GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackside Roleplay - www.blackside-roleplay.com

Başlatan $moked, 19 Ocak 2021, 20:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

$moked

Alıntı yapılan: Alp. - 20 Ocak 2021, 13:18:19
Lütfen 24 saat içerisinde bir logo ekleyin, ayrıca sizi temsil edecek olan ya bir aktif IP adresi, ya TS3 ya da bir web sitesi ekleyin.
Logo ekledim, web adresimizi de ekledim fakat site bakımda olduğu için tasarım bulunmuyor.

baum224

Alıntı yapılan: $moked - 20 Ocak 2021, 16:06:30
Lütfen 24 saat içerisinde bir logo ekleyin, ayrıca sizi temsil edecek olan ya bir aktif IP adresi, ya TS3 ya da bir web sitesi ekleyin.
Logo ekledim, web adresimizi de ekledim fakat site bakımda olduğu için tasarım bulunmuyor.

Açıkçası moderatörü kandırma güzel fakat bu dolandırıcılığa girer.

to greatest marina reborn

$moked

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 20 Ocak 2021, 16:25:00
cöp

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 20 Ocak 2021, 16:29:27
Alıntı yapılan: $moked - 20 Ocak 2021, 16:06:30

Açıkçası moderatörü kandırma güzel fakat bu dolandırıcılığa girer.
Kandırmıyorum, bir alakamda yok. Web bende olmadığı için bilmiyorum sadece bakımda olduğunu biliyorum.

Alp.

www.blackside-roleplay.info domain sahibi bu ekipte bulunmadığını belirtmekte ve bu domain ile konu açılmasını onaylamadığından ötürü 24 saat içerisinde tanıtımınızdaki web sitesini değiştirin.

$moked

Alıntı yapılan: Alp. - 20 Ocak 2021, 16:34:15
www.blackside-roleplay.info domain sahibi bu ekipte bulunmadığını belirtmekte ve bu domain ile konu açılmasını onaylamadığından ötürü 24 saat içerisinde tanıtımınızdaki web sitesini değiştirin.
Yakın zamanda yeni bir domain alınacak, İP adreside paylaşılacaktır.

baum224

Alıntı yapılan: $moked - 20 Ocak 2021, 16:38:33
Alıntı yapılan: Alp. - 20 Ocak 2021, 16:34:15
Yakın zamanda yeni bir domain alınacak, İP adreside paylaşılacaktır.
Yakın zamanda değil 24 saat içersinde alınması gerekiyor reis senle bir uğraşım yok şarax çok ayıp etti.

to greatest marina reborn

AdemTR

Herkes belli bir noktadan başlar gün gelir en büyük sunucu olabilir her şey emekle isteyerek olur,başarılar dilerim.

RaideNN

Arkadaşlar sizin kişisel sorunlarınız yüzünden bu tanıtım konusu trende çıkmak zorunda değil eğer ki aranızdaki sorunları çözmeyi bilmiyorsanız gelip sunucu sahibi olan adamı eleştirin daha iyi olur boş ve karalama kampanyası yapmaktan vazgeçin burası forum kavga etme yeri değil başka mecralar üzerinde halledin sorunlarınızı
Son düzenlenme: 20 Ocak 2021, 17:55:36 Alp.

Alp.

Israrla anlamsız ve hiçbir sonuca ulaşmayacak tartışmaların devamı halinde cezalar dağıtılacak.
Son düzenlenme: 20 Ocak 2021, 17:58:59 Alp.

$moked

Alıntı yapılan: AdemTR - 20 Ocak 2021, 17:17:15
Herkes belli bir noktadan başlar gün gelir en büyük sunucu olabilir her şey emekle isteyerek olur,başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: RaideNN - 20 Ocak 2021, 17:41:00
Arkadaşlar sizin kişisel sorunlarınız yüzünden bu tanıtım konusu trende çıkmak zorunda değil eğer ki aranızdaki sorunları çözmeyi bilmiyorsanız gelip sunucu sahibi olan adamı eleştirin daha iyi olur boş ve karalama kampanyası yapmaktan vazgeçin burası forum kavga etme yeri değil başka mecralar üzerinde halledin sorunlarınızı
Haklı konuşuyorsun Emre.

merddz

Tutmasını geçtim, ayakta durması imkansız. Yönetim kadrosu DM+Hilecilerden geçilmiyor. Oyuncuları küfür ederek banlıyorlar.. Değişik cidden fotoğrafı atmak isterdim ancak özel mesaj paylaşımı yasak..
Tutmaz.

birazcik pawn birazcik web iste

Bilinmeyen Bey

Bakımda Olması Üzücü Oldu. Şahsen Sunucu'nun Az birşeyi var gibi gözüküyor. Ek Olarak Discord'a Katılma Amaçlı Sistemleri görmek biraz kazık gözüküyor. Sonuçta Sizi Seçmemizin amaçı (Eğer Sevdiysek ve burda oynamak istiyorsa) sizin diğer sunuculardan farklılıklarınız , aktifliğiniz , güçünüz , server modunuzdur. Ancak Bunların Sadece 1'i dışında diğerleri Discord'a bağlanmıştır. En Azından Elinizde Birşey olmalı değil mi? Yani Şuan Bu Post 1 gün önce. En azından sunucu bakımda olmasına rağmen üzerinde azda olsa çalışmanız vardır değil mi? Var ise Lütfen Onuda Ekleyin :)  :serefe:  :kalp:  :tr:

nikobernoo

Alıntı yapılan: $moked - 20 Ocak 2021, 16:03:11
Yenemezler, yönetim başında değilim. Destek amaçlı konuyu açtım, sunucuda yetkiliyim.

"Tanıtım konularını yalnızca ilgili sunucunun sahibi veya kurucusu açabilir. Ekip üyelerinin tanıtım konusu açması yasaktır." Konuyu sunucu sahibine devretmelisin, yoksa konu muhtemelen kaldırılacak.
Son düzenlenme: 21 Ocak 2021, 03:28:27 Provazano

haroldjackson

Konu sahibini tanımıyorum ama eğer kadro için de Gavria varsa sunucudan pek ümidim yok başarılar.

imza kalemle atılır

$moked

Alıntı yapılan: Kaizenn - 21 Ocak 2021, 03:48:40
Konu sahibini tanımıyorum ama eğer kadro için de Gavria varsa sunucudan pek ümidim yok başarılar.
Gavria değil, Gaviria.

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 20 Ocak 2021, 21:43:15
Bakımda Olması Üzücü Oldu. Şahsen Sunucu'nun Az birşeyi var gibi gözüküyor. Ek Olarak Discord'a Katılma Amaçlı Sistemleri görmek biraz kazık gözüküyor. Sonuçta Sizi Seçmemizin amaçı (Eğer Sevdiysek ve burda oynamak istiyorsa) sizin diğer sunuculardan farklılıklarınız , aktifliğiniz , güçünüz , server modunuzdur. Ancak Bunların Sadece 1'i dışında diğerleri Discord'a bağlanmıştır. En Azından Elinizde Birşey olmalı değil mi? Yani Şuan Bu Post 1 gün önce. En azından sunucu bakımda olmasına rağmen üzerinde azda olsa çalışmanız vardır değil mi? Var ise Lütfen Onuda Ekleyin :)  :serefe:  :kalp:  :tr:
Ekleyeceğiz, yorumun için teşekkürler.