GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com

Başlatan Efsun, 30 Aralık 2020, 22:59:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

Ön Söz

Merhabalar, değerli gtamulti ailesi sunucumuzun temelleri 20.12.2020 tarihinde adım atılıp başlanmıştır. Discord gibi platform sunucularımız biraz geç açıldı o boşluk sırasında ise oyun modumuzu geliştirmeye başladık ve geliştiriyoruz. Geliştirme esnasinda oyuncularımız discordumuzdaki ar-ge bölümüne yazdıklarını öne listemize ekleyerek sistemlerimizi yapıyoruz. Yaklaşık 1 ay önce açılan Sanal Roleplay adlı projeniyi devir alarak devam ettiriyoruz. Eski sunucuda olan olaylar ile bir alakamız bulunmamaktadır, sizler için elimizden en iyi gelenini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımıza en iyi zevki en iyi rolleri çabalamak için admin olmadan sıkıntısız bir işleyiş sürdürmek için çalışıyoruz.

Hedefimiz

Öncelikle şuanlık bir oyuncu hedefimiz bulunmamakta, bunu sunucumuz açılınca oyuncularımız belirleyecektir. Kendimize rakip belirlediğimiz herhangi bir sunucu yok, tam olarak hedefimiz açılıp 1 hafta sonra yapamayıp kapanan sunucular gibi olmayıp oyuncuların rol zevkini üst seviyeye taşımak ve kesintisiz rol, hizmet vermektir.

Konsept

Konseptimiz, yabancı konsept olmaktadır ve Los Santos şehrinde geçmektedir. Ardından özen ile yetkili ekibimiz ile beraber yazdığımız politika ile diğer sunuculardan burdan kendimizi ayırıyoruz. İlk günler önceliğimiz LSPD, Sivil gibi kişiler tarafından onaylı rol yapmak ardından sunucumuz oturduktan sonra plansız roller otomatik olarak başlayacaktır.

Ekonomi

Ekonomi önem verdiğimiz şeylerin arasına girmektedir. Sunucu düzeni bildiğiniz üzere ekonomiye bağlıdır, ekonomi batarsa sunucuda batar. Bu yüzden admin power %0 çekiyoruz. Ekonomi ön planda tutacağız ve düzgün bir şekilde her gün kontrol sağlayacağız.
Son düzenlenme: 24 Mart 2021, 11:30:14 Efsun Sebep: Konu ön eki.

Unknown

Alperen18

RaideNN

Yazılar aşırı büyük tanıtım konusu geliştirebilir başarılar tam destek.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Efsun

Alıntı yapılan: RaideNN - 30 Aralık 2020, 23:10:17
Yazılar aşırı büyük tanıtım konusu geliştirebilir başarılar tam destek.
Öneriniz için teşekkür ederiz.Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Aralık 2020, 01:18:02
başarılar
Teşekkürler.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Tanıtım sade ve göze hoş geliyor.
Umarım istediğiniz olur. Başarılar.

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

Gaviria

Efsun

Alıntı yapılan: ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ - 31 Aralık 2020, 09:22:26
Tanıtım sade ve göze hoş geliyor.
Umarım istediğiniz olur. Başarılar.

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: merddz - 31 Aralık 2020, 15:23:55
başarılar
Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Gaviria - 31 Aralık 2020, 15:29:54
tam destek, başarılar!
Teşekkür ederiz.

Grave

Başarılar, umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.

WackeR

Efsun

Efsun

Forum adresimiz saat 21:00 itibariyle aktif olacaktır.