GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Highfive Roleplay - www.highfive-roleplay.com

Başlatan Feold, 13 Ekim 2020, 15:10:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tico

Feold

Alıntı yapılan: gilmore - 18 Ekim 2020, 14:19:05
Forum açılışı yapacağız dediniz, sonuç hüsran çıktı. Foruma kaydolduk ve hiçbir şey bulamadık. Bulamamamızın yanı sıra bir de forumdan durduk yere yasaklandık. Yasaklanma sebebimiz de apayrı bir şekilde komik. Siz sunucunuza yeni gelen ve forumunuza kayıt olan oyunculara küfür edip, onları banlayarak mı karşılıyorsunuz? Feold zaten iyi bilinen birisi değildi. Bu proje ile bizim için merdiven basamaklarını daha da inerek statüsünün ne kadar düşük olduğunu gösterdi.

Benim tüm gtamulti.com üyelerine tavsiyem, hiçbir şekilde Highfive Roleplay denen sunucuya kayıt olmamaları. Dünyada tek bir tane Roleplay sunucusu kalmış olsun. O da Highfive denen pay-to-win sunucusu olsun, yine de bu sunucuda oynamam. Egonuz sizi yedi bitirdi.

Allah allaaah. Nedense forumda 15 dakika içinde yalnız bir konu açıldı diye ağlayan ve isyan çıkartmaya çalışan eski çöp yöneticilerimin bilgisayarlarından birine benziyor. Ben hiç bir yerde kötü bilinmem. Merak etmeyin. Bu yazdıklarınızla fazla açık ettiniz kendinizi çocuklar. Kimse size bir şey demediği halde durduk yere forum konusu silip bize ve manevi değerlerime küfür etmeniz zaten sizin ne kadar düşük çocuklar olduğunuzu gösterir. Yallah başka kapıya, başka oyuncak bulun kendinize. Bulamazsanız yazın discord'dan ben bulurum. Ha bu arada, büyük ihtimal bu Daniels denen arkadaşın bilgisayarıydı sanırım.

Diğer tüm yorumlarınız için teşekkür ederiz. Özür dileriz ki yönetim ekibimize ne yaş ne de karakter olarak olgun kişileri seçememişiz. Bizi uyarmalarına rağmen geçmişlerinde yaptıkları hatalara rağmen bir şans verip aramıza dahil ettik. Yukarıda yazdığım gibi, forumda 15 dakikada bir konu açıldığı için bizleri suçlayan arsız çocuklar, yedeklemediğimizi düşünüp forum konularımızı silmişler. Bunlar bizi etkilemez. Eskisi gibi forumumuzun yedeğini yükledik ve normal bir şekilde devam ediyoruz. Sizlerden bu konuda özür diliyoruz. Forum açılışı için yakın zamanda duyuru geçeceğiz. Ondan kısa süre sonra da UCP ve oyun modu açılışımız gerçekleşecek. Sevgiler.

Liccores

Bu tarz yorumlara takılmadan devam edin, zaten her başarının altında kötü yorumlar yatar.

Feold

Alıntı yapılan: Liccores - 20 Ekim 2020, 15:35:10
Bu tarz yorumlara takılmadan devam edin, zaten her başarının altında kötü yorumlar yatar.

Yorumunuz için teşekkürler. Sadece bir aksaklık yaşadık. Her şeyi oturtup düzenli bir şekilde açmak istiyoruz.

Baxter

Umarım her şey istenildiği gibi gider, başarılar..
Son düzenlenme: 25 Ekim 2020, 00:48:12 Baxter

recks

Sulozzy

Kanka üşenmeden saydım 15 tane Admin/helper ekibi var bu sence fazla değil mi?

Birde mod/forum 19rpg benziyor.

Neyse başarılar.

Katya

TheMertcaN

Başarılar, uzun süredir forum falan aktif değil ve Soru-cevap kanalı in-aktif. Açılmayacak gibi sanki?

Gang shit no lame shit

FelleR

Alp.