GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Advanced Roleplay ~ Stable

Başlatan Wiskhy, 09 Kasım 2020, 14:27:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wiskhy

Ön söz

Advanced Roleplay, ekim ayının başlarında temeli atılarak proje başladı. Sunucumuz diğer sunuculardandan ayıran şey yetkili kadrosu ve rol ortamlarıdır. Sunucumuz şuanda geliştirilme aşamasındadır, detayları ileride paylaşacağım şimdilik takipte kalınız!

Hakkımızda

Advanced Roleplay ve ekibi kimdir? Advanced Roleplay, yabancı konseptte olan bir roleplay sunucusudur. Sistemler ve mapler tamamen yabancı rol konseptine göre ayarlanmıştır. Advanced Roleplay ekibi, ekibimiz şuanda tam olarak hazır değildir. Eksik olan bir kaç şeyi daha tamamladıktan sonra sizlerin karşısına çıkacağız.

Sunucu ekonomisi

Sunucu ekonomisi, orta düzeydedir. Yani, sunucumuzda para kazanmak zor değildir. İsterseniz rol yaparak, isterseniz meslek yaparak para kazanabilirsiniz. Ayrıca sunucumuzda, BTC sistemide bulunmaktadır. Para kazanmak için bu yoluda tercih edebilirsiniz.

Ekip alımları açık mıdır?

Hayır, şuanda ekibimize alımlar kapalıdır. Fakat yakın bir zamanda açılıcaktır. Alımları ve genel güncellemelerini takip etmek için discord sunucumuza gelebilirsiniz. Tıkla ve katıl!

Client olucak mı?

Şimdilik, client aktif etmeyi düşünmüyoruz. Fakat istenirse, client aktif edebiliriz.

Açılış tarihi belirlendi mi?

Hayır, açılış tarihi için net bir tarih maalesef ki veremeyeceğiz. Fakat en yakın zamanca açmayı planlıyoruz. Açılış tarihi belirlendiğinde discord sunucumuzda paylaşılıcaktır.

Sistemler nelerdir?

En yakın zamanda sistem videolarımız paylaşılıcaktır. Takipte kalınız!

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
- Advanced Roleplay.
Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız.
Forum ( Pasif )

Son düzenlenme: 09 Kasım 2020, 14:32:58 Wiskhy

Wiskhy

Oberon

Geliyor gelmekte olan  :gtasa:
Son düzenlenme: 09 Kasım 2020, 16:38:13 Sypnosis. Sebep: İletilerin tüm harflerini büyük yazmak yasaktır.

Gaviria

Tutacağına inanmıyorum, başarılar.

Tutmadı.
Son düzenlenme: 09 Kasım 2020, 18:42:14 #47

Wiskhy

Bir kaç sorun yüzün arşiv.

Belki başka zaman (: