GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay ~ Karakter Başvuruları Açıldı - beta-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 15 Ocak 2021, 15:23:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Ön Söz

Sunucumuzun temelleri 2019 yılının Ekim aylarında atılmaya başlandı, o süreçten itibaren oyun modu kodlandı. Sistemler son derece dinamik ve realistik biçimde tasarlandı. 2019 yılından beri aktif olan discord sunucumuzda gelişmelerimizi kayıt altında tuttuk ve sizlere sunduk, sunmaya devam ediyoruz. Herkesin bildiği üzere bu yola çıktığımızdan beri "klon sunucu, çalıntı sunucu, tutmayacak" gibi söylemlerde bulunuldu. Biz ise bunları görmezden gelerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve yaptığımıza inanıyoruz. Beta Roleplay projesi tamamen oyuncu memnuniyeti ve adaleti ile öne çıkan bir sunucudur. Yaklaşık 1 yıldır süregelen çalışmalar sonunda oyun modu bitirildi. Bu süreçte ise sunucumuz sürekli bakım modunda aktif bir biçimde işliyordu. Aslında bizi diğer sunucular arasından çıkarak olan etken bu. Çoğu sunucu sahibi bir günde düşünüp sunucu açıyor, az da olsa bir kitlesi var. Bu oynayan kitle sunucu kapandığında hüsrana uğruyor, çünkü sunucu sahibi insan emeğini hiçe sayarak sunucusunu kapatıp ortadan kayboluyor. Beta Roleplay projesi, admin ihtiyacı olmadan oyuncuların rol yapabileceği bir ortama zemin hazırlıyor.

Rol düzeni nasıl olacak ?

Hard konsept'de Başvurulu şekilde giriş sağlıyabileceğiniz bir Rol düzeni gerçekleştireceğiz, Servere yeni başlayan rol konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara da yardımcı olacağız, Yapılan kural ihlallerine haksızlıklara göz yummayacağız, Hiç bir şekilde AP yapılmayıp rol ortamı oluşturmaya çalışacağız sizlere en iyi şekilde Roleplay zevkini yaşatmak için ne elimizden gelirse yapıp sıkılmayacağınız bir sunucu olucak.

Server ne zaman açılıcak ?

Öncelikle forumumuzu ön planda ilk açacağız ve forumu aktif tutmaya özen göstereceğiz, çok kısa bir sürede ise sunucu modunu iyileştirme ve geliştirme işleri tam tamına bittiğinde aktif edip, sizlere güzel roller döndürebileceğiniz bir yer yapacağız.
Son düzenlenme: 30 Ocak 2021, 03:24:54 Belkide Gameover
bloodsucker

$moked

Tutmaz, konu düzensiz. Kurucu bir şey bilmiyor, aldığı vdsler en sonunda Rina RP'da afk atmak için kullanılıyor.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: $moked - 15 Ocak 2021, 15:26:03
Tutmaz, konu düzensiz. Kurucu bir şey bilmiyor, aldığı vdsler en sonunda Rina RP'da afk atmak için kullanılıyor.
Yorumunuz için teşekkürler her türlü eleştiriye açığız, VDS Oyun sunucusu için alındı başka bir yerde kullanılmak için değil, bilgisiz bir insan değilim bilgimiz var geliştirmeleri discord adresimizden takip edebilirsiniz.

bloodsucker

DracDonix

Neden Beta RP? Geleceği olmayan bir sunucu.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Ocak 2021, 16:41:37
Neden Beta RP? Geleceği olmayan bir sunucu.
Yorumunuz için teşekkürler ancak, sunucu acılacağı zaman büyük paralar harcandı para sorunumuz kesinlikle yok admin ekibinde bir sorun çıkmayacağına eminiz hepimiz uzun yıllardır arkadaşlık yapmış insanlarız bilgisiz bir insanda değiliz.

bloodsucker

Wreed

Bu dönemde sunucu açıp ayakta tutmak, piyango ödülünün çıkması kadar zor. Yetkili kadrosu tecrübesiz, 10-15 saniye discord sunucunuzda bulunmam kötü bir imaj çizmeniz için yeterli oldu. Başarılar dilerim.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Wreed - 15 Ocak 2021, 17:39:19
Bu dönemde sunucu açıp ayakta tutmak, piyango ödülünün çıkması kadar zor. Yetkili kadrosu tecrübesiz, 10-15 saniye discord sunucunuzda bulunmam kötü bir imaj çizmeniz için yeterli oldu. Başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkürler dostum, biz 100 200 300 kişilik oyuncu olsun para kazanalım ap yapalım diye açmadık serveri 20 kişi olsa bile Rol dönsün yeterli tek istediğimiz milleti eğlendirmek güzel rol zevki yaşatmak iyi forumlar.

bloodsucker

AdemTR

Senin yoluna engel çıkanlara kulak asma yolunda devam et ,gün gelecek bu yorumlara gülünecek zamanlarda gelecek.Bu adamı tanıyorum yaptımı yapar.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: AdemTR - 15 Ocak 2021, 18:12:22
Senin yoluna engel çıkanlara kulak asma yolunda devam et ,gün gelecek bu yorumlara gülünecek zamanlarda gelecek.Bu adamı tanıyorum yaptımı yapar.
Teşekkürler değerli yorumun için. :)

bloodsucker

Katya

Başarılar dilerim konuyu biraz daha göze hitap edecek hale getirebilirsiniz.

fameous

Başarılar dilemek isterdim fakat, kaç kere açıp kapattın. Bi ara Unique Modu paylaşıldığında SQL sıfırlamadan Hakan Unique'ın DCsinde karakterleriniz bu sunucuda silinmedi diye user çekmeye çalışıyordun. :D

fameous#5072

diogenes

uzun soluklu bir sunucuya benzemiyorsunuz. açılabilirse 1 hafta zor dayanır

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Efsun - 15 Ocak 2021, 18:42:06
İletilerinizi tek bir ileti altında toplamanız gerekmekte.
Dikkate alacağım dediğinizi teşekkürler.

Alıntı yapılan: Katya - 15 Ocak 2021, 23:04:27
Başarılar dilerim konuyu biraz daha göze hitap edecek hale getirebilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler, daha güzel hoş hale getirmeye çalışacağım öneriniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: fameous - 16 Ocak 2021, 15:22:25
Başarılar dilemek isterdim fakat, kaç kere açıp kapattın. Bi ara Unique Modu paylaşıldığında SQL sıfırlamadan Hakan Unique'ın DCsinde karakterleriniz bu sunucuda silinmedi diye user çekmeye çalışıyordun. :D
Öyle birşey olmuştu fakat onları geride bırakıp baştan işi ele aldık Yönetim'de herkesin bir görevi var o görevi yapıyor herkes başı boş olmuyoruz çalışıp uğraşıyoruz yorumunuz için teşekkürler:)

Alıntı yapılan: diogenes - 16 Ocak 2021, 15:28:43
uzun soluklu bir sunucuya benzemiyorsunuz. açılabilirse 1 hafta zor dayanır
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum, böyle birşeyin olması şuan imkansız neden denirse bunun için bir para miktarı harcandı hemde ortada bir uğraş emek var böyle birşeyi düşünmüyoruz, yönetimde olanlar da başı boş insan değil hepsinin bir görevi var olgun insanlarız ne AP'ye göz yummayacağız kesinlikle öyle bir şey olmıyıcak ve Log'lar 7/24 tutulup bakılıcak Oyuncularımıza güzel bir sunucu yapacağımıza inanıyorum iyi forumlar dilerim.

bloodsucker

TheMertcaN

Açık konuşayım, tutacağınıza inanmıyorum ve ekibiniz çöp. Açılsanız bile 1 hafta sonra(1 hafta bile olmayabilir) kapanacaksınız ve belirli sunucularda VDS'i afk için kullanacaksınız. Yorum yazmam bile sizin için bir prim kaynağı. İyi günler.

Gang shit no lame shit

baum224

Sunucu daha öncede açılmayı denediler fakat öncekinde doğru düzgün bir ekip yoktu şimdi ekip çok sağlam gibi duruyor sadece oyun modundan emin değilim fakat web site gibi şeyleri mükemmel olmuş başarılar.

to greatest marina reborn