GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 07:58:56

silindi

Başlatan Matite, 01 Kasım 2020, 03:32:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodri

Çoluk cocuk.
Son düzenlenme: 01 Aralık 2020, 23:42:11 Racklesh

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Hispania

Alıntı yapılan: HELLBOY - 10 Kasım 2020, 01:55:00
Alıntı yapılan: Hispania - 09 Kasım 2020, 15:08:02
Server'de oynama fırsatı buldum ve başlamadan bırakmayı tercih ettim. Yönetim ve admin ekibinin roleplay hakkında hiçbir fikirleri dahi yok. Ne olduğunu bile bilmiyorlar. Aduty açık jetpack ile uçmalar , aduty ile rol yapan kişilerin önünden geçme vb. ve daha nice saçmalıklar...
öğrenecekler abisi öğrenecekler sen bilgiliysen buyur gel öğret.

HP serveri kurucususunuz ve bir anda çıkıp roleplay serveri açıyorsunuz. Fakat bilginiz dahi yok. En azından birkaç bilgi öğrenip o şekilde açsaydınız. HP serverini RP serveri ile karıştırmayın...

Matite

Alıntı yapılan: Hispania - 10 Kasım 2020, 14:46:48
Alıntı yapılan: HELLBOY - 10 Kasım 2020, 01:55:00
Alıntı yapılan: Hispania - 09 Kasım 2020, 15:08:02
Server'de oynama fırsatı buldum ve başlamadan bırakmayı tercih ettim. Yönetim ve admin ekibinin roleplay hakkında hiçbir fikirleri dahi yok. Ne olduğunu bile bilmiyorlar. Aduty açık jetpack ile uçmalar , aduty ile rol yapan kişilerin önünden geçme vb. ve daha nice saçmalıklar...
öğrenecekler abisi öğrenecekler sen bilgiliysen buyur gel öğret.

HP serveri kurucususunuz ve bir anda çıkıp roleplay serveri açıyorsunuz. Fakat bilginiz dahi yok. En azından birkaç bilgi öğrenip o şekilde açsaydınız. HP serverini RP serveri ile karıştırmayın...

Hepsi benim kontrolümde sen rahat ol çiçek. :)

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

Faikcan054

Sunucu her sunucudaki gibi eksikleri var hakaret derecesi kadar kötü değildir daha iyisi olucağına eminim başarılar...

maricigara

Bir süredir, roleplay sunucusu arıyordum oynamak için, başlayabileceğimi düşünüp giriş yaptım sunucuya. Hiçbir kötüleme amacım yok öncelikle bunu belirteyim. Sistemler fena değil, ufak tefek sıkıntıları olsa da, zamanla düzelecek şeyler. Fakat yetkili kadrosu ciddi anlamda berbat. Her rapor attığımda, spec atmadan görünür bir şekilde yanıma geliyorlar, jetpack ile uçuyorlar, hatta bir raporumda infernus ile yanıma goto oldu 2 yetkili. Yetkililer altlarına infernus çekmiş rpg serverinde dolaşıyor. Tabii sunucu sizin istediğiniz gibi takılın ama böyle oyuncu zor çekersiniz, çekseniz de rol ortamı olmaz. Pek bilgileri de yok ADMİNLERİN, helperleri düşünemiyorum bile. Kısacası parayı verip, modu yaptırmışlar, sunucuyu açmışlar. Pawn bilmiyor olabilirsiniz, fakat yöneticilikten de bi' habersiniz. Başarılar.

baum224

Herşey çok güzel ama şu developerınızın tutumu biraz kötü

to greatest marina reborn

By.shift

Sunucuda denilen herşey gözden geçirildi ve bazı kişilerin haklı olduğu anlaşıldı Admin ve LSPD Kadrosu değişti daha güzel bir rol sunmak için. ALFA ROLEPLAY YÖNETİM

Trigger

AP serverde kol geziyor herkesde infernus turismo var adminler desen öldükleride kendilerini revliyorlar.Berbat.

kumite

kumite

Xchatt

Boşuna konuşmaya gerek yok aklı olan oyuncu burda oynamaz zaten.

Sa-Mp 2014-2020

Alp.

Kendinizi eleştirel bir biçimde ifade ettiğinize inanıyorsanız, 'karalama değil bu' diyorsanız ve bunun karalama olmadığını iddia ediyorsanız, yönetimin ve toplumun eleştirel olarak anlayabileceği bir biçimde kendinizi ifade edin, sokak jargonuyla yazı yazarak projeleri küçümsemeniz konuyu amacı dışına çıkartarak konu sahibinin sunucusunun tanıtımına zarar vermekte, karalama içeren iletiler silindi.

kumite

Alıntı yapılan: Alp. - 25 Kasım 2020, 21:46:39
Kendinizi eleştirel bir biçimde ifade ettiğinize inanıyorsanız, 'karalama değil bu' diyorsanız ve bunun karalama olmadığını iddia ediyorsanız, yönetimin ve toplumun eleştirel olarak anlayabileceği bir biçimde kendinizi ifade edin, sokak jargonuyla yazı yazarak projeleri küçümsemeniz konuyu amacı dışına çıkartarak konu sahibinin sunucusunun tanıtımına zarar vermekte, karalama içeren iletiler silindi.
bir kaç güzel an yazan ve karalama içermeyen RESPECT videoalarımı da silmişsiniz?:D

ek olarak sokak jargonu değil sokak ağzı/sokak argosu vardır.
jargonu araştırmanızı öneririm.
bkz:lise 1 edebiyat. @Alp.
Son düzenlenme: 25 Kasım 2020, 23:20:23 dreamer

Alp.

Alıntı yapılan: dreamer - 25 Kasım 2020, 22:56:31
Alıntı yapılan: Alp. - 25 Kasım 2020, 21:46:39
bir kaç güzel an yazan ve karalama içermeyen RESPECT videoalarımı da silmişsiniz?:D

ek olarak sokak jargonu değil sokak ağzı/sokak argosu vardır.
jargonu araştırmanızı öneririm.
bkz:lise 1 edebiyat. @Alp.
Lütfen konuyu amacından saptırarak uzatmayın, sokak jargonu ve sokak ağzının kabalığı (argo) aynı anlam ifade etmektedir. Siz bana edebiyat öğretecek nitelikte değilsiniz, eksikliğinizi ve geriliminizi forumumuza yansıtmayın ama yine de meraklı iseniz lütfen:

https://eksisozluk.com/sokak-jargonu--2465668

Onun dışında teşekkür ederiz, bu kadar Troll mesaisi yeterli. Bu tanıtım konusuna eleştirisel katkı değil daha fazla zarar vermeye devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız, iyi akşamlar.
Son düzenlenme: 25 Kasım 2020, 23:31:16 Alp.

kumite