GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Max_Andolini

Alıntı yapılan: Dyternal - 22 Ekim 2020, 15:04:45
Dün Half-Life 2 bitirdim, "Rise and Shine, Dr.Freeman." tanıdık geldi xd. Başarılar tutabilir.

"Rise and shine, Mr. Freeman. Rise and shine."

#FEK

Alıntı yapılan: Max_Andolini - 22 Ekim 2020, 15:59:27
Alıntı yapılan: Dyternal - 22 Ekim 2020, 15:04:45
Dün Half-Life 2 bitirdim, "Rise and Shine, Dr.Freeman." tanıdık geldi xd. Başarılar tutabilir.

"Rise and shine, Mr. Freeman. Rise and shine."
Yorumunuzu sonradan gördüğüm için öncelikle tarafınızdan özür diliyorum. Herkesin beğendiği ve örnek aldığı replikler olabilir, "Rise And Shine." taraflarınıza benimsetmek istediğimiz ve benimsediğimiz repliğimiz bu şekilde.

CagatayDmrc58

Uzun süredir destekliyorum, desteklemeye devam da ediceğim, Çağatay#0001 bir şeye ihtiyacın olursa yaz, yapabileceğini biliyoruz bayadır bekliyoruz, yüzünü kara çıkarma.

#FEK

Alıntı yapılan: CagatayDmrc58 - 23 Ekim 2020, 01:31:23
Uzun süredir destekliyorum, desteklemeye devam da ediceğim, Çağatay#0001 bir şeye ihtiyacın olursa yaz, yapabileceğini biliyoruz bayadır bekliyoruz, yüzünü kara çıkarma.
Her zaman olduğundan daha iyi şekilde burada olacağız.
@CagatayDmrc58

#FEK

Herkese tekrardan merhabalar, öncelikle siz değerli GTAmulti forum platformunda bulunan üyeler her birinize sağlıklı günler dilerim. Geliştirme durumunda olan forum ve oyun modumuzla ilgili siz değerli kişilerin bize sunmak istediği fikir ve vermek istedikleri tavsiyeler bulunuyorsa her biriniz özel mesaj veya discord kanalımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Her birinizin geri dönüşü bizler için çok değerli, bekliyor olacağız iyi geceler sağlıklı günler dilerim!

wilo

Zevk alarak oynadığım sunuculardan biriydi. Tekrardan başarılar!

!The Joker

#FEK

Roleplay zevkini ve keyfini iliklerinize kadar hissedeceksiniz :)

Hispania

Alıntı yapılan: #FEK - 27 Ekim 2020, 13:16:36
Roleplay zevkini ve keyfini iliklerinize kadar hissedeceksiniz :)

Bundan şüphemiz yok zaten FEK bey :D

#FEK

Yaklaşık bir hafta içerisinde tamamiyle yenilenmiş forum taraflarınıza sunulacak, sizlerde bu durumlardan haberdar kalabilmek amacıyla discord sunucumuza katılmayı unutmayın!

Vupsen

Konudan bağımsız iletiler silinmiştir.

Bojnâ

Furkanulas

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Oner

Başarılar
Son düzenlenme: 05 Kasım 2020, 03:56:48 Oner
Discord: Ascendency#7970

#FEK

İyi dilekleriniz için teşekkürlerimi taraflarınıza sunmak isterim arkadaşlar. Yoğun çalışmalardan ötürü konunun güncellenmesi tarafında pek ilgilenemedim, kusura bakmayın. 15.11.2020 tarihinde bir sorun & aksilik çıkmazsa forum adresimizi aktifleştirmeyi düşünüyoruz. Beklemede kalın!