GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 23:35:59

.

Başlatan Anarchist, 28 Eylül 2020, 21:18:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Katya

Logonuz tanıdık geldi başarılar.

TheMertcaN

Alıntı yapılan: Katya - 29 Kasım 2020, 02:32:05
Logonuz tanıdık geldi başarılar.
Akılda kalan "Simple" logolar olabilir, ama bence logo gayet şık.

Gang shit no lame shit

SwindLer.

Menson

TheMertcaN

Gang shit no lame shit

Alpaslan

@Anarchist adlı arkadaş developer arıyordu bana discord adresimden ulaşmıştı ama ne hikmetse ona yazdığım halde takmadı bende görmüyordur meşguldür diyerek sunucunun discord sunucusuna girdim ve bir de ora dan yazayım dedim ben hariç herkesi görüyordu gram umursamadı beni anlayacağınız: ego + mod yok bir cacık beklemeyin sunucudan boş yere umutlanmayın sonra üzülürsünüz 👍👍

TAKTAK26

Başarılar @Anarchist discorddan istek attım özelden önceden yazmışsınız bir bakar mısınız başarılar bu arada.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Anarchist

Alıntı yapılan: Alpaslan - 16 Aralık 2020, 10:23:12
@Anarchist adlı arkadaş developer arıyordu bana discord adresimden ulaşmıştı ama ne hikmetse ona yazdığım halde takmadı bende görmüyordur meşguldür diyerek sunucunun discord sunucusuna girdim ve bir de ora dan yazayım dedim ben hariç herkesi görüyordu gram umursamadı beni anlayacağınız: ego + mod yok bir cacık beklemeyin sunucudan boş yere umutlanmayın sonra üzülürsünüz 👍👍

Merhabalar, discord üzerinden mesajınızı almadım alsaydım zaten dönüş yapardım ki etrafta paylaştığınız discord adresi de yanlış. Size mesaj bile attığımı hatırlayamıyorum ne yazık ki. Ayrıca diğer admin arkadaşlardan biri ile irtibat kurup ulaşmaya çalışmak yerine buraya gelip mobbing yapmanız kalitenizin ve hiçbir şekilde beraber çalışmayacağımızın bir göstergesidir. Sonuçta ben de bir insanım discorduma günlük 20+ ileti geliyor gözden kaçırmış olabilirim. Ayrıca projemizde @wvunder geliştirici olarak çalışmaktadır, karşınıza oldukça hatırı sayılır şeylerle çıktığımız zaman umarım biraz utanırsınız.
Son düzenlenme: 18 Aralık 2020, 02:14:07 Anarchist

Alp.

Troll iletiler ve ona verilen yanıtlar kaldırıldı, ısrarla devamı halinde uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.

Sokrat

Shaw aka yilmaz

Anarchist

Yorumlar için teşekkürler..
Son düzenlenme: 27 Aralık 2020, 04:51:40 Anarchist

reymisteryo619

bu kadar insanı aptal yerine koymaya utanmıyormusunuz? elinizde ne admin kaldı ne developer..hani nerde 3 ay boyunca yaptığınız işler? ne foruma ait ne sistemlere ait ssler var. rezilsiniz.

eowen

kadrodan çıkan adamı rage geçirip sağdan soldan yasaklamak? ilgisizliğin sürüklediği kadroda çürüyen birkaç arkadaşıma üzülüyorum. gelmemiz bile adınıza lütufken kırdınız, bol şans  : (
Son düzenlenme: 27 Aralık 2020, 12:01:21 wvunder