GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] MERCY Roleplay - www.mercy-roleplay.com [FORUM AKTİF]

Başlatan haroldjackson, 14 Aralık 2020, 21:56:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldjackson

Alıntı yapılan: TheLost - 15 Aralık 2020, 00:36:29
Başarılar...
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: CerrahBey - 15 Aralık 2020, 00:55:13
Öncelikle selam, sunucunuzda başarılar. Konu üzerinde gerçekleşen bir kaç satırlık mesajlara denk geldiğim için kişisel yorumlarımı paylaşacağım. Konu sunucu olunca, ister emek harcayın veya da harcamayın; sunucu içerisinde belli bir düzen olduktan sonra kimsenin de emeğini çürütemezsiniz.

Burada LSPD oluşumunun Team Speak gibi saçmalıklardan ibaret olan oyun dışı programları kullanarak rol yapmasına ben de karşıyım. Bunun başlıca sebebini söylememe, bunu size anlatmama dahi gerek yok. Rol roldür, rolün iyisi de kötüsü de olmaz. Oyun dışı programlar, LSPD rolü yapan her kimseye kolaylık sağlasa da bunun hem kişisel hem de toplumsal sorunları bir hayli çoktur, kesinlikle önermem.

Keanu'nun uzun zamandan beridir de sunucu için gününü gün edip yeni bir interiorlar çıkartmak için zamanını heba ettiğini çok iyi biliyorum. Ekip içerisinde bulunan bir helper'ın bile küçücük emeği bile olsa, emek emektir, göz ardı edilemez. Bu konuda söylemem gereken tek şeyde bu zaten. Bir sunucunun iç dizaynını ve çevresel düzenlemeleri ihtiyacını Mapper/Modder ekibi giderir. Sunucu içerisinde de en büyük emeği de onlar harcar, bunu herkes bilir. Böyle bir düşünceniz olduysa, kafanızda oluşan bu denli düşünceleri en kısa sürede atarsınız umarım.

Bir başka konumuz daha var; Vendetta gibi sunucuların TS3 kullandığını idda etmeniz. Bahsi geçen sunucuda V2 oyuncusuyum ve bu zamana kadar böyle zıbçıttı uygulamaların kullanıldığına bir kere bile şahit olmadım. TS3  üzerinden rol dediğiniz şeyi sadece LSRP sunucusu yapıyor, ona benzeyen veya da onun politikasını önemseyen sunuculardan olmayın.

Vendetta sunucusu Heavy:RP'i baza alıyor, bilakis 13 senedir de açık. Bir sunucu aralıksız şekilde 13 yılını TeamSpeak3 uygulamasını kullanmadan geçirebiliyorsa, bu durumda sizin hangi özelliğiniz eksik ki? siz de yapabilirsiniz. Bu boylamda söylemek istediğim nokta bu zaten.

Sadece Keanu değil, bu platformda bulunan, bir zeminin üzerine kendi potansiyelini katıp ortaya güzel bir şeyler çıkarmak isteyen kullanıcıların emeklerini hiçe saymayın dostlarım. Projenizde tekrardan başarılar dilerim.

Önceki konunuz olan https://www.gtamulti.com/forum/ekip-ilanlari/mercy-roleplay-grafiker-mapper/new/#new'a  daha önce böyle bir ileti yayımlamıştım. Oradaki konuyu pasife çektiğinizi düşündüğüm için tekrardan paylaşmak istedim. Projenizde tekrar tekrar başarılar, kafanızda kurduğunuz hatalı mentaliteden kurtulup daha iyi yerlere gelebilirsiniz umarm.
Sunucumuz HARD-RP değil. Ayriyeten emek verip emeğini hiçe saydığım bir tane bile adam yok herkesin hakkını ödedim verdiği emeğin hakkını aldı benden, Keanu'ya kötü bir kelime falan ettiğim yok ama TS3 olması bizim fikrimize kalmış bir konu şuanda lspd yönetim'de bulunan ve çok sevdiğim biri olur kendisi IC rollere önem veren emek veren biridir asla ve asla ts3'de bir konuşma alanı veya rolü çürütecek birşey yapmaz uzun bir süre başka sunucular'da lspd kadrosunda bulunduğum için söylüyorum update kanalı harici devriye odalarında mikrofon kapaıldır ve bir nevi ts3 rol call olarak kullanılır burada bir sorun görememekteyim ayriyeten son bir konuyada değinerek cümlelerimi bitirmek istiyorum bu platformda örnek aldığımız sunucular var ama biz demiyoruzki o sunucunun aynısı olacağız cümlelerimin sonuna geldim yorumun için teşekkürler ama birinci kişiyide dinlemeden lütfen yorum yapmayın iyi geceler.

imza kalemle atılır

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

RaveGaming

Alıntı yapılan: Alp. - 15 Aralık 2020, 01:23:37
Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

Eklenecek.
Son düzenlenme: 15 Aralık 2020, 01:30:07 RaveGaming
www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

haroldjackson

Alıntı yapılan: Alp. - 15 Aralık 2020, 01:23:37

Herşey güncellendi forum ve SA-MP bakımda olduğu için oyunculara kapalı sürekli host kısmında gözükmüyor olabilir en geç iki gün içinde oyunculara forum sunulacak iyi geceler dilerim
Son düzenlenme: 15 Aralık 2020, 01:30:09 Kaizenn
imza kalemle atılır

Unknown

Oner

Alıntı yapılan: Cowingwa - 15 Aralık 2020, 00:11:05
Alıntı yapılan: Kaizenn - 15 Aralık 2020, 00:06:56
Alıntı yapılan: Cowingwa - 14 Aralık 2020, 23:55:43
Alıntı yapılan: Kaizenn - 14 Aralık 2020, 22:18:58
Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 14 Aralık 2020, 22:02:36
İnsanlardan skin dilenip, sahte fotoğraflar ile "Sunucumuzda ki İnteriorlar" gibi şeyler yazıyorsunuz. Sunucu "Bizde kuralım sunucu" kafasıyla açılmış

Her neyse, başarılar dilerim.
Güzel iftiranız için teşekkür ederim :)

Yazmıyayım dedim ama adama iftira demişsin neyin iftirası? Ekibimden olan bir arkadaşıma kardeşim gibi olan bir adama "Bana skinleri atar mısın?" gibi bir cümle kuruyorsun LSRP ve başka yerlerden animasyonları alıyorsun ve sonra sunucumuza eklenecek ondan aldık veya sunucumuzda vardı diyorsun, adını vermiyeceğim ekibimde bulunan bir kişiye grafiker olur musun diyorsun yani Kaizenn yazmıyayım dedim ama iftira diye yalan attığın için yazdım inanmayan varsa Discord'dan SS atabilirim buradan SS atmak yasak.

Discord: Cowingwa.#1111
Şuanda bin kişiye ulaşmış bir sunucu bile eğer alıntı animasyon map yapıyorsa bu bir sorun olmadığını belirtir ayriyeten skin falan dilendiğimiz yok kimden bahsettiğinide çok iyi biliyorum cycool'un mod paketini içinden skin alıp paylaşmıyoruz yüzlerce kez demekten usandım modumuz sıfır haritalarımız ise göze güzel gelir ise yükleniyor hem bir insandan skin yerine script dilenirim. Kadrom ile ben her seferinde bir yarış konusu hırs konusu yok dememiz  halinde siz bizimle yarışıp sürekli eleştiri yapıyorsunuz senden ricam bizim sunucumuzu eleştirmek yerine kendi sunucunuzu geliştirmenizi rica ediyorum eğer bizim sunucumuzu kendi sunucunda daha fazla abartmak istiyorsan söyle yapıtğımız güncellemleri haberleri size verip sunucunuzun ismini Mercy olarak değiştirelim :)

Sana ben skinlerin alıntı demedim, ekibimden ve kardeşim gibi olan birisinden skinleri istedin diyorum ve bazı animasyonların sunucuya daha eklenmediğinide seslide söyledin, animasyonlar kısmında "SEB" yazıyor fakat sunucu Los Santos'da geçiyor. Şimdi diyeceksin SEB ne demek? SEB Sherrif'de SWAT gibi bir şey sana öyle söylüyeyim yani kendi sunucuna eklediğin zaman animasyonları kendi sunucudan SS alıp atarsın daha iyi olur dediğim gibi skin istemediğini hala itiraz ediyorsun isteye SS'lerini atarım.

Kavganıza karışmak istemiyorum. Sadece buraya kafam takıldı. SEB ve Los Santos diyorsun. Special Enforcement Bureau, LASD'de bulunan özel taktik bürosudur. Los Angeles County ve Los Santos evrende aynı yerler. Tam olarak açıklar mısın?
Son düzenlenme: 15 Aralık 2020, 09:28:52 Oner
Discord: Ascendency#7970

Coiner

Kavga, konudan bağımsız ve özel mesaj içerikli iletiler silinmiş olup gerekli uyarılar yapılmıştır. Kural ihlallerine devam edilirse daha ağır cezalarla karşılaşacaksınız. İyi forumlar.

Coiner    

Cowingwa

Alıntı yapılan: Oner - 15 Aralık 2020, 09:26:34
Alıntı yapılan: Cowingwa - 15 Aralık 2020, 00:11:05
Alıntı yapılan: Kaizenn - 15 Aralık 2020, 00:06:56
Alıntı yapılan: Cowingwa - 14 Aralık 2020, 23:55:43
Alıntı yapılan: Kaizenn - 14 Aralık 2020, 22:18:58
Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 14 Aralık 2020, 22:02:36
İnsanlardan skin dilenip, sahte fotoğraflar ile "Sunucumuzda ki İnteriorlar" gibi şeyler yazıyorsunuz. Sunucu "Bizde kuralım sunucu" kafasıyla açılmış

Her neyse, başarılar dilerim.
Güzel iftiranız için teşekkür ederim :)

Yazmıyayım dedim ama adama iftira demişsin neyin iftirası? Ekibimden olan bir arkadaşıma kardeşim gibi olan bir adama "Bana skinleri atar mısın?" gibi bir cümle kuruyorsun LSRP ve başka yerlerden animasyonları alıyorsun ve sonra sunucumuza eklenecek ondan aldık veya sunucumuzda vardı diyorsun, adını vermiyeceğim ekibimde bulunan bir kişiye grafiker olur musun diyorsun yani Kaizenn yazmıyayım dedim ama iftira diye yalan attığın için yazdım inanmayan varsa Discord'dan SS atabilirim buradan SS atmak yasak.

Şuanda bin kişiye ulaşmış bir sunucu bile eğer alıntı animasyon map yapıyorsa bu bir sorun olmadığını belirtir ayriyeten skin falan dilendiğimiz yok kimden bahsettiğinide çok iyi biliyorum cycool'un mod paketini içinden skin alıp paylaşmıyoruz yüzlerce kez demekten usandım modumuz sıfır haritalarımız ise göze güzel gelir ise yükleniyor hem bir insandan skin yerine script dilenirim. Kadrom ile ben her seferinde bir yarış konusu hırs konusu yok dememiz  halinde siz bizimle yarışıp sürekli eleştiri yapıyorsunuz senden ricam bizim sunucumuzu eleştirmek yerine kendi sunucunuzu geliştirmenizi rica ediyorum eğer bizim sunucumuzu kendi sunucunda daha fazla abartmak istiyorsan söyle yapıtğımız güncellemleri haberleri size verip sunucunuzun ismini Mercy olarak değiştirelim :)

Sana ben skinlerin alıntı demedim, ekibimden ve kardeşim gibi olan birisinden skinleri istedin diyorum ve bazı animasyonların sunucuya daha eklenmediğinide seslide söyledin, animasyonlar kısmında "SEB" yazıyor fakat sunucu Los Santos'da geçiyor. Şimdi diyeceksin SEB ne demek? SEB Sherrif'de SWAT gibi bir şey sana öyle söylüyeyim yani kendi sunucuna eklediğin zaman animasyonları kendi sunucudan SS alıp atarsın daha iyi olur dediğim gibi skin istemediğini hala itiraz ediyorsun isteye SS'lerini atarım.

Kavganıza karışmak istemiyorum. Sadece buraya kafam takıldı. SEB ve Los Santos diyorsun. Special Enforcement Bureau, LASD'de bulunan özel taktik bürosudur. Los Angeles County ve Los Santos evrende aynı yerler. Tam olarak açıklar mısın?

Oner demek istediğim şu adamlar bana gelip Kaizenn seslide alıntı mod, güncellemelere siz yazmış gibi göstermeyin diyor ben de diyorum biz yapmış gibi zaten göstermiyoruz dedim ve bunu bana diyen adam başka sunucudaki bazı animasyon SS'lerini kendi güncelleme yerlerine koyuyor o SEB konusu o yüzden anlamışsındır umarım neyse daha fazla uzatmıyacağım.

Son düzenlenme: 15 Aralık 2020, 12:37:14 Cowingwa

haroldjackson

imza kalemle atılır

HadesAga

Destekliyorum!! En kısa sürede umarım açılır. sabırsızlanıyorum ;)  ;)

Kalashnikoff

███████████████████  %71

haroldjackson

Alıntı yapılan: HadesAga - 16 Aralık 2020, 00:22:23
Destekliyorum!! En kısa sürede umarım açılır. sabırsızlanıyorum ;)  ;)

Yorumunuz için teşekkür ederim(z) :)
Alıntı yapılan: Kalashnikoff - 16 Aralık 2020, 11:55:09
Güzele benziyor! #respect !
Yorumunuz için teşekkür ederim(z) :)

imza kalemle atılır

baum224

10 Numara yönetim 10 numara geliştirme bu sunucu patlar başarılar.

to greatest marina reborn

RaveGaming

Alıntı yapılan: JuniorBull - 16 Aralık 2020, 13:31:01
10 Numara yönetim 10 numara geliştirme bu sunucu patlar başarılar.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

kumite

basarilar.

Son düzenlenme: 16 Aralık 2020, 13:35:12 dreamer