GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay v3 - Gamemode, SQL

Başlatan Rubiaceae, 24 Ocak 2021, 02:03:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rubiaceae

Merhabalar.
Üç haftada sıfırdan başlayarak geliştirdiğimiz Vinewood'un V3#Again etiketli oyun modu tarafımca paylaşıma açılmıştır. Oyun modunun büyük bir bölümünü kendim sıfırdan geliştirdim, buna ek olarak son bir-iki haftalık süreçte Glorfin(wvunder) aramıza katılarak geliştirmede yardımcı olmuştur.

PAWN'a biraz hakim herkesin rahatlıkla geliştirebileceği, aşırı sade ve temiz oyun modudur. Oyun modu ile ilgili teknik destek verilmeyecektir. Kendinizi geliştirmeniz ve bundan sonrası için düzgün bir oyun modu ile projelerinizi hayata geçirmeniz dileğiyle.

Bizden bu kadar, respect.

https://github.com/ziyacivan/vw.gm (Veritabanı dosyası içerisindedir.)

VW:Roleplay

dreamz

Public Test başvurumu yollamıştım, bunu görünce çok üzüldüm. Kısa süre içerisinde bu kadar başarılı şeyler yapıp devamını getirememeniz çok üzdü. Ama emeğinize sağlık.

Belkide Gameover

Temiz mod kullanan arkadaşlara başarılar dilerim modun paylaşılması üzdü.

bloodsucker

S W E S T

Paylaşım için teşekkürler discord üzerinden takip ettiğim bir projeydi paylaşılmasına üzüldüm.

Glorfin

Kullanmak isteyenler için gayet iyi bir mod. Birkaç unutulmuş sistem var, onun dışında kemiklerinden damarlarına kadar hazır. Kullananlara bol şans. Respect :pc:

sharax

Paylaşım için teşekkürler.
Son düzenlenme: 09 Eylül 2021, 11:31:40 sharax

Bilinmeyen Bey

Mod Kaliteliye benziyor , İconda Beni Benden Aldı. Helal Olsun :helal:

Daxy

Klon sunucular, bilgisiz olan kişiler kafa atarak konuya zıpladı. Sizden ricamdır arkadaşlar böyle emek verilen modları paylaşmayın, bilmeyen kişiler sunucu açıyor ve asıl emek veren kişilerin sunucusu tutmuyor. Emek vermeyen kişilerin sunucusu oynanıyor.

Milli Savunma Üniversitesi

laéx

Modun paylaşılması kötü olmuş. Moda hiç bakmadım fakat emek verilen her mod güzeldir. Yorumlara bakilirsada büyük emek var modda. Keşke paylaşmasaydınız şu platforma değmez.

RaideNN

İyi yapmışsın ziya abi güzel mod geliştirme yapılırsa çoğu kişinin işine yarar

Goddew

Rubiaceae

Sawyer

proje gizlenmiş veya kaldırılmış kilit/arşiv

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.