GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[03DL] Jenery Roleplay ~ ddostech.com

Başlatan Rodeiun, 16 Aralık 2020, 17:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheMertcaN

Neden sizi seçelim veya seçsinler? Bize tam bir açıklama verebilir misiniz sunucu hakkında?

Gang shit no lame shit

ClasTera

Sunucu sahibi geçen sefer açtığında VDS'yi uzatamadı boş boş projeler başlatıp bırakıyor bence sunucu çöp adminlerden başka kimse girmeyecek öncekilerde olduğu gibi.

Rodeiun

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 17 Aralık 2020, 13:07:28
Neden sizi seçelim veya seçsinler? Bize tam bir açıklama verebilir misiniz sunucu hakkında?

En iyi rol ortamını sağlayacağımızı ve kaliteli olacağımızı iddia ediyorum. Oyuncularımıza değer veriyoruz oyuncularımızın görüşleri eleştirilerine değer veriyoruz.

Rodeiun

Alıntı yapılan: ClasTera - 17 Aralık 2020, 13:10:53
Sunucu sahibi geçen sefer açtığında VDS'yi uzatamadı boş boş projeler başlatıp bırakıyor bence sunucu çöp adminlerden başka kimse girmeyecek öncekilerde olduğu gibi.

İhanet edip burada konuşman iki yüzlülük bence Kubilaycığım?

Hermes

Başarılar dilerim, ama olmaz gibime geliyor.

Rodeiun

Cowingwa

Jizzy Roleplay Discord sunucumuza gelip reklam yapıyorsunuz, tutacağınızı sanmıyorum.

Efsun

Gaviria

Lütfen tasarımları düzelt, telefondan bakayım dedim 404 sayfasına attı.

Frooz

Rodeiun

Alıntı yapılan: Cowingwa - 23 Aralık 2020, 11:09:52
Jizzy Roleplay Discord sunucumuza gelip reklam yapıyorsunuz, tutacağınızı sanmıyorum.

Belli oluyor kankam dert etme :helal:

Alıntı yapılan: Frooz - 23 Aralık 2020, 17:47:21
heveslik işte.

Peki.

Alıntı yapılan: Efsun - 23 Aralık 2020, 12:52:03
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 16 Aralık 2020, 18:38:42
Güzel bir projeye benziyor , başarılar dilerim

Tesekkurler.

Sunucumuz acildi detayli bilgiler icin discord adresimize gelin.
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 13:28:29 Razor02 Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

Rodeiun

Client ve UCP v2 sürümüyle aktif edilecek, detaylı bilgi için www.jenery-roleplay.tk veya discord adresimize gelin.