GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikoBellic

Ne kadar çok fazla trollerin oynadığı ve rolün bir noktadan sonra kesildiği sunucu olsa da, iyi dostlar edindiğim 2 sene boyunca adminlik yaptığım bir sunucuydu.

Jarveus

Alıntı yapılan: Rainy - 11 Ekim 2017, 00:02:03

rol ortamı güzel ara sıra etkinlikler oluyor  akıcı sunucu nereye gitsem birini görüyorum   ts ortamıda güzel  :polis:

TS ortamı , Admin kadrosu (1-2 üst yönetim hariç) mükemmel bir sunucu.Ortamda da low kesim kalmadı , rol yapılıyor yahu.Ama eksileri de yukarıda söylediğim gibi mevcut.İnşallah beğendiğim geliştiricilerden birisi olan Calderon görüp el atar.Boş eleştiri yapmam Calde :)

Peres

Açıldığından beri sadece hile/bug fixlenmesi yapıldı.Hiç yenilikçi bir sistem görülmedi.

Maginet

Servere çok fazla saldırı yapılıyor ve bunların sebebi adaletsizlik ve haksizlik olduğunu söylüyorlar bunlar hakkinda ne düşünüyorsunuz ne de olsa bir insan bu kadar süre boyunca durmadan DM yaparak sunucuyu oynanmaz hale getirmek. Cidden kötü şeyler yaşanmiş olmali servere oynamak icin girdim ve biraz para kazanabilmek icin meslek yapmak istedim TIRCILIK mesleğine o kadar yol yurudum meslek yapmak istiyordum fakat ecelimi bulmuş oldum. Çok fazla DM var serverde adminlerin bu konu hakkinda bir şeyler yapmasi lazim hic oynanmiyor çünku, umarim sorunu cozersiniz basarilar diliyorum.

pag

Alıntı yapılan: Maginet - 06 Aralık 2017, 13:52:51

Servere çok fazla saldırı yapılıyor ve bunların sebebi adaletsizlik ve haksizlik olduğunu söylüyorlar bunlar hakkinda ne düşünüyorsunuz ne de olsa bir insan bu kadar süre boyunca durmadan DM yaparak sunucuyu oynanmaz hale getirmek. Cidden kötü şeyler yaşanmiş olmali servere oynamak icin girdim ve biraz para kazanabilmek icin meslek yapmak istedim TIRCILIK mesleğine o kadar yol yurudum meslek yapmak istiyordum fakat ecelimi bulmuş oldum. Çok fazla DM var serverde adminlerin bu konu hakkinda bir şeyler yapmasi lazim hic oynanmiyor çünku, umarim sorunu cozersiniz basarilar diliyorum.

Haklısınız DM ciler yüzünden birçok kişi sunucuyu birakti (bende dahil),yetkililer bir cozum gelistirmeliler.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: NikoBellic - 04 Aralık 2017, 16:33:28

Ne kadar çok fazla trollerin oynadığı ve rolün bir noktadan sonra kesildiği sunucu olsa da, iyi dostlar edindiğim 2 sene boyunca adminlik yaptığım bir sunucuydu.

Serkan mıydın Feridun mu yahu? İsim tanıdık geliyor.

Alıntı yapılan: Peres - 05 Aralık 2017, 14:25:09

Açıldığından beri sadece hile/bug fixlenmesi yapıldı.Hiç yenilikçi bir sistem görülmedi.

Güncelleme konusunu takip ettin mi?

Alıntı yapılan: Maginet - 06 Aralık 2017, 13:52:51

Sunucuya yapılan saldırı muhabbetlerinin yalan olduğunu söylüyorum, uzun süredir sunucuya bir saldırı almadık.

Ne gibi bir şey yapmamızı bekliyorsunuz ki? Ceza süresini miktarını arttırdık, DM raporlarını öncelikli hale getirdik, silah sistemini rol üzerine olması için Çete/Aile'lere verdik, VIP silahlarını sınırlandırdık. Biraz da siz bir şeyler yapıp kanıt alıp şikayet açsanız olmaz mı? Daha rahat yardımcı oluruz   :polis:

Alıntı yapılan: Panars - 21 Kasım 2017, 15:28:21

Türkiyenin en iyi serveriydi, sunucunun haline bak, çok kötü durum online git gide düşüyor, revizyon gerekli. Başarılıar.

Haklılık payı var. Tek nedeni bu değil, Yeni Nesil Roleplay'in her zaman amacı Hard RP sunuculara oyuncu yetiştirmek oldu. Ama sistemlerin ilerlemesiyle oyuncu yetiştirme olayı biraz daha hızlı oldu, herkes Hard RP'lere geçti kısacası  :D :D

Leture

Oynayan insan teamspeak3 ortamı veya yılların emeği için oynuyor, başarılar  :polis:

Umut52!

Bir kere girim dedim kadın elinden Shoutgan ile çıktı sohbet edim derken Bunny yaparak ilerledi. :(

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: XecutioneRRR - 08 Aralık 2017, 14:05:06

Yeni güncelleme mi geliyooor. ? ? ? :hm:

Forumu takip edebilirsin  :D

Alıntı yapılan: Leture - 07 Aralık 2017, 17:59:16

Oynayan insan teamspeak3 ortamı veya yılların emeği için oynuyor, başarılar  :polis:

:evet:

Alıntı yapılan: Umut52! - 07 Aralık 2017, 22:33:39

Bir kere girim dedim kadın elinden Shoutgan ile çıktı sohbet edim derken Bunny yaparak ilerledi. :(

Önüne geçebileceğimiz önerileri yapabilirsin :maalesef:

kyreqtalous

"Hard RP'lere oyuncu geliştirme amacı." sunucunun sonunu getirdi gibi, 60-70 kişi takılıyoruz. 20 leveller MP5 ile adam tarıyor, şikayet açın diyorsunuz, gördüğünüz halde /zaman - /pagesize 20 yok diyorsunuz. :) Şikayet sisteminiz rezalet lâkin, oyunculardan anlıyorsunuz o konu çok iyi. :D
Adanalı diye birisi var, en güzel AR-GE'leri bile reddediyor adam.
Bu arada bu Berkant Reis diye birisi var o adam hep VIP takılıyor, bir insan nasıl bu kadar zengin olabilir? Bi' loglara baksanıza eskiden Furkan admin vardı belki beleşe VIP dağıtmıştır xD. Hiç sevmiyodum o admini.
Son düzenlenme: 14 Aralık 2017, 19:00:52 kyreqtalous
KYREQTALOUS

Myalis

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 14 Aralık 2017, 18:58:41

"Hard RP'lere oyuncu geliştirme amacı." sunucunun sonunu getirdi gibi, 60-70 kişi takılıyoruz. 20 leveller MP5 ile adam tarıyor, şikayet açın diyorsunuz, gördüğünüz halde /zaman - /pagesize 20 yok diyorsunuz. :) Şikayet sisteminiz rezalet lâkin, oyunculardan anlıyorsunuz o konu çok iyi. :D
Bu arada bu Berkant Reis diye birisi var o adam hep VIP takılıyor, bir insan nasıl bu kadar zengin olabilir? Bi' loglara baksanıza eskiden Furkan admin vardı belki beleşe VIP dağıtmıştır xD. Hiç sevmiyodum o admini.

Sen mahkemeye çıkınca bu adam anamı gibti hapse atın mı diyorsun? Şikayet edeceksen kanıtını alacaksın arkadaşım, kurallarda da zaman gerekli. /id ise karşıdaki kişi laglı mı, fps mi düşük onu belirlemek için. Pagesize de rol var mı, yok mu görmek için. Berkant Reis demişsin, bir defa VIP almak yetiyor. Süreler sınırsız. Adanalı isimli arkadaş, emin ol konuları sonuçlandırmadan önce developer ve yönetimin görüşünü alıyordur. Bütün bunları yazmadan önce varsa beynini kullanarak düşünebilirdin. 60 70 kişi olayı ise insanların okulları ve işlerinin olması, haftasonu uğra istersen  :kahkaha:

kyreqtalous

Alıntı yapılan: Myalis - 15 Aralık 2017, 09:38:21

Sen mahkemeye çıkınca bu adam anamı gibti hapse atın mı diyorsun? Şikayet edeceksen kanıtını alacaksın arkadaşım, kurallarda da zaman gerekli. /id ise karşıdaki kişi laglı mı, fps mi düşük onu belirlemek için. Pagesize de rol var mı, yok mu görmek için. Berkant Reis demişsin, bir defa VIP almak yetiyor. Süreler sınırsız. Adanalı isimli arkadaş, emin ol konuları sonuçlandırmadan önce developer ve yönetimin görüşünü alıyordur. Bütün bunları yazmadan önce varsa beynini kullanarak düşünebilirdin. 60 70 kişi olayı ise insanların okulları ve işlerinin olması, haftasonu uğra istersen  :kahkaha:
He yani sunucuda ölüm loglarına bakılamayacak kadar sisteminiz yok demek ki.  :yaramaz2:
NJ atanlardan, troll yapanlardan, dmcilerden geçilmiyor maşallah. Bugün rol yapmak için girdim adamın teki direk shotgun ile sıktı.  :uzgun:  :@  :@

KYREQTALOUS

Yeni Nesil

[2017/6/19 - 12:40:42] AdminKomutu: Furkan, Sheron Johnson (IP:94.123.230.91) kiþisinin VIP Levelini Yakut (1) yaptý.
[2017/6/24 - 23:17:57] AdminKomutu: Furkan, Chelsea Burthwell (IP:46.1.230.156) kiþisinin VIP Levelini Safir (2) yaptý.
[2017/6/25 - 4:26:10] AdminKomutu: Furkan, Ed Les (IP:88.253.6.134) kiþisinin VIP Levelini Yakut (1) yaptý.
[2017/7/8 - 12:48:19] AdminKomutu: Furkan, James Cummings (IP:95.7.255.193) kiþisinin VIP Levelini Safir (2) yaptý.
[2017/7/12 - 1:14:41] AdminKomutu: Furkan, Alex Collins (IP:176.41.254.25) kiþisinin VIP Levelini Elmas (3) yaptý.
[2017/9/11 - 16:11:26] AdminKomutu: Furkan, Scoot Sprayberry (IP:46.2.218.80) kiþisinin VIP Levelini Yakut (1) yaptý.
[2017/9/13 - 18:47:49] AdminKomutu: Furkan, Addy Morrison (IP:78.162.37.165) kiþisinin VIP Levelini Yakut (1) yaptý.
[2017/10/8 - 16:36:14] AdminKomutu: Furkan, Ropy Whitehood (IP:88.232.217.64) kiþisinin VIP Levelini Elmas (3) yaptý.

Yeni Nesil Roleplay içerisinde setvip.log'da Furkan'a ait tüm loglar. Sheron Johnson, kendisi Ömür(developer), test amaçlı veya maaşından dolayı almış olabilir, bunu da tam bilmiyorum. Alex Collins isimli Umut admine verilen VIP admin yıllık maaşıyla alındı, Ropy Whitehood ise eski Fehmi admin. Admin olduğu dönemde hesabını silip sıfırdan hesap açıp malvarlıklarını o hesabına aktarmamız gerekmişti. Addy Morrison ise, LSFMD içerisinde başarılarından dolayı(Polat onaylı) 60 günlük VIP kazanmıştı.

Bildiklerimi söyledim, diğerlerini bilmiyorum. Furkan'ın VIP'lik verdiği tüm hesapların son isimlerini buldum ve hiçbiri Berkant'ın hesabına çıkmıyor. Ha yaptı mı? Belki yaptı. Ama somut kanıtlarla gelin ki, biz de bir şeyler yapalım oldu mu?

Son düzenlenme: 16 Aralık 2017, 02:54:22 Eolo

Myalis

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 15 Aralık 2017, 20:55:58

Alıntı yapılan: Myalis - 15 Aralık 2017, 09:38:21

He yani sunucuda ölüm loglarına bakılamayacak kadar sisteminiz yok demek ki.  :yaramaz2:
NJ atanlardan, troll yapanlardan, dmcilerden geçilmiyor maşallah. Bugün rol yapmak için girdim adamın teki direk shotgun ile sıktı.  :uzgun:  :@  :@

Hayır, ölüm/öldürme loglarına bakılıyor. Ben nedense adamın teki shotgunla sıktı olayına inanmıyorum. 70 kişiye sıkmıyorda, sana mı sıkıyor?