GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 15:02:57

K&K

Başlatan TheLover, 07 Ocak 2021, 22:34:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLover

K&K
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 12:09:56 TheLover

Hata

Logo çözünürlüğü çok düşük, düzeltirseniz güzel olur, başarılar.

Katya

Tanıtımı görsellerle süsleyerek göze hitap eder bir hale getirebilirsiniz. Daha yeni karar verilmiş bir sunucu daha çok yolunuz var başarılar.

TheLover

Alıntı yapılan: Hata - 07 Ocak 2021, 22:39:59
Logo çözünürlüğü çok düşük, düzeltirseniz güzel olur, başarılar.

Güzel bir logo koydum, teşşekürler.

Alıntı yapılan: Katya - 07 Ocak 2021, 23:06:36
Tanıtımı görsellerle süsleyerek göze hitap eder bir hale getirebilirsiniz. Daha yeni karar verilmiş bir sunucu daha çok yolunuz var başarılar.

Teşşekürler, süsliyeceğim.

Torenocuk

TheLover

Oner

Alıntı yapılan: Los Santos Stories
LSS:RP, 2019 Ocak tarihinde planlanmış ve başlatılmış bir SA:MP roleplay projesidir.

Hayır ben anlamıyorum, dalga mı geçiyorsunuz? Önceden proje 2019'da planlanmıştı. Şimdi 5 Ocak 2021'de planlanmış hemen tanıtımı da açmışsınız. Ne bileyim.. Anlayamadım gitti. Açıklarsanız iyi olur. Ben planladığınızı düşünmüyorum ayrıca, muhtemelen kafanızdan tarih atıyorsunuz.

Ek olarak aynı konuyu 2 farklı hesaptan 2 kere açmak yerine aynı konunun kilidi kaldırılabilirdi. 5 sayfa mesaj da vardı ne güzel.
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 05:38:00 Oner
Discord: Ascendency#7970

Marvellous

Arkadaşlar herşeyi ile çalıntı itibar etmeyin derim, bu konuyu eskiden açan ekiptenim.

Efsun

Alıntı yapılan: Marvellous - 08 Ocak 2021, 06:53:24
Arkadaşlar herşeyi ile çalıntı itibar etmeyin derim, bu konuyu eskiden açan ekiptenim.

Martin

Bu projenin bizzat sahibiyim ve direkt konuyu alıp, ismi bile değiştirmeden açmanız komik bir durum. Lütfen bu kişilerle itibar etmeyiniz, kendileri hazıra konmak istemişler fakat onu bile başaramamışlar. Bide siteye girmeye çalışınca balkanların sunucusuna atıyor :rofl: Lütfen yetkili biri gerekeni yapsın. Bari bana sorsaydınız. :kro:  :ban2:

Asıl konu şu anda kilitli. (Orijinal Konu için Tıklayabilirsiniz.)
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 10:30:16 Martin

TheLover

Alıntı yapılan: Martin - 08 Ocak 2021, 10:03:26
Bu projenin bizzat sahibiyim ve direkt konuyu alıp, ismi bile değiştirmeden açmanız komik bir durum. Lütfen bu kişilerle itibar etmeyiniz, kendileri hazıra konmak istemişler fakat onu bile başaramamışlar. Bide siteye girmeye çalışınca balkanların sunucusuna atıyor :rofl: Lütfen yetkili biri gerekeni yapsın. Bari bana sorsaydınız. :kro:  :ban2:

Asıl konu şu anda kilitli. (Orijinal Konu için Tıklayabilirsiniz.)

Değiştireceğim, konuyu fakat LSSRP'nin patentinin size ait olduğuna dair bir ücret ödediğinizi belirtiniz rica ediyorum.

Efsun