GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 15:46:55

SA-MP Bitiyor?

Başlatan Alperen18, 14 Aralık 2020, 00:25:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Alıntı yapılan: Keanu - 15 Aralık 2020, 17:41:29
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 15 Aralık 2020, 17:02:25
Alıntı yapılan: Keanu - 15 Aralık 2020, 14:54:37
Zamanında AYYILDIZ-HP vardı. Hırsız-Polis sunucuları arasında zirvede olan tek sunucuydu. Şimdi ki hırsız-polis sunucularının ne kadar düşüşte olduğu göz önünde. Bu konuda eskiye dönmeyi çok isterim, en güzel anılarım orada geçmişti.
Tek sunucu o değildi zamanında anadolu hırsız polis vardı sanırsam kapanmasının ardından 3 yıl geçti zaman su gibi akıp gidiyor
Rakip sunucuya saldırılar yapan  bir hırsız polis sunucusuydu sadece. Keşke öyle bir sunucu hiç olmasaydı.

O saldırılar bile çok aksiyonlu oluyordu 3.şahış olunca. İlk zamanlar HP Gaming de oynuyordum Rebel Gaming diye bir sunucu admin hesabından herkesi banlamıştı baya efkarlanmıştım .d 2-3 saat sonra sahip geldi (Ercan) tek tıkla banları açmıştı o an baya sevinmiştim off özledim :' )

Sa-Mp 2014-2020

Alpaslan

Hâlâ daha SA-MP'ı sadece Roleplay olarak gören bir kaç arkadaş var Allah akıl fikir versin

yasinthegod

haaaaaaay

TAKTAK26

...
Son düzenlenme: 26 Aralık 2022, 03:55:33 TAKTAK26
Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Rexiun

Alıntı yapılan: Xchatt - 16 Aralık 2020, 00:59:59
Alıntı yapılan: Keanu - 15 Aralık 2020, 17:41:29
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 15 Aralık 2020, 17:02:25
Alıntı yapılan: Keanu - 15 Aralık 2020, 14:54:37
Zamanında AYYILDIZ-HP vardı. Hırsız-Polis sunucuları arasında zirvede olan tek sunucuydu. Şimdi ki hırsız-polis sunucularının ne kadar düşüşte olduğu göz önünde. Bu konuda eskiye dönmeyi çok isterim, en güzel anılarım orada geçmişti.
Tek sunucu o değildi zamanında anadolu hırsız polis vardı sanırsam kapanmasının ardından 3 yıl geçti zaman su gibi akıp gidiyor
Rakip sunucuya saldırılar yapan  bir hırsız polis sunucusuydu sadece. Keşke öyle bir sunucu hiç olmasaydı.

O saldırılar bile çok aksiyonlu oluyordu 3.şahış olunca. İlk zamanlar HP Gaming de oynuyordum Rebel Gaming diye bir sunucu admin hesabından herkesi banlamıştı baya efkarlanmıştım .d 2-3 saat sonra sahip geldi (Ercan) tek tıkla banları açmıştı o an baya sevinmiştim off özledim :' )
HPGaming çok badire atlattı bende oradaydım Backup hepimizi banladiydi hpgaming de trhpde felan :D