kaçınsak da olması gerektiği gibi bazı sıkıntıları da olabilecek. Biz, oyuncuların bir ev veya araba almak için belirli başlı görevleri yaparak para kazanmasını değil; rol yapıp eğlenirken para kazanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yönden örnek verecek olursak eğer bir oyuncu karakterinin temel ihtiyaçlarına (ev, araba vb.) kolay şekilde ulaşabilecek. Aynı olay silahlar için geçerli olmayacak tabi, eğer öyle olsun istesek spawn olduğunuzda herhangi bir silah ile başlamanızı sağlardık. İşin kısası biz sunucumuzu medium, hard ve benzeri kısıtlamalara takılmadan, kendi çizgilerimizi çizerek yönetiyoruz.

Nasıl?
➥ Bunları kafada kurgulayıp yazıya dökmek kolay, fakat asıl soru şu; Nasıl? Yukarıda yazdıklarımızı uygulamak için sıkı bir ceza sistemi geliştirdik. Bu şekilde biz eğlencenizi kolaylaştırırken bu zevkinize gölge düşürecek insanları sert değil, sertten daha üstün bir şekilde cezalandıracağız. Ceza politikamız konusunda yöneticilerimiz hiç bir taviz göstermeyecek, güven bana.

Birazcık MAP

Old Trailers

CAELORNIA ROLEPLAY

Son düzenlenme: 11 Aralık 2020, 16:42:42 #FEK

#FEK

Biraz uzun sürdü ve düşündük, dönmeyelim mi?
Son düzenlenme: 20 Ekim 2020, 22:21:44 #FEK

KeremZ

Hieral

Shestyorka

Hispania

Başarılar , tanıtım başarılı.

Oner

Discord: Ascendency#7970

#FEK

Tanıtıma pek fazla özenemedim, tanıtımı forumun açılışına doğru güncelleyeceğim. Bomba gibi geleceğiz dediğimizi hatırlıyorum, rahat olun geliyoruz. Şimdiden herkese yorumlar için teşekkürler..

viathegod32

developer & producer

#FEK

Alıntı yapılan: viathegod32 - 21 Ekim 2020, 01:53:41
döncez mi
İlk sürprizi duysunlar o zaman, seninle dönüyoruz işte dönelim ya olsun.

Daxy

Milli Savunma Üniversitesi

Trigger

Oyunculularınza güven kaybı yaşattınız, aç kapa aç kapa şahsen bir oyuncu olarak yeniden kapatılacağını düşünüp başlamam.Umarım istediklerinizi elde edersiniz.

#FEK

Alıntı yapılan: Trigger - 21 Ekim 2020, 02:32:50
Oyunculularınza güven kaybı yaşattınız, aç kapa aç kapa şahsen bir oyuncu olarak yeniden kapatılacağını düşünüp başlamam.Umarım istediklerinizi elde edersiniz.
Güvenip, güvenmemek siz oyunculara kalmış bir durum. Bizler bunu kazanmak için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Fakat, bir kez açılış yapıp sunucuyu kapattık, kapatırken oyuncuların değerli görüşlerini ele aldık ve daha iyisi için onlar bekleyebileceklerini, geliştirme için bizlere güvendiklerini belirttiler. Bizler siz oyuncularımızdan onay alarak sunucuyu bakıma aldık ve forum verilerinizi sıfırlamadık. Foruma giriş sağladığınızda eğer kayıtlıysanız forum hesaplarınız hazır halde bulunacak. Şuan için forum için sona yaklaşmış bulunuyoruz, birkaç gün sonrasında forum açılışını duyuracağız. Oyun modumuz %80 durumlarında, emin olun bomba gibi geliyoruz.

LogMane

Geçen kapanmasında üzülmüştüm inşallah bu sefer kapanmaz.

Sanal & Arcenia Roleplay...