GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

2000'li Yıllarda Çıkan Oyun Önerileri

Başlatan Razor02, 19 Eylül 2020, 04:54:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

Merhabalar, başlıktada belirttiğim gibi oynamak için eski oyun/ oyunlar arıyorum ve oyunun o zamanlar tutup tutmamış olması önemli değil sizlerin oynayıp beğendiği o dönem tutmasa bile hoşunuza giden o döneme ait herhangi bir oyun varsa da yazabilirsiniz önerilerinizi bekliyorum.  :)

Caner K.

devil may cry serisi var grafikler kötü gözükebilir ama pek umursayacağını sanmam denemelisin
Son düzenlenme: 19 Eylül 2020, 06:41:30 Caner K.

Vupsen

Total Overdose.Küçükken iyi bir bilgisayarım olmadığı için eski oyunları araştırır dururdum.Bu oyunla karşlılaşmıştım.Oyunun mantığı GTA ile Max payne karışımı.Meksika çöllerinde senaryosu olan açık dünya aksiyon oyunu ve çatışma esnasında farklı şekillerde zamanı yavaşlayarak ateş etme özelliği mevcut.Eski oyunlara ilgin varsa mutlaka denemelisin. :helal:

Ranger.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 19 Eylül 2020, 10:07:39
Total Overdose.Küçükken iyi bir bilgisayarım olmadığı için eski oyunları araştırır dururdum.Bu oyunla karşlılaşmıştım.Oyunun mantığı GTA ile Max payne karışımı.Meksika çöllerinde senaryosu olan açık dünya aksiyon oyunu ve çatışma esnasında farklı şekillerde zamanı yavaşlayarak ateş etme özelliği mevcut.Eski oyunlara ilgin varsa mutlaka denemelisin. :helal:

Yıllar önce oynamıştım güzel oyundur hatırlattığın iyi oldu. :) O zaman açık dünyası çok geniş gelmişti şu an için geniş gelir mi bilmem ama oldukça büyük bir açık dünyası var diye hatırlıyorum. :D

Onun dışında 2000'li yıllardan Punisher oyununu öneririm. Manhunt 1-2 de olabilir. 25 to life diye bir oyun da var tps shooter zevkli oyundur. Hitman Contracts ya da Hitman Blood Money de olabilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :D

Razor02

Alıntı yapılan: Caner K. - 19 Eylül 2020, 06:37:32
devil may cry serisi var grafikler kötü gözükebilir ama pek umursayacağını sanmam denemelisin
Alıntı yapılan: Ranger. - 19 Eylül 2020, 23:47:07

Yıllar önce oynamıştım güzel oyundur hatırlattığın iyi oldu. :) O zaman açık dünyası çok geniş gelmişti şu an için geniş gelir mi bilmem ama oldukça büyük bir açık dünyası var diye hatırlıyorum. :D

Onun dışında 2000'li yıllardan Punisher oyununu öneririm. Manhunt 1-2 de olabilir. 25 to life diye bir oyun da var tps shooter zevkli oyundur. Hitman Contracts ya da Hitman Blood Money de olabilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :D

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar hepsine bakacağım. :)

mayob

Far Cry (2004)
Half-Life 2 (2004)

KamilPanpa37

Nostalji küçük ve saf çocukluğumuzda, tecrübesiz anılarımızda deneyim ettiğimizde tadından yenmeyecek seviyede lezzetli bir yemekti, çünkü o dönemdeki firmalar, şimdi adını bile hatırlamayacağımız bu serileri gerçekten para tutkusu ile değil aşk ve sevgi ile tasarlayıp biz oyunculara sunuyorlardı. Eminim benim gibi aşırı nostaljik tutkunu oyuncular varsa ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır.  :)

Call Of Duty 1 ve 2 (2003-2005)

Medal Of Honor: Pacific Assault (2004)

Fahrenheit indigo Prophecy  (2005)  ''Playstation exclusive kalitesinde o dönemde Pc'ye çok ender çıkacak yapımlardan''

True Crime: New York City (2005)

Constantine (2005)

Gun The Game (2005) ''İlk okul yıllarımda sınıf arkadaşımın önerisi ile oynamış olduğum western bir yapım, oynadığım dönemde atmosferi olsun açık dünyası olsun tek kelimeyle muazzamdı.

Sin Episodes Emergence (2006) ''Half Life tadında çok güzel bir Fps'dir

Made Man  (2006)

El Matador (2006)

The Godfather (2006) Aynı şekilde bunu da ilk okulda sınıf arkadaşımın önerisi ile oynamaya başlamıştım, hatta akşam okul çıkışında internet Kafe'ye gider bitirene kadar oynadığımızı hatırlıyorum.

Scarface The World İs Yours (2006) ''Gta Vice City'nin 80'lerde ki retro ortamına ve atmosferine doyamadıysan şiddetle tavsiye ederim''

Dreamfall: The Longest Journey (2006)

Tomb Raider legend (2006)

Mass Effect 1 (2007)

The Witcher 1 (2007)

Assassin's Creed 2 (2009)
Son düzenlenme: 20 Eylül 2020, 12:59:30 KamilPanpa37

Heleina

Yazılanlara ilave olarak Midnight Club serisini önerebilirim.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Razor02

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 20 Eylül 2020, 12:51:21
Nostalji küçük ve saf çocukluğumuzda, tecrübesiz anılarımızda deneyim ettiğimizde tadından yenmeyecek seviyede lezzetli bir yemekti, çünkü o dönemdeki firmalar, şimdi adını bile hatırlamayacağımız bu serileri gerçekten para tutkusu ile değil aşk ve sevgi ile tasarlayıp biz oyunculara sunuyorlardı. Eminim benim gibi aşırı nostaljik tutkunu oyuncular varsa ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır.  :)

Call Of Duty 1 ve 2 (2003-2005)

Medal Of Honor: Pacific Assault (2004)

Fahrenheit indigo Prophecy  (2005)  ''Playstation exclusive kalitesinde o dönemde Pc'ye çok ender çıkacak yapımlardan''

True Crime: New York City (2005)

Constantine (2005)

Gun The Game (2005) ''İlk okul yıllarımda sınıf arkadaşımın önerisi ile oynamış olduğum western bir yapım, oynadığım dönemde atmosferi olsun açık dünyası olsun tek kelimeyle muazzamdı.

Sin Episodes Emergence (2006) ''Half Life tadında çok güzel bir Fps'dir

Made Man  (2006)

El Matador (2006)

The Godfather (2006) Aynı şekilde bunu da ilk okulda sınıf arkadaşımın önerisi ile oynamaya başlamıştım, hatta akşam okul çıkışında internet Kafe'ye gider bitirene kadar oynadığımızı hatırlıyorum.

Scarface The World İs Yours (2006) ''Gta Vice City'nin 80'lerde ki retro ortamına ve atmosferine doyamadıysan şiddetle tavsiye ederim''

Dreamfall: The Longest Journey (2006)

Tomb Raider legend (2006)

Mass Effect 1 (2007)

The Witcher 1 (2007)

Assassin's Creed 2 (2009)

Bayağı bir geç cevap verdim ama CD olduğunu unutmuşum :D

True Crime: Streets of LA var. Bir ara oynamıştım ve fena değildi zevk almıştım. CD sayısına bak :) Hatta bu oyunda Snoop Dogg'un kilidini açıp ana karakterimiz olarak kullanabiliyorduk.

Son düzenlenme: 25 Eylül 2020, 00:59:18 Razor02

Anestezi

Güzel oyunlar önerilmiş, bunlardan bazılarını oynamıştım mesela Fahrenheit: Indigo Prophecy, Half-Life 2, Scarface: The World Is Yours, Call of Duty 1-2 gibi.

Bunlara ve diğer önerilere ek olarak şunları tavsiye edebilirim;

1-Obscure (2004) ve Obscure: The Aftermath (2007)

2-Silent Hill 2 (2001) Silent Hill 3 (2003) ve Silent Hill 4 (2004)

3-Mafia: The City of Lost Heaven (2002)

4-Driver: Parallel Lines (2006)

5-Need for Speed Underground (2003) ve Need for Speed Underground 2 (2004)

6-Jade Empire (2005) (Aslında Special Edition olarak geçiyor sanırım, o da 2007 yılında çıkmış)

7-Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006)

8-Alone in the Dark: The New Nightmare (2001)

9-Vampire: The Masquerade - Bloodlines (2004)

10-Commandos 2: Men of Courage (2001)
Son düzenlenme: 02 Ocak 2021, 01:20:54 Anestezi

KamilPanpa37

Bu konu ile ilgili güzel projelerim var arkadaşlar,  Özellikle ''Düşük sistem isteyen en efsane nostaljik oyunlar'' videosu ismindeki projemin editine başladım, kısmet olursa hem youtube kanalımda hem de bu sayfada paylaşacağım, ama şu an edit ve seslendirme kısmı biraz zahmetli olduğu için tamamlamam uzun bir zamanımı alacak , umarım ilginizi çekebilecek bir iş koyarım ortaya tek temennim bu.  :)

Impeccable

Burnout Paradise, Assassin's Creed(1-2-Brotherhood), Medal of Honor.

raoz

Güzel konuymuş neden geri kalmış anlamadım. Neyse hortlatalım bakalım:

Freedom Fighters, Sovyet Rusya'nın yıkılmayıp Amerika'yı işgali üzerinde bir tesisatçıdan kurtuluş örgütü liderine dönüştüğümüz bir oyun. Grafikler günümüze göre eski ve bazen ateş etme mekaniği yüzünden çıldırılabilir ama oynamaya değer bir oyundur kendisi, özellikle müzikleri çok müthiştir. Oyunun getirdiği diğer bayıcı etkenleri örtebilir derecededir bence.

Bilinmeyen Bey

2000 Yıllardamı Bilmiyorum Ama , Pirates of Carribean: At The World's End var. 3 Şahıs Kameralı , Dövüş Mekanikleri , Devil May Cry gibi Kılıçla Kombo Yapabiliyorsun , İstersen: Poker , Taş Kağıt Makas , 1v1 Filmden seçilen karakterle , İstersen Bölümleri Özel Karakterlerle (William , Tüm Captanlar , Herhangi bir NPC)

KamilPanpa37

En son The Sims serisi ile 15 adet kendi derlediğim ve zamanında deli gibi oynayıp bitirmiş olduğum kendi nostaljik oyunlarımın tanıtım kurgusunu tamamladım, normalde şu an hemen yayınlayabilirim ama halen beta'da, seslendirme aşamasında daha marjinal görülmesi için her oyunun kendi soundtrack müziklerini arka plana ekliyorum. Kafamda şu an bir kaç oyun daha var onlarında editini ve seslendirmesini yapıp en geç önümüzdeki ay şubat ayında youtube kanalımda ve Gtamulti forumunda paylaşmayı düşünüyorum, daha iyi olması için elimden geldikçe, bütün yaptığım içeriklere özen gösteriyorum.  :)
Son düzenlenme: 17 Ocak 2021, 12:48:25 KamilPanpa37