GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Underground Copchase

Başlatan Gaviria, 29 Aralık 2020, 19:52:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

KRALLARI KİMSE YENEMEZ!

Underground Copchase, adından da anlaşılacağı gibi, GTA Underground adlı büyük GTA San Andreas mod için bir polis kovalamaca sunucusudur. Bu, Los Santos Copchase'in (betiğin dayandığı) bir versiyonudur ve hepsi  çok oyunculu ile mümkün olan birçok yeni özellik eklenmiştir.

Lütfen aşağıdakilere dikkat edin:
Underground Copchase yönetimi, GTA Underground & Underground Multiplayer modifikasyonunun resmi geliştiricileri ile hiçbir şekilde ilişkili değildir!

Sunucuya nasıl giriş yaparım?
Sunucuya giriş yapmak için, öncelikle Underground Multiplayer launcher'ini indirmelisiniz. 3.5 GB boyutunda olan dosyayı indirdikten sonra yeni bir GTA Klasörü oluşturmalısınız. İçine sadece GTA'yı kurup, indirdiğimiz .rar'da ki dosyaları GTA klasörüne atın. SA:MP Client'ine girip oyun dizinini yeni GTA'nızın dizinine ayarlayınıız. GTA klasörüne gelip Underground Multiplayer launcherini çalıştırın.

Çalıştırdıktan sonra "Register" kısmından kayıt olup e-mail adresinize gelen doğrulama olayını yapın. 

51.91.109.79:7776 / ugcc.ls-cc.info:7776 / server.ls-cc.info:7776
PERMANENT DISCORD INVITE: ugccdiscord.ls-cc.info / https://discord.gg/Xbw2fAyB5M

İndirme linki?
https://www.mediafire.com/file/aw10gmgk9vyvawb/b1.0-SNAPSHOT4.rar/file
https://www.virustotal.com/gui/url/0874e312765973bb040730c0d8826a1beaab3894e238bb5967c4953042fb869a/detection
Son düzenlenme: 05 Haziran 2021, 02:04:23 !Uzi

Gaviria

Blacklisted olayı bulunmadığı için gönül rahatlığı ile sunucuda vakit geçirebilirsiniz, iyi oyunlar dilerim.

Unknown

başarılar dilerim.

Sulozzy

Lloyd

Tuttum bunu, başarılars.

neastroncan

Caner K.

Gaviria

sunucuya giremeyen olursa Anonim0wa#9999 istek atmanız yeterli.
Son düzenlenme: 30 Aralık 2020, 10:00:59 Gaviria

Oner

Alıntı
Tanıtım konularını yalnızca ilgili sunucunun sahibi veya kurucusu açabilir. Ekip üyelerinin tanıtım konusu açması yasaktır.

Üstelik ekip üyesi de değilsin. Kusura bakma moderatör gibi davranmak istemiyorum ama sunucudaki bir oyuncunun bu konuyu açması yanlış. Çeviri yaptığın çok belli. "Yeraltı Copchase" nedir ya? Mesaj kasma çabasını bırak artık. Başka yerlerde de görüyorum yani bilmediğin oyunlara ait sadece Wikipedia'dan alarak rehberler paylaşıyorsun. Bu tutumdan vazgeç bence. İnsanın bir şeyin rehberini yazması için önce deneyimlemesi lazımdır.
Son düzenlenme: 30 Aralık 2020, 07:36:51 Oner
Discord: Ascendency#7970

Gaviria

Alıntı yapılan: Oner - 30 Aralık 2020, 07:34:11
Alıntı
Tanıtım konularını yalnızca ilgili sunucunun sahibi veya kurucusu açabilir. Ekip üyelerinin tanıtım konusu açması yasaktır.

Üstelik ekip üyesi de değilsin. Kusura bakma moderatör gibi davranmak istemiyorum ama sunucudaki bir oyuncunun bu konuyu açması yanlış. Çeviri yaptığın çok belli. "Yeraltı Copchase" nedir ya? Mesaj kasma çabasını bırak artık. Başka yerlerde de görüyorum yani bilmediğin oyunlara ait sadece Wikipedia'dan alarak rehberler paylaşıyorsun. Bu tutumdan vazgeç bence. İnsanın bir şeyin rehberini yazması için önce deneyimlemesi lazımdır.
Yorumun için teşekkürler, izin almadığımı sanıyorsan jambredrek ile konuşup sorabilirsin. Bu konu sunucuyu daha fazla oyuncu kitlesine ulaşsın açıldı. Kendisi ile bizzat konuştum, kuralları okumadım kitleniyorsa kitlensin. Yorum kasma çabasında değilim, 500+ iletim var. Kasmak istesem ruhsuz gibi kasmasınıda bilirim, ben sadece sunucuyu tanıtmak amacıyla açtım.  :)

Son düzenlenme: 30 Aralık 2020, 08:42:11 Gaviria

starix

Konuda ileti kasma denmesine biraz üzüldüm. UG:MP'nin daha çok bilinmesi gerekiyor. Sunucuya girip oynadım, cidden iyi. Herkesin UG:MP'yi denemesi gerekiyor  :helal:

Gaviria

Alıntı yapılan: starix - 30 Aralık 2020, 11:40:17
Konuda ileti kasma denmesine biraz üzüldüm. UG:MP'nin daha çok bilinmesi gerekiyor. Sunucuya girip oynadım, cidden iyi. Herkesin UG:MP'yi denemesi gerekiyor  :helal:
:helal: Akşama doğru seni bekliyorum, beraber oynayalım. İleti kasmak istesem zaten belirttiğim gibi ruhsuz gibi kasarım işim yok gücüm yok. Daha çok kitleye ulaşması için yönetici ile konuşup paylaştım.

Gaviria

Sanırım siteleri çökmüş, ondan dolayı Launcher'a giriş yapılmıyor.
https://gtaundergroundmod.com

Hata

wytrwalosc