GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vynles

#FEK

CerrahBey

Eightborn modu üzerinde yaşadığınız tahlihsizliğe üzüldüm. Banner çalışmalarınız oldukça iyi. Ondan ayrı,  tanıtım yazılarınızı güncel tutarsanız tadından yenmez arkadaşlar. Discord sunucunuzun paylaşım linkini bulamadım veya da gözüme çarpmadı. Nereden bulabilirim, bilgi alabilir miyim acaba?

Hieral

Alıntı yapılan: CerrahBey - 21 Ekim 2020, 15:12:27
Eightborn modu üzerinde yaşadığınız tahlihsizliğe üzüldüm. Banner çalışmalarınız oldukça iyi. Ondan ayrı,  tanıtım yazılarınızı güncel tutarsanız tadından yenmez arkadaşlar. Discord sunucunuzun paylaşım linkini bulamadım veya da gözüme çarpmadı. Nereden bulabilirim, bilgi alabilir miyim acaba?
Şimdilik paylaşılmadı. Discord platformu için de ufak dokunuşlar atılıyor, hafta içinde eklenir/paylaşılır.

TheMertcaN

Başarılar #FEK!!! Umarım eski durumlar olmaz :)

Gang shit no lame shit

#FEK

Eskiden bir takım sıkıntılar yaşayarak zor dönemlerden geçtik bu nedenle her birinize hak veriyoruz, fakat bundan sonra oluşabilecek durumlara hazır bir şekilde gelmek amacıyla yavaş ve emin adımlar atıyoruz. Modun ve forumun işlevselliği konusunda en iyi şekilde ilerleme kaydedip sizlerin tarafına sunmayı düşünüyoruz. Beklemede kalın, her şey güzel olacak!

unalcelik1907

Discord adresinizi atar mısınız? Başarılar diliyorum.

Liccores

Tasarımlarınız göze uygun gelmiyor, global kitleyi benimseyen tasarımlarla insanların karşısına çıkabilirsiniz. Tasarımlarınızın değişikliğe gitmesi daha iyi olacaktır, daha öncesinde söylediğim gibi. Oyuncularına güzel vaadlerle gelen, bu işi ideal bir şekilde yapan adam her türlü tutar, daha sunucu açılmadan tutmaz gibisinden yorumlara aldırış etmeyin. Oyuncuları kendinize çekebiliyorsanız, onların sizde bulduğu bir şey vardır. Bu noktanın daha da ilerisine giderseniz, yolunuz açık olsun demek kalır. Eskiden eightborn moduyla sunucuyu açmıştınız, reklamlar yapıldı ama bunun arkasında yatan saldırılar düzenlendi. Bu saldırılar sizin genel çalışmanızı yıldıramasa bile, yine de oyuncuların üzerinde bir tedirginlik oluşturdu. Sunucunuzu açacaksanız sağlam makineyle açın, çünkü sizin sunucunuzda oynayan kişiler vakitlerini ayıracak, daha sonrasında hüsrana uğramasınlar. Bunu sadece öneri olarak algılayın, şuan konuda gördüğüm kadarıyla tasarımlar global kitleyi benimsemiyor, tasarımların değişikliğe uğraması gerekiyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağım, ona göre tekrardan feedback yapabilirim. Başarılar.

#FEK

Alıntı yapılan: Liccores - 21 Ekim 2020, 20:29:23
Tasarımlarınız göze uygun gelmiyor, global kitleyi benimseyen tasarımlarla insanların karşısına çıkabilirsiniz. Tasarımlarınızın değişikliğe gitmesi daha iyi olacaktır, daha öncesinde söylediğim gibi. Oyuncularına güzel vaadlerle gelen, bu işi ideal bir şekilde yapan adam her türlü tutar, daha sunucu açılmadan tutmaz gibisinden yorumlara aldırış etmeyin. Oyuncuları kendinize çekebiliyorsanız, onların sizde bulduğu bir şey vardır. Bu noktanın daha da ilerisine giderseniz, yolunuz açık olsun demek kalır. Eskiden eightborn moduyla sunucuyu açmıştınız, reklamlar yapıldı ama bunun arkasında yatan saldırılar düzenlendi. Bu saldırılar sizin genel çalışmanızı yıldıramasa bile, yine de oyuncuların üzerinde bir tedirginlik oluşturdu. Sunucunuzu açacaksanız sağlam makineyle açın, çünkü sizin sunucunuzda oynayan kişiler vakitlerini ayıracak, daha sonrasında hüsrana uğramasınlar. Bunu sadece öneri olarak algılayın, şuan konuda gördüğüm kadarıyla tasarımlar global kitleyi benimsemiyor, tasarımların değişikliğe uğraması gerekiyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağım, ona göre tekrardan feedback yapabilirim. Başarılar.
Eleştirilerinizi göz önünde bulundurarak tasarımları düzgünleştireceğimizden emin olabilirsiniz, şimdilik ön görüş olarak tanıtımı açıp döneceğimizi belirtmek istedik. Günden güne tanıtım güncellenerek güzelleştirilik bilgi konusunda zenginleştirilecek, discord linkimizi de tanıtım içerisine ekledik. Güncel olarak takipte kalıp eleştirileri göz önünde bulunduracağımızdan emin olabilirsiniz, eleştiriler için teşekkürler iyi forumlar dilerim.

#FEK

Güncel discord adresimize tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kalender

Tasarımlarınız hoşuma gitti, yeni roleplay sunucularına ihtiyaç var.

#FEK

Merhabalar arkadaşlar, tekrardan yazmayı istemezdim fakat konu genel olarak bir güncellemeye gitti bunu sizlere belirtmek istedim.

➥ Teması değiştirildi.
➥ Oyun içerisinden birkaç map tarafınıza sunuldu.
➥ Discord butonu konuya eklendi.

Genel olarak güncellemeler konu altında belirtilecek, herkese tekrardan iyi geceler & iyi forumlar dilerim.

ANKA.

Dyternal

Dün Half-Life 2 bitirdim, "Rise and Shine, Dr.Freeman." tanıdık geldi xd. Başarılar tutabilir.

s4ndra

Tutar Bu Sunucu! Başarılar Dilerim