GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 23:59:13

silindi

Başlatan Matite, 01 Kasım 2020, 03:32:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caner K.

Fazla boş ileti var, tutmayacağını düşünüyorsanız tutmaz diyin geçin. Bu kadar baltalama yapmanız sunucuya herhangi bir kayıp yaşatmaz, aksine konu aktifliğini arttırıyorsunuz birde kendi zamanınızı boş şeylere harcamış oluyorsunuz. Bu iletileri atan çoğu kişi boş insanlar olduğundan bol zamanları vardır gerçi.

MistaGreen

Alfa Community Fivem Development Ekibinden GREEN bey olarak rez. #ALFA

Matite

Alıntı yapılan: MistaGreen - 02 Kasım 2020, 22:59:16
Alfa Community Fivem Development Ekibinden GREEN bey olarak rez. #ALFA
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Caner K. - 02 Kasım 2020, 22:57:15
Fazla boş ileti var, tutmayacağını düşünüyorsanız tutmaz diyin geçin. Bu kadar baltalama yapmanız sunucuya herhangi bir kayıp yaşatmaz, aksine konu aktifliğini arttırıyorsunuz birde kendi zamanınızı boş şeylere harcamış oluyorsunuz. Bu iletileri atan çoğu kişi boş insanlar olduğundan bol zamanları vardır gerçi.
Aynen.

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

LogMane

Sanal & Arcenia Roleplay...

fachfrau

Başarılar diliyorum Burak  :helal: server'e girdim polisler zenciyiz diye yapmadığını bırakmıyor biraz rolü abartmışlar ama olsun server başarılı mod alıntı gibi geldi ama sıkıntı yok zaten 5 gün içersinde kim mod kodlayabilir ki  :D Tekrardan Başarılar Tutacağına Eminim İlk Dakikadan 35 Kişiydi  :kral:
Son düzenlenme: 10 Kasım 2020, 19:19:12 fachfrau
"En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır."

Alp.

Alıntı yapılan: fachfrau - 04 Kasım 2020, 12:38:24
Başarılar diliyorum Burak  :helal: server'e girdim polisler zenciyiz diye yapmadığını bırakmıyor biraz rolü abartmışlar ama olsun server başarılı mod alıntı gibi geldi ama sıkıntı yok zaten 5 gün içersinde kim mod kodlayabilir ki  :D Tekrardan Başarılar Tutacağına Eminim İlk Dakikadan 35 Kişiydi  :kral:

Edit: yorumumu geri alıyorum. kanıtınıda bırakayımda herkes görsün LİNK KALDIRILDI bu kişi admin sunucunun discordunda bana hakaret etti bunu gören kurucu hiç bir şey demeden devam etti :D sonra herkes sunucuda hile var demeye başladı doğruydu sunucuda hile vardı speed hack + tp + araç tamir açıyordu :D discordda admin vardı herkes admini çağırmaya çalışıyordu admin gelemez müneccinlerle uğraşıyor dedim :D ve ban yedim bunun aynısını bana küfürlü ve hakaretli şekilde bana doğrultarak söyleyen admin uyarı bile yemedi. Bu arada onun altına bana boşver o öyle yemiştir falan yazan arkadaşda alfa meslekde admin :D ne yazık ki onun rezilliğinin kanıtını alamadım çünkü ban yedim.
Küfür içerikli kelimeleri sansürleyerek argümanınızı sunun.

Bojnâ

Matite

Client Yapıldı Oyuncu Yükselişe göre aktif edilcektir.

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

Tektabanca

tutacağını düşünmüyorum yine de başarılar dilerim.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Hispania

Server'de oynama fırsatı buldum ve başlamadan bırakmayı tercih ettim. Yönetim ve admin ekibinin roleplay hakkında hiçbir fikirleri dahi yok. Ne olduğunu bile bilmiyorlar. Aduty açık jetpack ile uçmalar , aduty ile rol yapan kişilerin önünden geçme vb. ve daha nice saçmalıklar...

HELLBOY

Alıntı yapılan: Hispania - 09 Kasım 2020, 15:08:02
Server'de oynama fırsatı buldum ve başlamadan bırakmayı tercih ettim. Yönetim ve admin ekibinin roleplay hakkında hiçbir fikirleri dahi yok. Ne olduğunu bile bilmiyorlar. Aduty açık jetpack ile uçmalar , aduty ile rol yapan kişilerin önünden geçme vb. ve daha nice saçmalıklar...
öğrenecekler abisi öğrenecekler sen bilgiliysen buyur gel öğret.

Pesimist