GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 23:26:08

...

Başlatan blowis00, 06 Aralık 2020, 22:19:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blowis00

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 07 Aralık 2020, 11:43:00
@Furkanulas 'dan ne istediniz bu kul hakkına giriyor işin dini boyutu var , sevsemde sevmesemde adam moda emek vermiş ve siz onu çalıyorsunuz farklı bir mod kullanmanız sizin için ideal olacaktır , açılışta dikkat edin sunucunuz down olmasın.

Kullanacağımız mod hakkında kimsenin en ufak bir bilgisi yok. Devamlı tekrar etmenize gerek yok. Sıkıyorsunuz.
Son düzenlenme: 07 Aralık 2020, 12:11:37 blowis00

!Sovyet

En ufak emek bile geçse ki bu adam sizin tüm modunuzu geliştirmiş, admin ekibinin hakkını yiyen kişiler oyuncularında hayli hayli hakkını yer. Benden size tavsiye ya modunuzu değiştirin yada projenizi açmadan kapatın. Herkesin gözünde düştünüz!

blowis00

Alıntı yapılan: !Sovyet - 07 Aralık 2020, 13:31:12
En ufak emek bile geçse ki bu adam sizin tüm modunuzu geliştirmiş, admin ekibinin hakkını yiyen kişiler oyuncularında hayli hayli hakkını yer. Benden size tavsiye ya modunuzu değiştirin yada projenizi açmadan kapatın. Herkesin gözünde düştünüz!

Furkanulas, eski yönetim üyesiyle bir olarak projeyi çöpe atmaya ve sonunu getirmeye çalıştığı için birlikte olduğu eski yönetim üyesiyle beraber kadrodan ihraç edildi. Bilmeden ön yargı ile yaklaşmanız...
Son düzenlenme: 07 Aralık 2020, 16:03:17 blowis00

Alp.

İletiler eleştiri ve düşünce zaafiyetinde bulunduğu için kaldırılmayacaktır, hakaret/karalama olmadığı müddetçe GTAMulti eleştiri/düşünce/fikir bakımında hür bir platformdur.

@blowis00 Lütfen iletilerinizi spam değil, tek bir iletide toplayarak ileti paylaşın ve tanıtım konusunun sahibi olduğunuzu kendinize hatırlatarak yöneltilen eleştirileri karşılayın.

Furkanulas

Alıntı yapılan: blowis00 - 07 Aralık 2020, 14:20:43

Furkanulas, eski yönetim üyesiyle bir olarak projeyi çöpe atmaya ve sonunu getirmeye çalıştığı için birlikte olduğu eski yönetim üyesiyle beraber kadrodan ihraç edildi. Bilmeden ön yargı ile yaklaşmanız...

''Blow'' Ne yalan söyliyeyim. Düşeceğini biliyordum'da bu kadar düşeceğin aklıma bile gelmezdi be kardeşim.  :elsalla:

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Ballentinesk

Alıntı yapılan: Furkanulas - 07 Aralık 2020, 16:10:34

''Blow'' Ne yalan söyliyeyim. Düşeceğini biliyordum'da bu kadar düşeceğin aklıma bile gelmezdi be kardeşim.  :elsalla:
Bak dostum, bu konuyu böyle baltalayarak çevredekilere kanka böyle yaz böyle yaz diyerek oyuncu kaybettirebilirsin ama batıramazsın, çünkü gerçekten önyargı ile yaklaşıyor insanlar bize senin yüzünden fakat sorun yok önyargı yapabilcek zihniyette bir oyuncu benim sunucumda olmasada olur. Saldırılarını oyun sunucusu açıldığında yap yeterince konuyu baltaladınız.

Dostum, Mod bize ait önyargından dolayı senin adına çok üzüldüm, üstelik oyuncularıma vericeğim değeri sen ölçemezsin, şu önyargını kırdığında gelip benimle sohbet ettiğinde bunu anlayacaksın.
Son düzenlenme: 07 Aralık 2020, 17:11:17 Alp. Sebep: İLETİLERİNİZİ TEK BİR İLETİDE TOPLAYIN!

Furkanulas

Alıntı yapılan: Ballentinesk - 07 Aralık 2020, 16:18:26
Alıntı yapılan: Furkanulas - 07 Aralık 2020, 16:10:34

Bak dostum, bu konuyu böyle baltalayarak çevredekilere kanka böyle yaz böyle yaz diyerek oyuncu kaybettirebilirsin ama batıramazsın, çünkü gerçekten önyargı ile yaklaşıyor insanlar bize senin yüzünden fakat sorun yok önyargı yapabilcek zihniyette bir oyuncu benim sunucumda olmasada olur. Saldırılarını oyun sunucusu açıldığında yap yeterince konuyu baltaladınız.

Dostum, Mod bize ait önyargından dolayı senin adına çok üzüldüm, üstelik oyuncularıma vericeğim değeri sen ölçemezsin, şu önyargını kırdığında gelip benimle sohbet ettiğinde bunu anlayacaksın.

İlk olarak mod size ait değil modun geliştirmesi bana ait zaten böyle yapacağınızı bilseydim Victim kurmaktan çekinmezdim

İkincisine gelecek olursak burada beni savunan arkadaşlardan sadece birisini tanıyorum oda Alperen Olgun başkada kimseyi tanımıyorum burada boş boğaz konuşmaya devam et sen insanlar neyin ne olduğunun farkında eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın iyi forumlar.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

PhobiaS

blowis00

Alıntı yapılan: PhobiaS - 08 Aralık 2020, 15:15:25
sanki biraz hızlı geldik duman altı kaldılar

Öyle görünüyor, teşekkürler.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2020, 14:41:18 blowis00

rélax

blowis00

Ballentinesk

blowis00

Konu kilitlenebilir ve arşive taşınabilir. ((Çalışmalara devam ediliyor. Sunucu kapanmıyor))