GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vosem Roleplay :Red County - 80.93.220.91:7777 Aktif

Başlatan Fudax, 24 Kasım 2020, 20:18:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fudax

Sunucu Konsepti: Kasaba Hayatı
Sunucu IP: 80.93.220.91:7777
Forum: vosem-roleplay.com/forum/index.php
Discord: Erişim için Tıklayın

Vosem Roleplay, 2020 Ekim ayı itibariyle temelleri atılan bir kasaba rol sunucusudur. Vosem Roleplay; tamamen oyuncu odaklı, düzenli senaryolar üretip, gerçek Amerikan Kasabası ortamı yaratmaya çalışan bir platform olmayı hedeflemektedir. Realistik olmak adına mütemadiyen geliştirmek üzerine oluşturulmuş bir projedir. Oyuncuların görmek istediği fakat ortamın elvermediği bir konsepti, kalıcı hâle getirerek sizlere sunmayı amaçlıyoruz.Tamamen kasaba mantalitesi üzerinden ilerliyor, sistemlerimizi bu doğrultuda marjinal şekilde sunuyoruz. Rol çeşitliliğine katkıda bulunmak adına birçok ortam yarattığımızı ve hazırladığımızı belirtmek istiyoruz. Bu durum hakkında merak ettiklerinize, Sistem Tanıtımlarımızı izleyerek cevap bulabileceğinizi düşünüyoruz. Ürettiğimiz senaryoların yanı sıra eskilerde özlediğimiz o samimi ortamları, keyifli rol ortamlarını tekrar gündeme getirmeyi planlıyoruz. Seçmiş olduğumuz konsept sayesinde hedeflediğimiz mottoyu, başarıya ulaştıracağımızı düşünüyoruz. Sizler için planladığımız renkli Roleplay ortamı ile kalitede tek adres yaratacağımızı beyan eder, takipte kalmanızı dileriz!

Discord sunucumuz üzerinden gelişmeler hakkında bilgi edinebilirsiniz, bakım sürecine giren sunucumuz 3.05.2021 tarihinde, gün içersinde aktif edilecektir.Konseptimizde marjinal roleplay kişiliklerini görmekten büyük haz duyacağımızıda belirtmek isteriz, kasaba konseptin sandıldığının aksine çok sayıda rol ortamına imkan sağladığını belirtebilirim bu konuda, ünlü rolleri, lise ve aile rolleri, hayvan dövüşleri, işçi sendikaları, çiftlik üzerinde geçen entrika ve illegal olaylar, mahkeme rolleri ve daha fazlası ile filmlerde izlediğimiz klasik amerikan kasabasını bir de Vosem Roleplay ile tecrübe etmeye bekliyoruz!

Yönetim Üyeleri:
Fudax, Nyndme, Psirograpth, ChemF, Spetsnaz!
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 11:18:50 Fudax
vosem roleplay(20-21)

Trigger

Kasaba rollerinde doğru dürüst tutunabilen bir sunucu göremedim, umarım siz tutunursunuz.

eowen

php ile yazılmış e ticaret yazılımı satış tanıtımı gibi olmuş   : S

Fudax

Alıntı yapılan: Trigger - 24 Kasım 2020, 20:20:04
Kasaba rollerinde doğru dürüst tutunabilen bir sunucu göremedim, umarım siz tutunursunuz.
Tutunacağımıza emin olabilirsiniz, renkli senaryolarımız ve sağlam altyapımız ile elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız, umarım hep beraber eğlenebiliriz

vosem roleplay(20-21)

Nyndme

Tutunacağımıza inancımız tam. Buna ek olarak, şimdiden onlarca etkinlik ve rol oyuncuları bekliyor. Hepinizi bekliyoruz!

Ska

Başarılar dilerim, her hangi bir ihtiyacınızda yardım istemekten çekinmeyin. ^^

SwindLer.

Gaviria

Tanıtım çok hoş, başarılar diliyorum.

Red County Türkiye

unalcelik1907

Çok hoş duruyor, başarılar.
Son düzenlenme: 01 Aralık 2020, 00:45:23 unalcelik1907

kracauer

Arrbow'un başarılı bir projesi olacağına eminim. Kasaba rollerini sevenlere uygun bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz.

Magia Roleplay

Fudax

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, sizlerin de desteği ile uzun soluklu bir kasaba roleplay ortamı oluşturmak istiyoruz bu konuda "Bir başkadır" dizi görselini espiri olarak işaret ederek kasabada redneck ve beyaz yakalı grupların desteklenmesini sağlayıp rollerinize renk katmayı amaçlıyoruz, takipte kalın çünkü çok eğleneceğiz!

Discord kanalımıza erişmek için
Son düzenlenme: 25 Kasım 2020, 10:30:37 Fudax
vosem roleplay(20-21)

Fudax

Geliştirici ekibimiz son hızıyla mod üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor, forumumuzda aktif olmadan önce sen de yerini al! Davetlisinz.

vosem roleplay(20-21)

Katya

Göze hitap eden bir tanıtım olmuş başarılar dilerim.

Fudax

Alıntı yapılan: Katya - 27 Kasım 2020, 19:13:26
Göze hitap eden bir tanıtım olmuş başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, marjinal bir tasarım yapmak istedik :)

Konsepte uygun harita tasarımlarımız ve bir çok senaryo ile sizlerle çok yakında buluşacağız! Discord kanalımıza hala katılmadıysanız Sizi Aramızda görmek isteriz!

vosem roleplay(20-21)