GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 07:49:25

---

Başlatan DracDonix, 02 Şubat 2021, 01:30:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coiner

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

7 gün içerisinde konunuza bir adet web sitesi ekleyin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Coiner    

DracDonix

Alıntı yapılan: Coiner - 03 Şubat 2021, 12:57:58
Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

7 gün içerisinde konunuza bir adet web sitesi ekleyin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Püff, yapma ama logoyu aradan çıkart bu stil oldukça hoşumuza gidiyor. :D 2 gün sonra düzenlenir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

pyCccTty

DracDonix

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

DracDonix

Tanıtım güncellendi. @ByHgGlryz teşekkürler.

$moked

Son düzenlenme: 05 Şubat 2021, 17:02:52 $moked

Katya

Başarılar.

DracDonix

Juatakax

Zaten 2010'dan 3-5 adam bulmayan sunucu açmıyor bu dönemde dostum. Domain almadan niye site ismini burada paylaştın anlamadım bari onu yapsaydınız daha mantıklı olurdu. Şimdi ben gidip domaini alsam ne olacak proje iptali mi?

Radless

Alıntı yapılan: Juatakax - 07 Şubat 2021, 02:44:35
Zaten 2010'dan 3-5 adam bulmayan sunucu açmıyor bu dönemde dostum. Domain almadan niye site ismini burada paylaştın anlamadım bari onu yapsaydınız daha mantıklı olurdu. Şimdi ben gidip domaini alsam ne olacak proje iptali mi?
İletiniz için teşekkür ederiz, her olumsuz duruma karşı bir alternatif seçeneğimiz mevcuttur.

"Life's too short to hold grudges."

maXpoWer

Sandığım gibiyse kadro mükemmel başarılar dilerim :)

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

laéx

DracDonix varsa proje en sağlam proje diyebilirim. Başarılar kardeşim her şey gönlünüzce olsun.

DracDonix

Alıntı yapılan: maXpoWer - 07 Şubat 2021, 21:20:02
Sandığım gibiyse kadro mükemmel başarılar dilerim :)
Alıntı yapılan: Volkan - 07 Şubat 2021, 21:59:13
DracDonix varsa proje en sağlam proje diyebilirim. Başarılar kardeşim her şey gönlünüzce olsun.

Yorumlar için teşekkür ederiz.