GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Call of Duty: San Andreas

Başlatan Call of Duty San Andreas, 27 Ocak 2021, 01:28:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Call of Duty San Andreas

Sunucu Trailerı

Sunucu Hakkında

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Call of Duty modunu bugün burada ilk kez tanıtıyoruz.
Amacımız yabancılar tarafından çok sevilen Call of Duty oyun modunu Türk SA-MP kitlesine dahil etmektir. Bununla birlikte yabancı  oyuncu kitlesini de sunucumuza aşılamak istiyoruz, bu isteğimizi gerçekleştirmek için ise oyun moduna Türkçe ve İngilizce dil seçeneği ekledik.

Kullandığımız oyun modu ve maplerimiz sıfırdan tasarlanıyor.
Bu sunucunun oyun modundan ziyade güzel bir ortam kurabileceğiniz ve boş zamanlarınızda arkadaşlarınız ile eğlenebileceğiniz bir yer olmasını diliyoruz.

Sistemler Hakkında

Oyun modunda kendimizin sıfırdan geliştirdiği bir çok sistem mevcut. Sistemler Call of Duty sunucularına göre baz alınarak tasarlandı. Bu sistemlerden bazılarını ikinci yorum kısmında paylaştık.

İletişim

Sunucu IP: 45.145.227.10 (BAKIM)

Bölge Ele Geçirme

Bölge ele geçirme sistemi ile resimde gördüğünüz türde yerleri ele geçirebilirsiniz. Bir bölgeyi ele geçirirseniz bölgenin haritada rengi takımınız rengini alır ve score kazanırsınız.
Bir bölgeyi ele geçirmek 20 saniye sürmektedir. Bölgeyi ele geçirmek için sabit durmalısınız ve hayatta kalmalısınız.
Her bölgede kazanacağınız score bölgeye göre değişebilir.

Özel Skinler

Sunucumuzda özel skinler kullanıyoruz, her takımın kendine ait özel skini mevcut. Örnek olarak resimde Türkiye, France ve Germany adlı takıma ait özel skinleri görmektesiniz.

Sınıf / Class Sistemi

Sınıf veya rütbe sistemi olarak geçen bu sistemde, mevcut score ile altta resimde gördüğünüz sınıflardan birine girebilirsiniz. Her sınıfın kendine ait özel komutları ve silahları mevcut.

Özel Araçlar

Sunucumuzda çeşitli türde araçlar mevcut bunlardan iki tanesini alttaki resimde görebilirsiniz.
Resimde gördüğünüz Yosemite model araç sunucumuzda uçaksavar olarak geçmektedir. Havada yakaladığı uçaklara roket atabilme özelliği mevcut.
Rustler model uçak sunucumuzda hava saldırısı yapabilmektedir, Y tuşuna bastığınızde yere bomba atma özelliği mevcut.

Base Mapleri

Sunucumuzda ana takımların özel bölgeleri mevcut, bu bölgelerde araçlar ve bazı çeşitli sistemlere ulaşabilirsiniz. Bu bölgeler ele geçirilemez.

Envanter Sistemi

Sunucumuzda envanter sistemi kullanmaktayız.
Bu sistem sayesinde rahat bir şekilde eşyalarınızı kullanabilirsiniz.

Yaralanma Sistemi

Sunucumuzda yaralanma sistemi mevcut.
Bu sistem sayesinde ilk vurulduğunuz zaman yaralı konumuna düşeceksiniz. Eğer resimde gördüğünüz şekilde yaralı konumuna düştüyseniz, 15 saniye içerisinde Sıhhiye sınıfından birisi sizi kurtarabilir.

Squad Sistemi

Squad sistemi ile kendinize bir takım oluşturabilirsiniz.
Takımınıza üyeler alabilir ve rütbelerini yönetebilirsiniz.
Bunlarla birlikte daha bir çok özellik gelecektir.

Yabancı Dil Seçeneği

Sunucumuzda Türkce ve İngilizce dil seçeneği mevcut.
Örnek olarak İngilizce'yi seçtiğinizde sunucudaki tüm sistemlerin uyarıları ve açıklamaları size İngilizce olarak görünecektir.
İleri zamanlarda yabancı oyuncuları da aramızda görmek istiyoruz.

Anti Aircraft Sistemi

Anti Aircraft yani Uçaksavar sistemi otomatik olarak takımızın ana bölgesinden geçen savaş uçaklarına hedef alır ve ateş ederek savunma sağlar.

Son düzenlenme: 06 Şubat 2021, 20:18:40 Call of Duty San Andreas

alamora

dillimore founder.

baum224

Öncelikle tanıtım çok eksik ayrıca discord harici bir link yok yani tanıtım kurallarına aykırı bir şekilde açılmış bir konu onun dışında discord'a girdiğimizde botlar ile karşılaşıyoruz yani discord'a token basmışlar galiba üstelik kendilerine özgün bir çalışmada değil yani kısacası dışardan bakılırsa tutmaz.

to greatest marina reborn

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 27 Ocak 2021, 02:11:12
Öncelikle tanıtım çok eksik ayrıca discord harici bir link yok yani tanıtım kurallarına aykırı bir şekilde açılmış bir konu onun dışında discord'a girdiğimizde botlar ile karşılaşıyoruz yani discord'a token basmışlar galiba üstelik kendilerine özgün bir çalışmada değil yani kısacası dışardan bakılırsa tutmaz.

Tanıtımı biraz sade tuttuk aşırı yazılacak bir şey olmadığı için. Website şuanda bakımda olduğu için link bırakmadık fakat alan adımız mevcut. Discord sunucumuzda da bot felan yok önceki projeden kalan kişiler onlar ve çalışma tamamen bize ait bunu zaten zamanla görürsün.

Efsun

Ne bu? herkese tutmaz etmez sana tutmaz diyince çıldırıyorsun? ((Başarilar kardeşim inşallah tutar))

$moked

Krozfayer

Alp.

Lütfen 24 saat içerisinde bir logo ve 7 gün içerisinde ya geçerli bir web sitesi ya sunucunuzun barındığı aktif bir IP adresi ya da bir TS3 referansı ekleyin.

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: Alp. - 27 Ocak 2021, 13:27:31
Lütfen 24 saat içerisinde bir logo ve 7 gün içerisinde ya geçerli bir web sitesi ya sunucunuzun barındığı aktif bir IP adresi ya da bir TS3 referansı ekleyin.

Teşekkürler halledicez.

Alıntı yapılan: Krozfayer - 27 Ocak 2021, 13:20:20
Başarılar

Alıntı yapılan: $moked - 27 Ocak 2021, 11:55:40
Başarılar dilerim.

Alıntı yapılan: alamora - 27 Ocak 2021, 01:45:22
tutacak bu bir vurgun!

Alıntı yapılan: Efsun - 27 Ocak 2021, 10:17:37
Ne bu? herkese tutmaz etmez sana tutmaz diyince çıldırıyorsun? ((Başarilar kardeşim inşallah tutar))

Yorumlar için teşekkürler.

Alperen18

Öncellikle kenzy sen ve senin gibi aynı fikirde düşünen diğer arkadaşlar içinde bu açıklamayı yapalım ; en başta bu ve buna benzer insanlara aldırış etmeyin SAMP platformu biliyorsunuzdur Hırsız Polis sunucuları eskisi gibi kullanılmıyor 10 - 20 kişiyi gören sunucu sahipleri sunucusunun tuttuğuna inanıyor artık öyle bir durumdayız ki Freeroam terimi sadece platformun eski oyuncularında  kısa bir anıyı canlandırıyor platforma yeni katılan 2 - 3 yıllık oyuncular için bu terim onlara hiçbir şeyi ifade etmiyor ,  2017 - 2021 oranına bakarsak platform büyük bir düşüşte ve  2020 Ekim - 2021 Ocak aylarına (SAMP Türkiye) göre bu gidişatta Roleplay sunucularıda düşüş yaşamaktadır SAMP Türkiye platformunun yeni modlara ihtiyacı vardır unutmayalım bir gün elbet bitecek olan bu platformu kin ve nefretle bölmeyelim , başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 27 Ocak 2021, 19:24:17 Alperen Olgun

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Cowingwa

SAMP Türkiye'de farklı konsepte sunucular görmek güzel, umarım tutar başarılar dilerim.

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 27 Ocak 2021, 19:18:41
Öncellikle kenzy sen ve senin gibi aynı fikirde düşünen diğer arkadaşlar içinde bu açıklamayı yapalım ; en başta bu ve buna benzer insanlara aldırış etmeyin SAMP platformu biliyorsunuzdur Hırsız Polis sunucuları eskisi gibi kullanılmıyor 10 - 20 kişiyi gören sunucu sahipleri sunucusunun tuttuğuna inanıyor artık öyle bir durumdayız ki Freeroam terimi sadece platformun eski oyuncularında  kısa bir anıyı canlandırıyor platforma yeni katılan 2 - 3 yıllık oyuncular için bu terim onlara hiçbir şeyi ifade etmiyor ,  2017 - 2021 oranına bakarsak platform büyük bir düşüşte ve  2020 Ekim - 2021 Ocak aylarına (SAMP Türkiye) göre bu gidişatta Roleplay sunucularıda düşüş yaşamaktadır SAMP Türkiye platformunun yeni modlara ihtiyacı vardır unutmayalım bir gün elbet bitecek olan bu platformu kin ve nefretle bölmeyelim , başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: _Code - 27 Ocak 2021, 21:22:22
Başarılar. :helal:
Alıntı yapılan: Cowingwa - 27 Ocak 2021, 21:38:48
SAMP Türkiye'de farklı konsepte sunucular görmek güzel, umarım tutar başarılar dilerim.

Teşekkürler yorumlar için.

ByHgGlryz

Tutmaz diyenler neyin tribi? Adam açmış oynamak istermezseniz oynamazsın olur biter.

Başarılar diliyorum en yakın zamanda keyiflice ziyaret edip oynayacağım.

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)