GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

UG:MP Açıldı !

Başlatan starix, 29 Aralık 2020, 12:13:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

starix

Manhunt, Bully: Scholarship, GTA: Vice City, GTA 3 ve son olarak GTA: San Andreas. Yazdığım oyunların haritalarının hepsinin GTA:SA'da toplandığını düşünün. Bunu online oynasak ne kadar zevkli olurdu değil mi ? Bunu nasıl, kim, ne zaman yapacak diye düşünmenize veya beklemenize gerek yok çünkü bu hafta çıkış yaptı. Bence iyi bir iş çıkarmışlar. Fakat Türkiye'nin SA-MP oyuncularının büyük bir kısmı bunu hala bilmiyor. Daha fazla yayılabilmesi için bu konuyu açıyorum.

Bunu kurabilmek için tertemiz bir GTA klasörü oluşturmanız gerekebiliyor. Kurduktan sonra https://gtaundergroundmod.com/pages/releases linkine girip ilk olarak Snapshot 4.0'ı indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra içinden çıkan her şeyi GTA klasörüne atınız. Daha sonra attığım linke geri gelip en son çıkan snapshotu indirin. Onun içinden çıkanları yine aynı GTA klasörüne atınız. Oyununuzun ana dizininde olan ugmp.exe'yi açarak clienti açabilirsiniz.  Clienti açın yaptıktan sonra sağ üstteki çarka ( Ayarlar ) basıp kullanıcı isminizi vs. ayarlayın. UG:MP'yi kurmuş ve hazırlamış oldunuz. İyi oyunlar dilerim. Oyunda beni görürseniz selam vermeyi unutmayın :serefe:

Snapshot 4.0: https://drive.google.com/file/d/1D2y6F-RwCC31z9iTtSKod8KJGfWMUHfg/view
Snapshot 4.1.6: https://drive.google.com/file/d/1TGN4dUqNT8Yj9xhA0dwPet9E5Y5HaHbi/view?usp=sharing
Son düzenlenme: 24 Ocak 2021, 12:54:36 starix

Gaviria

Eline emeğine sağlık, teşekkürler.

Eamon

Güzel bir paylaşım.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

starix

Alıntı yapılan: Eamon - 30 Aralık 2020, 03:39:50
Güzel bir paylaşım.
Alıntı yapılan: Gaviria - 30 Aralık 2020, 00:13:45
Eline emeğine sağlık, teşekkürler.
Önemli değil, iyi oyunlar dilerim. Fakat UG:MP güncellenmeye devam ediyor. O yüzden UG:MP'yi sık sık takip etmenizi öneriyorum. Dün 4.1.1 sürümü gelmiş. Bu güncellemeleri sırayla yapmanızı tavsiye ediyorum. Yani ilk kez kuruyorsanız 4.0'ı kurduktan sonra 4.1, 4.1'den sonra 4.1.1'i kurun.

Ek olarak, site son zamanlarda çökmeye başladı. Buraya indirme linklerini bırakayım.
Snapshot 4.0 : https://drive.google.com/file/d/1D2y6F-RwCC31z9iTtSKod8KJGfWMUHfg/view
Snapshot 4.1: https://drive.google.com/file/d/1dJ9nIov8KVdFoN88d4TnWT1lxGVv2c7Q/view
Snapshot 4.1.1: https://drive.google.com/file/d/1GKu-kscdwM2-m8yIKCsro-DAWd081MQf/view?usp=sharing
Son düzenlenme: 30 Aralık 2020, 12:04:56 starix

TRSinan28

Türkiye'de güzel bir çıkış yakalasa fena olmaz. Paylaşım için teşekkürler.

Gaviria

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 30 Aralık 2020, 12:04:51
Fena olmaz fakat insanlar tanıttığı zaman kötüleniyor, :(

Oner

Alıntı yapılan: Gaviria - 30 Aralık 2020, 12:14:12

Buraya da sıçratmışsın mevzuyu. Ben UG:MP'yi kötülemedim zaten. Bende yakından takip ediyorum. Önce yazdıklarımı iyi oku istersen.

Discord: Ascendency#7970

Necmi07

Bu 3-4 yıl önce yapılsaydı muhtemelen devrim niteliğinde olurdu.
Şimdi oyuncuların kaç  yıllık temeli oturmuş samp'dan ayrılıp UG'ye gideceğini sanmıyorum. Çok güzel ama bir o kadar da geç kalınmış bir proje...

Kripteks

Eğer 0.3DL sürümündeki gibi skin modeli yükleme,özel obje ve buna ek olarak araç modeli yükleme özellikleri gelirse yükselişe geçebilir. Çünkü SA-MP gelişimini durdurmuşken bu adamlar 2021 e doğru projeyi sunuyorlar. Buda platformun geliştirmeye devam edeceği düşüncesi oluşturuyor ben de.Tutmasını istediğim bir proje

starix

Alıntı yapılan: Oner - 30 Aralık 2020, 16:14:02

Buraya da sıçratmışsın mevzuyu. Ben UG:MP'yi kötülemedim zaten. Bende yakından takip ediyorum. Önce yazdıklarımı iyi oku istersen.
Alıntı yapılan: Oner - 30 Aralık 2020, 16:14:02

Başka konulardaki olayları burada uzatmaya gerek yok. Sana hata yapıyorsun diyip diğer kişiye hatası yok demiyorum fakat uzatmaya gerek yok. Aldırmayalım lütfen :helal:

Alıntı yapılan: Kripteks - 30 Aralık 2020, 16:55:55
Eğer 0.3DL sürümündeki gibi skin modeli yükleme,özel obje ve buna ek olarak araç modeli yükleme özellikleri gelirse yükselişe geçebilir. Çünkü SA-MP gelişimini durdurmuşken bu adamlar 2021 e doğru projeyi sunuyorlar. Buda platformun geliştirmeye devam edeceği düşüncesi oluşturuyor ben de.Tutmasını istediğim bir proje
Skin modelinden bir fikrim yok fakat araç modeli yüklenilmesine gerek yok. Birbirinden tamamen farklı araçlar var. Araç kısmının eksiksiz olduğunu düşünüyorum. Umarım proje tutar ve Türkler tarafından bu sunucularda RP serveri açılır. Şuanda SA-PP ve LSCC sunucuları oraya tam anlamıyla adapte edilmiş durumda. Fakat bildiğiniz gibi şuanlık oyuncu sayıları orada az.

:oku2:
Son düzenlenme: 30 Aralık 2020, 23:40:53 Shade Sebep: Flood İleti

DracDonix

Bilgi için teşekkürler. Umarım aksaklık bir an önce geçerde bir deneriz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Çağlar Bilişim

Paylaşım için teşekkürler.

starix

Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Aralık 2020, 23:32:48
Bilgi için teşekkürler. Umarım aksaklık bir an önce geçerde bir deneriz.
Alıntı yapılan: Çağlar Bilişim - 31 Aralık 2020, 00:30:22
Paylaşım için teşekkürler.

Önemli değil, iyi oyunlar dilerim. Eğer cliente giriş yapamıyorsanız bunu deneyebilirsiniz.

_Code

0.3.DL ile import edilebilir aynı şekilde moda falan gerek yok.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

starix

.
Son düzenlenme: 19 Ocak 2021, 19:37:15 starix