GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay ~ Karakter Başvuruları Açıldı - beta-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 15 Ocak 2021, 15:23:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 16 Ocak 2021, 16:27:12
Açık konuşayım, tutacağınıza inanmıyorum ve ekibiniz çöp. Açılsanız bile 1 hafta sonra(1 hafta bile olmayabilir) kapanacaksınız ve belirli sunucularda VDS'i afk için kullanacaksınız. Yorum yazmam bile sizin için bir prim kaynağı. İyi günler.
Yorum için teşekkürler, öncelikle ekibimiz son hızla çalışmalarını sürdürüyor ve bilgisiz bir insan değiliz bunca emek sonucu kapatmayı planlamıyoruz, VDS'yi AFK Bırakmak için alınmadı Sunucu için alındı,

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 16 Ocak 2021, 16:49:16
Sunucu daha öncede açılmayı denediler fakat öncekinde doğru düzgün bir ekip yoktu şimdi ekip çok sağlam gibi duruyor sadece oyun modundan emin değilim fakat web site gibi şeyleri mükemmel olmuş başarılar.
Yorum için teşekkürler, detaylı bilgileri discord adresimizden öğrenebilirsiniz.

bloodsucker

Belkide Gameover

Merhaba, Şuanda forum'umuz %90 bitmiş durumda forum açılış tarihi 19.01.2021'de akşam 20:00'da forum açılışımızı yapacağız.

Son düzenlenme: 16 Ocak 2021, 18:02:07 Belkide Gameover
bloodsucker

AdemTR

Sunucu yönetiminde bulunmaktayım. Diğer sunucular ile karıştırılmamalıdır çok farklı sistemlerle rollerin üst düzeyde tutulacağı bir sunucu olacaktır.

baum224

Alıntı yapılan: AdemTR - 16 Ocak 2021, 20:07:30
Sunucu yönetiminde bulunmaktayım. Diğer sunucular ile karıştırılmamalıdır çok farklı sistemlerle rollerin üst düzeyde tutulacağı bir sunucu olacaktır.
Diğer sunucuları neden kötülediniz? Ortada belli bir proje yok hemde bunu siz değil userler belirler.

to greatest marina reborn

Alperen18

Sadece sunucunun geçmişine bakarsak zaten tutmayacağını anlıyoruz...

Web developeriniz çok profesyonelmiş  :kahkaha:

AdemTR

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 17 Ocak 2021, 14:58:27

Geçmiş çöplükten ibarettir ve bunun sürekli kalacağına anlamına gelmez. Anlama gelirse ise önyargıdan ibarettir.

Alperen18

Alıntı yapılan: AdemTR - 17 Ocak 2021, 15:58:04
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 17 Ocak 2021, 14:58:27

Geçmiş çöplükten ibarettir ve bunun sürekli kalacağına anlamına gelmez. Anlama gelirse ise önyargıdan ibarettir.

İlk görünüm her zaman önemlidir kendinizi nasıl tanıtırsanız öyle kalırsınız  , en azından sunucu ismi değiştirseydiniz inatla çabalıyorsunuz emekleriniz boşa gideceği aşikar...

diogenes

ikide bir "çok para harcadık, para yatırıldı, para, para" sözlerini kullanmanız bayık geliyor. bildiğiniz gibi yönetim kadrosu, sistemler ve rol işleyişine bakılıyor. ne kadar para yatırıldıya bakılmıyor. umarım yanlış anlamazsınız.

AdemTR

İsim geçmişi hataları olabilir. Kişinin geçmişini ben de biliyorum ama kendisi başarmayı bir yere varmayı çok istiyor, en azından bu konuda hırslı. Sunucu için şu kadar para yatırdık şu kadar yaptık falan demiyoruz. Elbette sunucu açmak sermaye gerektiriyor ki bu para konusunun geçmesi söz konusu olmayacaktır. Şahsi olarak ayda 6 bin civarı kazandığım bütçemle rahatlıkla sunucuda eksik olan desteği sunabiliyorum.  Ek olarak sunucu da oyuncuların istediği şekilde roleplay ve istenildiği düzey sistemler yaratılacak.

Coiner

Konudan bağımsız & kavga içerikli iletiler silinmiştir. Konuyu amacından saptırmamaya özen gösterelim.

Coiner    

kumite

haroldjackson

Alıntı yapılan: Wreed - 15 Ocak 2021, 17:39:19
Bu dönemde sunucu açıp ayakta tutmak, piyango ödülünün çıkması kadar zor. Yetkili kadrosu tecrübesiz, 10-15 saniye discord sunucunuzda bulunmam kötü bir imaj çizmeniz için yeterli oldu. Başarılar dilerim.

imza kalemle atılır

Bilinmeyen Bey

Başarılar Dilerim. Kolay Gelsin , Eliniz Dert Görmesin diyelim :)

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: dreamer - 17 Ocak 2021, 20:43:17
vasat tanıtım.
Yorum için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 17 Ocak 2021, 22:44:10
Başarılar Dilerim. Kolay Gelsin , Eliniz Dert Görmesin diyelim :)
Teşekkür ederiz :)) iyi forumlar dilerim.

bloodsucker

Belkide Gameover

Helper başvuruları açıldı, linkte bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurarak başvurunuzu oluşturabilirsiniz. https://www.beta-roleplay.com/basvuru/  (Son başvuru tarihi:  20.01.2021  18:00)

Web Hosting - VDS - Ddostech firmasından alınmıştır bizlere sağladıkları kaliteli VDS ve Web Hosting için hepsine teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar.
Son düzenlenme: 18 Ocak 2021, 01:46:07 Belkide Gameover
bloodsucker