GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL ] Rion Roleplay ~ There will be no return

Başlatan Rion Roleplay, 31 Ekim 2020, 21:33:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crimson

Alıntı yapılan: Therpool - 03 Kasım 2020, 12:27:43
Adminler çok samimi ve ilgili değerlenebilicek bir sunucu tabi insanlar değerini bilirse victimde çok az kişinin bildiği bugları denedim gerçektende fixlemişler başarılar efem.

Evet, üstte attığım yorumdan sonra sunucuya girip bir baktım. Gerçekten arkadaşın söylediği gibi adminler çok samimi ve ilgili.
Bug olaylarına gelecek olursa, aynı şekilde bildiğim tüm bugları ve açıkları denemeye çalıştım(hile dışında) gerçekten fixlenmiş.
Ek olarak discordlarında spoiler bölümünde paylaştıkları tüm olaylar gerçekten eklenmiş.
Sunucunun tek eksiği şu an için oyuncu sayısı.
Haritalar güzel, sistemler fena değil, sunucu oyuncu sayısı vesaire oturunca değerlenebilecek bir sunucuya benziyor.
Gerçekten aradığım bir tarz sunucu, sunucuda 11 kişi olmasına rağmen bir tane bile troll dönmedi, döndürmeye çalışan oldu, işlem gördü.
Adminler ilgili, 2 admin olmasına rağmen en ufak olayda bile hemen yardımcı oluyorlar.

Rion Roleplay

Cowingwa

Tektabanca

Başarılar umarım istediğiniz yere gelirsiniz, konu tasarımı güzel olmuş, sunucu içinden görsel eklenebilir.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Rion Roleplay

Alp.

Belki oyuncusu olmayabilir, belki gerçekten de hak ettiği yeri görmeyecektir ama 2007'den bugüne SA:MP sunucusu sahibi bir arkadaşınız olarak görün beni, bu sunucunun sahibi elinden ne geliyorsa oyuncularına vermekte hazır. Ben kendilerinin her daim yanında olacağım.