GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay İndexi - Gerçekler İçin Hazırmısın?

Başlatan Alperen18, 26 Ocak 2021, 23:33:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alperen18

Merhabalar daha önceden "Beta Roleplay" adlı sunucuda web developer olarak hizmet verdim ancak sunucu sahibi arkamızdan kirli işler gerçekleştirdiği için sunucudan ayrıldık , ancak hala sunucuda emeğim mevcuttur bu emeğin haybeye gitmesini istemedim bu yüzden aşağıda "Beta Roleplay" sunucusunun aktif indexini paylaşıyorum kullananlara başarılar dilerim.

İndirme Linki :
https://dosya.co/540hndswzo0g/beta-roleplay.com.rar.html

Virustotal:
https://www.virustotal.com/gui/file/5aba8ed3e0d14949b5fd33d69beebbc9d7b4e76676cf169d83d5f50beddba1b4/detection

Son düzenlenme: 27 Ocak 2021, 00:26:23 Alperen Olgun

haroldjackson

imza kalemle atılır

younga

ctrl+u yapınca gözüküyor zaten niye paylaştın anlamadım

Alperen18

Alıntı yapılan: younga - 26 Ocak 2021, 23:50:07
Tema kodlarını incelemeden yorum yapmayın , CTRL+U ile gözüken kodlarla paylaşılan kodları bir karşılaştırın derim

MarkosGazanfer

Ben joji öncellikle kardeş sana 5 dakikadir kesintisiz gülüyorum :D
https://beta-roleplay.com/ ctrl + u yap bakiyim tüm kaynak kodlarını ayrı .css ve .js olarak kodlamadan index.php üzerine yapmışım yani paylaşmak bu mu :D Ctrl + u yapıp herkes çekebilir yazık kafana kardeşim ve o web developer yazısı sana fazla gelmiş. Birde sunucu üzerine hala emeğim falan var tiyatrocu flan mısın la sen :D

younga

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 26 Ocak 2021, 23:51:48
Alıntı yapılan: younga - 26 Ocak 2021, 23:50:07
Tema kodlarını incelemeden yorum yapmayın , CTRL+U ile gözüken kodlarla paylaşılan kodları bir karşılaştırın derim
tamamda herkes görebiliyor zaten bunu niye paylaştın onu anlamadım

Belkide Gameover

yazık yazık şuan discordda tüm yönetim ekibi olarak odada gülüyoruz sana saDF::ASDf: :D :D :D

bloodsucker

Alperen18

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 26 Ocak 2021, 23:56:08
yazık yazık şuan discordda tüm yönetim ekibi olarak odada gülüyoruz sana saDF::ASDf: :D :D :D
:kahkaha2:
Son düzenlenme: 26 Ocak 2021, 23:59:34 Alperen Olgun

younga

herkesin bulabileceği bir şeyi paylaşmış olmak için paylaşmışsın, gereksiz. tamam yönetim ekibine kinlisin beni ilgilendirmez ama bunun yerine hayatta kendini geliştirip daha iyi yerlere gelmeye uğraşmalısın

Coiner

Konudan bağımsız, kavga ve özel mesaj paylaşımı içeren iletiler silinmiş olup uyarılar yapılmıştır. İleti atarken kurallar çerçevesinde atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

+

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Paylaştığınız sistemlerin en az 1 (Bir) fotoğrafını konu içerisine koymalısınız.

24 saat içerisinde konuyu kurallara uygun olacak şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Coiner    

Alperen18

Alıntı yapılan: Coiner - 27 Ocak 2021, 00:23:58
Konudan bağımsız, kavga ve özel mesaj paylaşımı içeren iletiler silinmiş olup uyarılar yapılmıştır. İleti atarken kurallar çerçevesinde atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

+

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Paylaştığınız sistemlerin en az 1 (Bir) fotoğrafını konu içerisine koymalısınız.

24 saat içerisinde konuyu kurallara uygun olacak şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Konu düzenlendi.

Efsun

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 26 Ocak 2021, 23:56:08
Evet, sizin gibi kurucular yüzünden samp bitiyor. Nedir şu bir yanita bruh, saDF::ASDf yazmak?

$moked

Sunucuda bir emeğin yoktu ki, Alperen. Eski kadro'da ben ve cartel'de vardı. Sadece bir index editleyip vermiştin adamlara, insanların emeklerini çalıp paylaşman üzücü.

Alperen18

Alıntı yapılan: $moked - 27 Ocak 2021, 11:53:56
Sunucuda bir emeğin yoktu ki, Alperen. Eski kadro'da ben ve cartel'de vardı. Sadece bir index editleyip vermiştin adamlara, insanların emeklerini çalıp paylaşman üzücü.
Kimsenin emeği çalınmadı hocam , şahıslarla  birlikte çalıştığım  dönemimde @Furkanulas modunu çalmaya çalıştılar , yaptıklarım  sadece bir paylaşım ve beni emek hırsızı olarak görüyorsunuz yinede teşekkürler  :helal:
Son düzenlenme: 27 Ocak 2021, 17:46:32 Alperen Olgun

gorkembaba

Milleti Kullanıp engelleyen birisi iyi oldu : D