GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 23:37:18

.

Başlatan Anarchist, 28 Eylül 2020, 21:18:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bedellin

Anarchist

Alp.

Ekip yakışıklı baylardan oluşuyor, sanırım SA:MP camiasındaki en sağlam koltuklara oturmuş sunuculara bile bi' deprem etkisi yaratacak. Tam destek!

Seaeagle

Umarım başarılı olursunuz sunucunun yakından takipçisi olacağım.

Sevdiğim bir konsept ;)

Shade

80'lerde Miami Küba mülteci krizi tarzı,varisi şeyler bizi bekliyor sanırsam :D başarılar diliyorum :)

trabzon

No more Miami.
Son düzenlenme: 03 Aralık 2020, 18:23:39 Silver

Alperen18

Başarılar Dilerim , Güzel Bir Proje Geliyor

TheMertcaN

Çok iyi ya, yönetim ilgili ve oyuncular Saygılı, Chat zaten kendini aştı ;D

Gang shit no lame shit

CerrahBey

SerocanSK

Miami Roleplay projesi hakkında eleştirilerde bulunacağım.
1- Öncelikle 21.11.2020 tarihinde duyurularda bir "Twitch" yayını duyurusu yapıldı, yayına girdim ve userlerin "Vice" Roleplay adlı sunucuda ki "Manifesto" adlı yetkiliye "Malafasto" diye dalga geçtiklerine ve adminlerin buna müsade etmesine şahit oldum, ardından chatten onlara karşı çıktığımda uslüplü bir şekilde sohbetten yasaklandım :D ,
2- Hemen discord sunucularına gidip genel chatten, "Arkadaşlar eleştiri yapmayıp sövebilirsiniz admin kadrosu userlerine her hakkı tanıyor" yazdım. Ve yönetim dalga geçer gibi Sağol yazıp bizi yasakladı.
 Başarısız, Çalıntı, Yönetim ve resmiyet bilmeyen bir sunucu.

Mithos

Alıntı yapılan: SerocanSK - 22 Kasım 2020, 14:42:04
Miami Roleplay projesi hakkında eleştirilerde bulunacağım.
1- Öncelikle 21.11.2020 tarihinde duyurularda bir "Twitch" yayını duyurusu yapıldı, yayına girdim ve userlerin "Vice" Roleplay adlı sunucuda ki "Manifesto" adlı yetkiliye "Malafasto" diye dalga geçtiklerine ve adminlerin buna müsade etmesine şahit oldum, ardından chatten onlara karşı çıktığımda uslüplü bir şekilde sohbetten yasaklandım :D ,
2- Hemen discord sunucularına gidip genel chatten, "Arkadaşlar eleştiri yapmayıp sövebilirsiniz admin kadrosu userlerine her hakkı tanıyor" yazdım. Ve yönetim dalga geçer gibi Sağol yazıp bizi yasakladı.
 Başarısız, Çalıntı, Yönetim ve resmiyet bilmeyen bir sunucu.

İlk olarak provokatörlük yaptığınız için yasaklanmışsınız. Birileri adına huzursuzluk çıkartarak mevcut ortamı provoke etmeye çalışan hiç kimseyi projemiz içerisinde bulundurmayacağız. Ancak sizin arkadaşlarınızın aksine siz Miami'de oynuyorsanız bizde oynayamazsınız sizi banlıyoruz tavrını da kesinlikle bürünmeyeceğiz çünkü insanlar özgürdür istedikleri yerde kurallara uydukları müddetçe oynayabilirler.  Nereden gelmiş olursanız olun sizde provokatörlük yapmış olmasaydınız yasaklanmamış olurdunuz. Ancak Twitch üzerinden ortamı provoke ediyorsunuz yasaklanıyorsunuz, Discord'a gelip provokenizi sürdürüyorsunuz yasaklanıyorsunuz hızınızı alamayıp bu sefer burada yorum yapıyorsunuz.  Sonuç değişecek mi? Hayır. Bende yaptığın provokasyonların ve reklamların kanıtı da mevcut daha fazla yüzsüzleşirsen onları da paylaşacağım.

"Çalıntı"

Bir projeye çalıntı demeniz için o projenin çalmakla ilgili bir eylem yapmış olması gerekir. Mevcut duruma bakıyorum sıfırdan geliştirilen bir mod var. Neredeyse tamamı buglarla dolu ve daha önce ülkemiz de hiç kimsenin clientsiz ve buglarını fixleyerek açamadığı bir harita var. Sıfırdan yapılmış bir internet sitesi var. Hangi alanı çalıntı? Mod,Map,Site her şeyi sıfırdan yapılmış ve yönetim üyelerinin emeği olan bir proje mi çalıntı yoksa mevcut Developerımın modunu kullanan, proje ortağımın yazmış olduğu kuralları kullanan ve değiştirmek için hiç bir çabaya dahi girişmeyen sizi kullanan kişiler mi çalıntı? İlk önce başkalarının hazırlayıp emek verdiği ürünleri izinsiz kullanmamayı öğrenmelerinde fayda var siz nasılsa iletirsiniz buradan belirtmiş olayım.

"Başarısız"

Bir projeye başarısız diyebilmeniz için önce aktif edilmiş olması lazım ancak burada projenin henüz aktif olmadığını görüyoruz yine bir provokatörlük olduğu açık bir şekilde ortada ancak yine de şahsi bir yorumdur saygı duyuyorum.

"Yönetim ve resmiyet bilmeyen bir sunucu"

Aşağıda bir fotoğraf paylaşacağım, bu paylaşımda bugün almış olduğum bir mesaj mevcut. Bu mesajı gönderen arkadaş bir kaç dakika sonrasın da discord kanalımızdan diğer oyunculara hakaret ettiği için yasaklandı. Bu görüntüyü paylaşmamda ki neden bu üsluba sahip insanlara dahi oldukça seviyeli bir şekilde yaklaşan bizleri resmiyet bilmeyen olarak tanımlamanız trajikomik olmuş. Zeka tutulması yaşadığınızı düşünüyorum.

Yönetim bilmeyen kısmına değinmem gerekirse eğer günümüzde SAMP platformunda oynayan pek çok kişiden eski olduğum aşikardır. Geçmişte açmış olduğum ve dönemi içinde tutmuş projelerin isimlerini vermeye kalksam muhtemelen pek çoğunuz bilemez. Bunun en basit nedeni bu platformda bana oranla oldukça yeni olmanızdandır. Bu bir üstünlük değildir ancak yılların verdiği tecrübe ile yönetim bilgisinin mevcut olduğu bir kişiye yönetim bilmeyen tabirini kullanıyorsanız bu sizin art niyetinizi ve acziyetinizi gösterir.

Yapılan yorumun tamamen taraflı ve mevcut bahsi geçen kişinin kuklalarından olduğu düşünüyorum. Unutmamakta fayda var ki başkalarının emeklerinin üzerine basarak ve onları çalarak kendini insanlara pazarlayan ve yükselenler bu emeklerin gerçek sahipleri ortaya çıktığında düşmeye mahkumdurlar. Bir kaç tane cahil çocuğu kandırarak bizlere düşman etmeniz sadece sizleri daha kötü bir duruma düşürür hatasını anlayan herkese bizim kapımız sonuna kadar açıktır. Önemli olan hataları affedilme erdemine sahip olmak ve adaletli davranmaktır. Ayrıca bu platformda oyuncuların kimsenin askeri/işçisi/kölesi olmadığını fark ettirmek gerekiyor. İsteyenler istediği yerde oynar istediği yerde oynamaz. Provokatif bir söylem içermediği sürece her isteyen her eleştiriyi yapma hakkına sahiptir. Miami RP discorduna gireni yasaklarım mantalitesi güden bir adamın kuklasından çok farklı bir yanıt beklemiyordum. Hatandan en kısa sürede dönmeni temenni ediyor esenliklerle kalmanı diliyorum.

"Yönetim dalga geçer gibi sağol yazıp bizi yasakladı."

Ban kaydının görüntüsünü atıyorum bakalım sebepte ne yazıyormuş? Aaa.. alıştığınız "ÇALINTI" sunuculardan olmadığımız için ban kaydımız mı varmış tüh tüh yine tutturamadınız. Kullanılan discord ismi de manidardır. Bahsi geçen proje ile uzaktan yakından ilgisi olanlar zaten anlamıştır açıklamama gerek yok.

Son düzenlenme: 28 Kasım 2020, 22:39:31 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır

Goddew

Başarılar, bu denli başarılı projeler beni düşündürüyor.

TheMertcaN

Gang shit no lame shit

Sulozzy

Goddew