GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SwindLer.

KeremZ

#FEK

Herkese merhabalar arkadaşlar, bildiğiniz üzere sunucu açılış tarihi için belirli zamanlar discord üzerinden verilmişti. Bunları buradan sizlere de duyurmak istedik. Sunucu açılış tarihimiz 06.12.2020 tarihi 17:00 olarak belirlenmiştir, sizlerde aramıza katılmak istiyorsanız beklemede kalın! Forum ve discord üzerinden bizleri takıp edebilirsiniz. Buraya tıklayarak discord adresimize, Buraya tıklayarak forum adresimize ulaşabilirsiniz.

ClasTera

Alpha

Cowingwa

Eskisinden daha iyi olacak, başarılar dilerim.

!Sovyet

Teamspeak3 yedeğiniz alıntı, iconlarınız alıntı, mapleriniz alıntı, daha birşey söylemek istemiyorum. Sizden daha saf ve güzel bir sunucu bekliyordum ama tüm umudum kırıldı. Oynanacak bir sunucu olarak görüyordum ama artık öyle bir düşüncem maalesef yok.

#FEK

Alıntı yapılan: !Sovyet - 05 Aralık 2020, 15:26:07
Teamspeak3 yedeğiniz alıntı, iconlarınız alıntı, mapleriniz alıntı, daha birşey söylemek istemiyorum. Sizden daha saf ve güzel bir sunucu bekliyordum ama tüm umudum kırıldı. Oynanacak bir sunucu olarak görüyordum ama artık öyle bir düşüncem maalesef yok.
Teamspeak 3 alıntı değil, kendi ellerimle yaptım. İconlar evet alıntıydı, değiştirdik. Mapler alıntı derken anlayamadım, teker-teker .db dosyalarını mı gösterelim sizlere? Yani bu kadar kirletmek için yazmanız hoş değil. Gelip söyleseniz detaylı bir şekilde görebilirdiniz.

KeremZ

eNter

Heyecanla bekliyoruz, umarım iyi rollerde görüşürüz.

Chouse

<3

AhmetSari