GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeremZ

Açılışa son saatler!!!
Discord
TeamSpeak: 80.93.220.91
Son düzenlenme: 06 Aralık 2020, 12:15:36 KeremZ

Moonquad

Fake hesapların +referans vermesi çok saçma değil mi? Aç kapa yapan hiçbir sunucunun tuttuğunu görmedim burası 2 gün sonra yine kapanacak. Yinede umarım başarırsınız. Tanıtım çok kötü geliştirilmesi lazım.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

KeremZ

DracDonix

Başarılar dilerim. Bu sunucunun sistemleri güzel duruyordu.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

#FEK

Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim, açıldığımız gibi devam edeceğiz. Çok büyük bir problem çıkmadığı sürece kapanış kesinlikle düşünmüyoruz. Forum üzerinden bizi takipte kalabilirsiniz. Buraya tıklayarak foruma ulaşabilirsiniz!

#FEK

Saat 21:00'da aktif olan herkese 5000$ ve 15 caPoint veriyoruz, neden sende aramıza katılmıyorsun? buraya tıklayarak sende foruma katılabilir hesabını oluşturabilirsin!

#FEK

#FEK

Alıntı
Balıkçılık, madencilik mesleği aktif edildi.
Kamyonculuk ve temizlik mesleğinin verdiği fiyatlar arttırıldı.
Kumarhane sistemi aktif edildi.
https://caelornia-roleplay.com/forum/index.php?topic=1085.0

Wreed

Tecrübesiz ekip, low rina oyuncuları, hile halay başı, hiç bir bilgisi olmayan legal birlikler. Hepsini birleştirin ortaya böyle bir şey çıkar.

#FEK

Alıntı yapılan: Wreed - 10 Aralık 2020, 02:43:27
Tecrübesiz ekip, low rina oyuncuları, hile halay başı, hiç bir bilgisi olmayan legal birlikler. Hepsini birleştirin ortaya böyle bir şey çıkar.

LSPD yönetimi alamadım, hemen sunucuya sallamalıyım.

Wreed

Olay lspd birliği değil, adminleriniz hiç bir eleştiriyi kaldıramıyor, haklı olarak adama sidik yarıştıramazsın diyorum lspd birliğinde ağlıyor, ağababalık taslıyor.

Alperen18

#FEK

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 10 Aralık 2020, 16:50:22
Sunucunun IP Adresi Nedir?
Buraya tıklayarak forum adresimize ulaşabilir, oradan gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

#Çağatay

Ufak rollerimizden, ufak görüntüler.

#FEK

Merhabalar, sunucumuz saat 00.00 - 01.00 saatlerinde bakıma alınacak, bakım yaklaşık olarak 5-6 saat arasında sürecek. Bakımın nedeni genel olarak makine alt yapısını güçlendirmek, sizlerin tarafına daha iyi trafik sağlamak amacıyla @Oyun Sunucuları (DDOSTECH) tarafından güncelleme yapılacak. Sunucu kapanana kadar & açıldığında 3xPayDay aktif olacak. 3xPayDay şuan aktif, oyuna giriş sağlayarak faydanabilirsiniz. Geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.