GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rosse

Rina Roleplay Pizzacı mesleği hakkında:

Pizzacı mesleğinin araçlarının bulunduğu yere geldikten sonra herhangi bir araca biniyorsunuz ve haritada checkpoint çıkıyor o check point'e gittikten sonra checkpoint'in içine giriyorsunuz ve paranız veriliyor paranız verildikten sonra hemen ardından yeni bir check işaretleniyor ve öyle öyle mesleği yapıyorsunuz.

Fotoğrafta gözükmüyor 142 $ kazandınız yazıyor.

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:26:34 Mustafa

bozy

Alıntı yapılan: Rosse - 05 Aralık 2017, 22:04:42

Tabii test içerisindesiniz diye verdik paraları alın turismoları zırhlatın, sunucu açılınca da yaparsın artık xD

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

ExcellenT

Diğer sunuculara göre çok daha iyi hemde köpek var bunu becermeniz baya bi zaman almıştır böyle roller varsa çok güzel olacak sunucunuz.

Tebrikler

bozy

Alıntı yapılan: ExcellenT - 05 Aralık 2017, 22:27:06

Diğer sunuculara göre çok daha iyi hemde köpek var bunu becermeniz baya bi zaman almıştır böyle roller varsa çok güzel olacak sunucunuz.

Tebrikler

Teşekkürler.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

NexoR

ExcellenT

Sunucu IP'si ne zaman belirlenecek sabırsızlanıyorum da?

bozy

Alıntı yapılan: ExcellenT - 05 Aralık 2017, 23:57:54

Sunucu IP'si ne zaman belirlenecek sabırsızlanıyorum da?

Sunucuya Client ile giriş olacak. Bu ay içinde açılacak sunucu ama tam olarak belli değil tarihi.

ExcellenT

bozy

Alıntı yapılan: ExcellenT - 06 Aralık 2017, 00:00:43

Client sürümü kaç?

SA:MP durmadan yeni RC getirdiği için sürüm tam belli değil ama 0.3.8 olacak.

Hate

Sunucu her gün daha da gelişiyor. Tester ekibimiz sistem buglarını her gün saatlerini harcayarak buluyor. Elimizden geldiğince çalışıyoruz , umarız hak ettiğimiz değeri görürüz.

evol

Bence artık piyasaya kâr amacı güden projeler yerine oyuncuların cebinde ki harçlıkları veya emekleriyle kazanılan paraları almak yerine oyunculara yönelik ve kâr amacı güdmeyen projeler inşa edilmelidir, bu benim düşündüğüm bir şeydir ve bence bir çok kişide böyle düşünüyor. Başarılar. Artı olarak modun sıfırdan kodlanmadığını bir bakışta herkes anlayabilir, boş vaatler ile oyuncuları kandırmamak gerek.
Son düzenlenme: 06 Aralık 2017, 11:53:20 matchless

bozy

Alıntı yapılan: matchless - 06 Aralık 2017, 11:41:50

Bence artık piyasaya kâr amacı güden projeler yerine oyuncuların cebinde ki harçlıkları veya emekleriyle kazanılan paraları almak yerine oyunculara yönelik ve kâr amacı güdmeyen projeler inşa edilmelidir, bu benim düşündüğüm bir şeydir ve bence bir çok kişide böyle düşünüyor. Başarılar. Artı olarak modun sıfırdan kodlanmadığını bir bakışta herkes anlayabilir, boş vaatler ile oyuncuları kandırmamak gerek.

Modun sıfır olmadığı konusuna ben yanıt vermeyeceğim gereken cevabı Hera verir. Sonuçta modu yazmak için emeği veren o. Ben sadece bu kâr amacı gütme olayına takıldım. Yani eğer ne konuda kâr için sunucu açtığımızı söylersen cevap vermeye çalışırım.

evol

Alıntı yapılan: bozy - 06 Aralık 2017, 16:27:06

Modun sıfır olmadığı konusuna ben yanıt vermeyeceğim gereken cevabı Hera verir. Sonuçta modu yazmak için emeği veren o. Ben sadece bu kâr amacı gütme olayına takıldım. Yani eğer ne konuda kâr için sunucu açtığımızı söylersen cevap vermeye çalışırım.
Zaten yazmışım, tekrar okursan anlarsın :)