GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Call of Duty: San Andreas

Başlatan Call of Duty San Andreas, 27 Ocak 2021, 01:28:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lloyd

maXpoWer

Başarılar ziyarete geliceğim :)

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

OnlySimon

mirsat24

Call of Duty San Andreas

Traviscott

Aynı sistemler, haritalar ile farklı ve çok popüler bir yabancı sunucu var. Yaklaşık iki yıldır oynuyorum. Belli ki o sunucunun sistemlerini kullanıyorsunuz. Açıkçası sizin adınıza heyecanlıyım çünkü eminim o sunucunun kullandığı sistemlerin üstüne katarak ilerleyeceksiniz. Cidden türkçe bir CoD sunucusuna ihtiyaç vardı. İlk dikkatimi çeken şey bazı sınıfların isminin ingilizce olması, Sniper yerine Keskin Nişancı kullanırsanız daha sağlıklı olur. Ayrıca sınıflar ilginç ve bir o kadar iyi duruyor. Diğer sunucuda olduğu gibi Drone gönderebildiğimiz farklı ve havalı sınıflar olursa tadından yenmez. Fragman konusunda da aşırı başarılı.

Umarım sunucu dopdolu olur ve şöyle güzel bir CoD atmosferi yakalarız. Diğer sunucuların tek sevmediğim kısmı o savaş atmosferini hazırlamış oldukları haritalarla fazla yansıtamamaları. Dünya savaşı sunucusunda bisiklet süren Vagos tipli adamlar görmek insanın canını sıkıyor.

Tam destek!
Son düzenlenme: 04 Şubat 2021, 19:41:52 Traviscott

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: Alp. - 05 Şubat 2021, 14:20:41
Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

Teşekkürler bildirim için, bir kaç gün içerisinde vds adresini tanıtıma ekleyeceğiz.

haroldjackson

Başarılar türkler tarafından olması beni gururlandırıyor yanınızdayız.

imza kalemle atılır

Shooter

Bir aralar World War TR vardı onu çok oynardım ama kapanmıştı. Aynı konseptte bir sunucu daha görmek süper oldu. O sunucuyu da Call of Duty karakter skinleriyle (Price, Soap, Woods vs. ile) oynardım, sizin sunucunun ismininin Call of Duty olması da çok manidar geldi. :) Başarılar dilerim.

güzel günler geride kaldı.

2007 ~ 2019

Katya

Başarılar dostum, farklı bir tarz olmuş hoş görünüyor.

muhlyzofficial

Başarılar diliyorum. Türklere COD sunucusu gerekmekteydi, getirmeniz güzel bir fikir.

Bilinmeyen Bey

Başarılar , çok ilgi çekiçi gözüküyor. Şahsen ben tanıtım'a vuruldum. Base ve mekanikler mükemmel. Başarılar dostum :helal: :serefe: