GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunuculardaki Textdraw Klişesi - Sizce Olmalı mı ? [İÇERİ]

Başlatan Controbryget, 02 Aralık 2017, 21:32:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Controbryget

-Fotoğraf Temsilidir-

Merhaba, sormuş olduğum soruda olabildiğince sade ve anlaşılır olmaya çalıştım, yukarıda bırakmış olduğum temsili fotoğraftan bahsetmekte olduğum Textdraw'ı herkesin anlayabileceğini düşünüyorum, sorum basit, 2. tekil kişilerin yani sizlerin görüşlerini alarak projemde bu Textdraw'a yer vereceğim/vermeyeceğim,subjektif yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum, Sorum ise şöyle;

Soru: Sizce Bottom "Alt" kısımda yer alan Textdrawlara sunucularda yer verilmeli mi, verilmemeli mi ? Neden ?
Son düzenlenme: 02 Aralık 2017, 21:35:19 Controbryget

pag

Freeroam CnR sunucularında genelde kullaniliyor,bana soracak olursaniz oraya birkac gerekli komut eklenmesi yeni oyuncular icin iyi olacaktir.

Controbryget

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 02 Aralık 2017, 23:38:15

Freeroam CnR sunucularında genelde kullaniliyor,bana soracak olursaniz oraya birkac gerekli komut eklenmesi yeni oyuncular icin iyi olacaktir.

Değerli yorumunuz için teşekkürler, Anket belirli bir süre daha sizlerin görüş ve oylamasına açık kalacaktır,
lütfen konuyu gören herkes yorumlarını ve görüşlerini esirgemesin.

Pablo

Bence textdrawin altta olması iyi olur çünkü oyuna yeni baslayanlar oraya bakarak ordaki komutlari ögreniyor bence olmalı

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Wither

Bence, Roleplay modlarında kesinlikle olmamalı. Ama CnR, Freeroam ve diğer benzer modlarda fazla abartmadan eklenebilir.

_Code

Alıntı yapılan: Wither - 03 Aralık 2017, 11:44:45

Bence, Roleplay modlarında kesinlikle olmamalı. Ama CnR, Freeroam ve diğer benzer modlarda fazla abartmadan eklenebilir.

Bence sadece freeroam'da olmalı.
CnR, Roleplay gibi modlarda daha özgün bir şey olmalı.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Kiproo

Roleplay modlarında fazla abartıya Kaçmayacak şekilde Kullanılabilir ancak Freeoram CnR gibi modlarda daha çok Site adresi Sunucu Komutları koyulduğu için bence Kullanılabilir.

Kraus

Her tür mod için sadece komut yoluyla bakılıp öğrenilen bilgilerin sürekli lazım olduğu düşünülürse bu tür bilgilerin oyun görüntüsünün güzelliğini bozmamak kaydıyla textdraw olarak sabitlenmesi yarar sağlayacaktır. Ancak komutların vs. bu tür bilgilerin textdraw olarak ekranda sürekli olarak bulunması açıkçası bana hoş gelmiyor. Komutlar bir süre sonra öğrenilir, öğrenme aşamasındakilerin bi komut yazıp komutları görebilmesine karşılık bütün oyuncuların bu komutları ekranda görmesi saçma. Bunların dışında tabiki sunucunun adının ekranda sürekli olarak bulunması önemli. Çünkü oyuncuların aldığı ekran görüntülerinde sunucu adınıza ait bir reklam/telif hakkınız olmuş olur.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2017, 18:49:59 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lysôth

Türkiye'de textdraw yapabilenler scripter olduğu için buradaki oylama ile hareket etmemelisin. Bana kalırsa textdrawı abartmak oldukça saçma, sırf görsellik olsun diye oraya buraya bir şeyler sıkıştırmaya gerek yok. Yeni oyuncuların öğrenmesi amaçlı bir şey koyabilirsin. Belki birde sağ alt köşeye sunucuya ait bir logo tasarlarsın.

"Ne mutlu Türk'üm diyene!"

Jawié

Alıntı yapılan: Lysôth - 27 Aralık 2017, 20:36:31

Türkiye'de textdraw yapabilenler scripter olduğu için buradaki oylama ile hareket etmemelisin.

İyiydi bu.  :D

Gogh

Alıntı yapılan: Jawié - 27 Aralık 2017, 20:39:24

Türkiye'de textdraw yapabilenler scripter olduğu için buradaki oylama ile hareket etmemelisin.

Oynayanlar scripter değil oyuncu ama :)

Jawié

Alıntı yapılan: TheRealistic - 27 Aralık 2017, 20:40:51

Alıntı yapılan: Jawié - 27 Aralık 2017, 20:39:24

Oynayanlar scripter değil oyuncu ama :)

Mesajı alamamış arkadaş. Neyse, ileride okursa belki anlar.  :şeytan:

Lysôth

"Ne mutlu Türk'üm diyene!"

_Code

Bence her serverdeki gibi aynı olmamalı Textdrawlar.
Herkes kendi farkını ortaya koymalı.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Dyternal

Bence konulmamalı ancak Level gibi şeyler için konulabilir.