GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 18 Kasım 2020, 23:33:02
rol konusuna değinmeye gerek bile yok, sağlam adamlarsınız yaparsınız, forum falan da keza aynı, güzel. başarılar
Değerli yorumun için teşekkürler.
Birçok sunucu gibi, burada her şey kaliteli ve asla "Yuh, buda mı böyle?" demiyeceksiniz diyemem. Bir şeye garanti de veremem. Yönetim ekibime güveniyorum, fakat kimseyi geceler boyu saatlerce aktif tutamam. Bundan ötürü, bazen rol zevkini kaçıracak ufak & tefek sorunlar ortaya çıkacak. Fakat, yönetim ekibi bunu fark ettiğinde anında müdahale edecektir. Zamanla nezih ve kaliteli bir ortamın oturacağına garanti verebilirim.

#FEK

Karakter panelinde de sona gelmiş bulunuyoruz, bugün ve yarın forum üzerinde son iyileştirmeler yapılacak. Pazar günü 20:00 sularında bir sorun olmazsa forumu aktif etmeyi düşünüyoruz!

#FEK

Ekip başvuruları aktif edildi, buraya tıklayarak discord sunucumuza erişebilir ve detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

Alp.

Kesinlikle hak ettiğini alacağına inanıyorum, başarılar Fek.

#FEK

Merhabalar GTA Multi ailesi, herkese sağlıklı günler dilerim.
Bugün saat 20:00 sularında forum adresimiz aktif olacak, o süreye kadar gerekli bilgileri almak ve merak ettiğiniz soruları sormak için bizimle discord adresimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Buradan 20:00'da forum adresimize ulaşabilirsiniz!
Son düzenlenme: 22 Kasım 2020, 17:34:02 #FEK

unalcelik1907

Forum teması güzel olmuş, başarılar.

#FEK

4 Dakika sonra forum aktif!
Buraya tıklayarak foruma erişebilirsiniz.

Jailor

Şans verilecek olursa bence gerçekten iyi bir sunucu olabilir, başarılar.

#FEK

Değerli yorumlarınız için teşekkürler :) Alıntı yapılan: #FEK - 22 Kasım 2020, 19:57:05
4 Dakika sonra forum aktif!
Buraya tıklayarak foruma erişebilirsiniz.
Forum şuan aktif, girip incelemek isteyen arkadaşlar inceleyebilir :)

eggy9

forumu açar açmaz kör oldum, temanız çok kötü

808

Alperen18

#FEK

Alıntı yapılan: eggy9 - 23 Kasım 2020, 13:34:35
forumu açar açmaz kör oldum, temanız çok kötü
Eleştirilerin için teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 23 Kasım 2020, 13:35:11
Başarılar Dilerim
Teşekkürler :)

#FEK

Forum üzerinden oyuna giriş sağlayabileceğiniz hesabı oluşturmak için panel eklendi, giriş sağlayarak oyun hesaplarınızı oluşturabilirsiniz!

Talat

Katya